Utolsó pillanatban késik a PC-s Ghost Recon

  • Írta: fojesz
  • 2012. június 14.
  • Csúszás
Link másolása
A Ubisoft az utolsó pillanatban csúsztatta el a Ghost Recon: Future Soldier PC-s verziójának megjelenését, szerencsére viszont nem kell sokkal többet várniuk rá a számítógépes játékosoknak: alig két hét múlva már rohanhatnak is a legközelebbi boltba, hogy magukévá tegyék.

Bár két hét egy rajongónak sok, tulajdonképpen még örülni is lehet, hogy a Ghost Recon: Future Soldier egyáltalán megjelenik PC-re. Ha emlékszünk, ez korábban egyáltalán nem volt biztos: noha a Ubisoft eredetileg számítógépre is bejelentette a játékot, később arról számolt be a sajtónak, hogy PC-re csak a Ghost Recon Online érkezik, a Future Soldier pedig konzol-exkluzív lesz.

Mígnem néhány hónappal ezelőtt a cég újra örömhírt közölt a PC-sekkel: a Ghost Recon: Future Soldier jön, annyira, hogy nem is kell rá sokat várni a konzolos verziók május 25-i megjelenése után. Akkor a Ubisoft június 15-re, vagyis holnapra ígérte a megjelenést, azonban az utolsó pillanatban úgy határozott, hogy csak két hét múlva, június 29-én jelenhet meg a játék a platformon. A késés okára nem derült fény egyelőre.

14.
14.
Lacek896
12.
12.
The Lone Drow
Utolsó pillanatban? Már egy hete tudni a csúszásról :)
11.
11.
alexcargooo
bazzXDXDén meg csodálkozom hogy miért nincsen pc-reXDXD
10.
10.
fészpalm
#4: Á, a hírek nem ezt mondják (csak most olvastam). Bár Xboxos listán van a top 20-ban (19.). Az biztos, hogy PS-en elég kevesen játsszák.
9.
9.
Thane
Kezdem megutálni a Ubisoftot... Mindig csúsztatnak minden tetvet ami PC-re jön, minimum egy hónappal.
8.
8.
Gt17
Lesz ebből még augusztus is....
6.
6.
GegeWarrior
Szerintem úgy volt, hogy örültek a megjelenésnek meg minden erre valaki hátulról "Hé a Pc-s verzió is egyszerre jön a konzolossal?" Erre a többiek "Úristen, tényleg!"
Na csúszás de azonnal :D
2.
2.
giga321
Nem baj nem baj csak jöjjön. Boxon kipróbáltam havernál és már alig bírom ki. nekem nagyon tetszett.
1.
1.
Ótvar
Hát ... minden esetre szívás :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...