Transformers: Fall of Cybertron - a dinobotokról

  • Írta: fojesz
  • 2012. május 27.
  • Videó
Link másolása
Ez a csendes vasárnap kiváló alkalom arra, hogy pótoljunk némi elmaradást: a napokban megérkezett a Transformers: Fall of Cybertron legújabb kedvcsinálója, amiben a High Moon Studios-féle játékok új szereplői, a dinobotok mutatkoznak be. Némi gameplay és a fejlesztők gondolatai következnek...

A Transformers: Fall of Cybertronban több dinobot (olyan alakváltók, amik dinókká tudnak átalakulni) is feltűnik majd, s bár Grimlockból már láthattunk bőven ízelítőt, a többiekről, Sludge-ról, Slugról, Snarlről és Swoopról se feledkezzünk meg! Ezek karakterek abban is különböznek más transformerektől, hogy kizárólag közelharcra képesek, és nem tudnak bármikor átalakulni, csak akkor, ha "Rage" mérő eléri az ehhez szükséges szintet. De beszéljen helyettünk a videó:

A Transformers: Fall of Cybertron augusztus 31-én jelenik meg PS3-ra és Xbox 360-ra. A videót ArrowCross nevű olvasónknak köszönjük!

12.
12.
hedzsooo
#10: ...Eeeees meg ott a pont szinten!^ :D
11.
11.
hedzsooo
#7: Ott a pont, aki a kepregenyeket is ismeri annak ez mondjuk semmi ujat nem mondott.^

PC-re nem jon, igy nalam 1ebkent targytalan, pedig erdekelt volna.
10.
10.
sherex
#1: Annak mi értelme hogy úgy írsz ide hogy lófaszt sem tudsz a transformers-ről ?
9.
9.
zsocwargear
Ezek a srácok pont azért csinálják jól, mert nem akarják megreformálni a történetet, mint ahogy a legutóbbi 3 film tette, hanem a képregények, és az első rajzfilmek sztoriját veszik alapul.
8.
8.
nem ez a nickem
#1: Az eredeti történet szerint a Transformerek hajója a sok millió évvel ezelőtti Földre csapódott be egy csata után, ekkor mindenki deaktiválódott egy időre. Később a hajójuk (a Bárka) felélesztett néhány autobotot, akiknek az volt a feladatuk, hogy a közelgő Sokkolót legyőzzék. Mivel azt hitték, hogy a dinoszauruszok az uralkodó faj a bolygón, ezért az ő képüket vették fel, hogy alkalmazkodjanak a környezethez (btw a többiek is ezért alakulnak át földi járművekké).

Kíváncsian várom egyébként a játékot, a War for Cybertron engem nem győzött meg.
7.
7.
vmiki88
#1: Mondták a videóban, hogy űrhídat csináltak és felfedezték a 65- 70 millió évvel ezelőtti Földet és természetesen rajta a dínókat.
5.
5.
KENKILL
Egyre inkább sajnálom, hogy ez nem lesz PC-re. Hátha aztán végül mégis meggondolják magukat...
4.
4.
vaskogreg
metercsiken, ha tetszik a videó, akkor próbáld ki az első részt, a Transformers: War for Cybertron-t, nem fogsz benne csalódni szerintem.
randall13, ha a videót végig nézted volna ezt a kérdést se tennéd fel, mert el is magyarázzák, hogy mért van dinó alakjuk -,-
3.
3.
metercsiken
#1: Ha nem úgy néznének ki, nem hívhatnák őket dino robotoknak!
Hisz nem lehetne tudni mik is ezek, max azt lehetne rályuk mondani,hogy szörny robotok!
Szerintem ezen nem kell változtatniuk, jók így ahogy vannak.

De ha máshogy kéne kinézniük ,akkor az emberi forma is mehetne a kukába nem?
2.
2.
metercsiken
Régen imádtam a transformers képregényeket, és meséket!
A mostani filmek sem rosszak szerintem, de az eddigi játékok nem tetszettek.( igaz mindezt úgy mondom, hogy egyikkel sem játszottam még, csak videókat, és kommenteket néztem )
Ennek a trailere viszont tetszik, és remélem tényleg jó lesz!?
1.
1.
randall13
Mennyi annak az esélye, hogy egy tök másik univerzumban pont ugyanúgy néznek ki a dinók, mint nálunk régen?????? Kreativitás zérus.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...