God of War: Ascension - hivatalos a multiplayer

  • Írta: fojesz
  • 2012. április 30.
  • Hír
Link másolása
A God of War: Ascension a korábbi pletykáknak megfelelően multiplayer móddal érkezik, ezt a Sony a minap erősítette meg, egyúttal néhány screnshotot is mellékelt a többjátékos részből. Az ígéretek szerint a multi nem megy a kampány rovására, és a hangulat is a jól megszokott lesz.

A Sony ezekben a percekben csepegtetett némi információt a God of War: Ascensionről, egészen konkrétan hivatalosan is megerősítette, hogy a játékban lesz multiplayer mód - a bejelentés mellé nyolc képet is csatolt, amit helyben megleshettek!

Az első infók szerint a többjátékos rész offline és online is játszható lesz, legfeljebb 8 játékos csaphat majd össze több különböző játékmódban, testreszabható karakterekkel és felszerelésekkel - az új páncélokhoz és fegyverekhez természetesen fejlődésen keresztül vezet az út. A multiban a single-ből is ismert brutális játékmenet és monumentális harc lesz jellemző, viszont a többjátékos, kompetitív összecsapások érdekes színfoltot jelentenek majd a szériának. 


Természetesen a multi nem megy az egyjátékos kampány rovására sem: ez hosszúságra ugyan picit rövidebb ezúttal, de a minőség garantáltan a régi lesz - a fejlesztők nem mellesleg alakítottak kicsit a harcrendszeren, kapunk egy rakás új fejtörőt és minijátékot is. A történet a trilógia előzménye, Kratos is fiatalabbnak tűnik, mint korábban, a játék folyamán hősünk attól az eskütől igyekszik megszabadulni, ami Árészhoz köti, hogy így bosszút állhasson rajta a családja haláláért. Izgi lesz.

UPDATE! Közben befutottak az első képsorok a multiról. Némi csapatmunka, totális brutalitás. Szegény Küklopsz!

43.
43.
KeXxX
#32: több adrenalint pumpál beléd. eddig egyik angol tesztnél sem hallottam/láttam volna azt hogy negatívumként sorolták volna fel a brutalitást. mindig csak pozitívba láttam :)

#33: attól hogy még valaki 18, az nem azt jelenti hogy felnőtt, hanem azt hogy nagykorú. és pedig a konzol üzleteknél nem fognak olyat mondani hogy: - te nem vagy még 18, takarodj vagy vegyél mást!" csak annyit mondanak: Jó szórakozást! :)
40.
40.
adye
#39: A piros vértezet alapján én a spártai katonákra asszociálok, a többiekről nincs ötletem.
39.
39.
felegyi
#37: Hidd el, az hogy milyen ember lesz... ezt senki sem tudja megmondani addig amíg az emberek személyisége csak az érzelmekről, az adott tragédiákról vagy örömökről szól, és ez kovácsolja azt a formát amit valójában nem kell kialakítani, hisz már jóval születése előtt kialakult... emberi lét a neve!

Visszatérve a témához... ez annyira komoly, hogy kell egy PS3!!! Kik ezek a srácok akik az istenek kardjaival mászkálnak benne? Honnan van emberfeletti erejük? Kiket alakítunk a multiban?
38.
38.
Juhi95
Személy szerint engem addig nem zavar a multi amíg nem a single rovására megy.
A Mass Effect 3-ba se volt rossz a multi de az egyjátékos kampány rövidebb volt mint a 2-részbe.
37.
37.
Trapyd
#32: Az, hogy milyen ember lesz valakiből, teljes mértékben a szülő felelőssége akár tetszik az embereknek akár nem. Sokan nagyon is téves, helytelen vagy önző okból vállalnak gyereket nem törődve a következményekkel amik az utódaikat és saját magukat is sújtják. Sokan a nevelés és az ellátás közt sem tudnak különbséget tenni.
36.
36.
Hardy
#32: Durvának, durva persze ezt én se tagadom. De ezért van rajta korhatár jelző, faterom anno ps2-re nekem se akarta megvenni a 2-őt, 12-13 évesen :D
35.
35.
sherex
33.
33.
altF4
#32: Az egy dolog hogy gyerekek is játszanak vele, de alapvetően ez 18+os játék, így a fejlesztők a felnőtteknek szánják. Ez olyan lenne durvulás nélkül mintha a pornóba nem raknának meztelen embereket :D
32.
32.
Gamelord
Lehet ,hogy a többség nem fog velem egyetérteni, de egy ilyen játékban, amit köztudottan rengeteg gyerek játszik, miért kell ennyire rámenni a brutalitásra? Szinte biztos hogy ez sok emberre káros hatással van/lesz. Miért kell egy játéknak ezzel kitűnnie a többi közül? A játékok azért vannak hogy az ember szórakozzon. Most itt az a szórakozás, hogy tépkeditek és kiszúrjátok a küklopsz szemét, és ide-oda locsog a vér. Azt nem mondom, sőt biztos hogy nem lesz emiatt senki sem gyilkos, mielőtt azt hinnétek hogy erre célzok, de egy értékrend változás simán elképzelhető.
30.
30.
zoldmanoka
#12: "A multi mostanában kötelező elvárás, amiben nincs az már eleve bukik.", van azért kivétel is pl. batman A city, no multi, király game, + a fejlesztők mondták is, hogy a multit azért hanyagolták, mert akkor nem tudtak volna ilyen jó single-t csinálni. "nem megy a kárára" ja, csak éppen "kicsit" vagyis jó pár órával, 20 -30%-kal lesz rövidebb a single.
29.
29.
zola90
jee erre a hirre vártam egész nap ez a multi meg király lesz
28.
28.
roli33
Aztaaa..már a multi brutálisabb mint a 3 single módja (szegény küklopsz). Mi lesz itt te jó ég. Brutálisan jó! Kell azonnal!
27.
27.
ricsi217
na ez a game is sok cimet meg pénzt fog besöpörni úgy érzem ezzel a multival tuti jó lesz remélem addigra lesz egy ps3 am is
25.
25.
daenath
Nah ez se maradjon ki a sorbol, multit a nepnek, inkabb eloveszem a GoW 1-2 es vegigtolom megint.
24.
24.
altF4
22.
22.
sherex
#21: egy GOW-ot úgy is többször végig visz az ember. Kell egy kis megújulás a sorozatnak .
21.
21.
keiji maeda
a multi nem megy a kárára ? hát már a kárára megy akkor ha már mondták hogy rövidebb lesz ........
20.
20.
sherex
Na jó ennyi Most cseréltem el a ps3-am egy flashelt xbox-ra de leszarom karácsonyra vagy szülinapomra kérek még egy ps3-at ez nem tudom kihagyni(meg a last of us + Ac iii)
19.
19.
adye
#18: "...eventually, one team gain control of a point on the map causing, the TITAN become vulnerable..."
-A kommentátor

Ezért írtam, hogy Titán.
18.
18.
Hardy
#17: Ez biztos nem titán :D Ez egy szép szaftos Küklopsz :D
17.
17.
adye
#15: szerk gomb: (komment írása) előtt, bocsánat, tényleg nem szokásom így beugatni.
16.
16.
zoenn
Befutott a videó is, frissítettük a hírt.
15.
15.
adye
#13: Oké, tény hogy csak a bevezetőt olvastam a komment írása után.
14.
14.
adye
#12: Jó példa erre a Mass Effect 3... Ott is mindenki lesett, hogy most mi a f@sznak bele a bulit (bocsánat)... Aztán nem ment a singe minőségének rovására (jó persze megoszlanak a vélemények a befejezést illetően, de az most mellékes). Kifejezetten jó mankó volt a történet mellé. Hátha kratoséknak is összejön most.
13.
13.
giga321
#11: Talán el kéne olvasni a cikket -.-"

"A történet a trilógia előzménye, Kratos is fiatalabbnak tűnik, mint korábban, a játék folyamán hősünk attól az eskütől igyekszik megszabadulni, ami Árészhoz köti, hogy így bosszút állhasson rajta a családja haláláért. Izgi lesz."
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...