E3 2012: Mi van a Wii U-s Ghost Recon Online-nal?

  • Írta: zoenn
  • 2012. június 8.
  • Hír
Link másolása
Az elmúlt pár napban a csillagokat is lehozta az égből a Nintendo új masinája - sorra jelentették be rá az újabb fejlesztéseket, s a már megjelent címek bővített kiadását. Mire ez a nagy lelkesedés? A Ubisoft marketingese, Tony Key szerint még mindig tervben van Ghost Recon Online portja.

A PC-re és Wii U-ra tavaly bejelentett Ghost Recon Online - annak ellenére, hogy nem képviseltette magát az E3-on a Nintendo standjánál - mégis megjelenhet Wii U-ra. Ezt maga Tony Key szellőztette meg az IGN-nek adott interjújában. A konzolos verzió a számítógépes start után jelenhet meg.

"A Ghost Recon Online-t alapvetően számítógépekre fejlesztjük - mindig is ez volt a terv." - mondta Key. A csapat hosszabban beszélgetett a Wii U-s verzióról és arra jutottak, hogy simán át lehetne ültetni rá az a minőséget. Ha hamarabb kezdik el portolást - lehet, hogy sok erőforrást szed el a csapattól, mert PC-re fejleszteni sokkal könnyebb. Windowson álomszerű tesztelni és tanulni, a legjobb előnyöket megkapná a nintendós verzió is.

Key elismerte, hogy a konzol még egy szokatlan termék, de a PC-s csapat elkötelezett és a koncepció biztosan működni fog Wii U-n is. A lényeg az, hogy a konzolos változat még enyhén szólva is gyerekcipőben jár. Előbb befejezik a PC-s verziót.

1.
1.
kese1992
azt nem lehet tudni hogy a PC-s megjelenés kb mikorra datálható? folyamat látogatom a hivatalos weboldalt de még mindig a béta van amibe nem óhajtanak meghívni :/ (tudom hogy regionális tesztelések vannak és sajnos mi nem esünk bele a megjelölt területekbe [jelenleg])
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...