Borderlands 2 - Siren praktikái

  • Írta: zoenn
  • 2012. június 22.
  • Videó
Link másolása
A Gearbox újabb játékmeneti videóval kedveskedett nekünk a Borderlands második részéből. Ezúttal a bájos Sirenen van a hangsúly, aki három másik társával vállvetve indul némi co-op mókára a Caustic Cavernsnek nevezett területen. Ugye nem lesz érdektelen a cím?

Habár nem követi akkora figyelem, mint az elődöt, bízzunk a Gearbox szakértelmében, hiszen remek cell-shaded grafikával operáló kooperatív játék sülhet ki a Borderlands 2-ből. A karakterbemutató videók mai adásában Mayát, a Sirént vesszük górcső alá. A játék szeptemberben jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.

6.
6.
shatterhand
ezt vétek lenne kihagyni
zseniális a játék
5.
5.
shatterhand
#4: konzolon ennyire nem esik le, de mind1, mert így is megéri a pénzét. 2évvel az első rész után volt,hogy hiánycikk volt sokáig a GOTY verza annyira keresték.
4.
4.
Necreon
Nagyon jónak néz ki, de ismerve a Gearbox üzletpolitikáját, az első áresésnél (általában fél évvel a megjelenés után) már csak a felébe kerül, később pedig 7.5 euró környékén agyon lesz akciózva steam-en 3 havonta. Szóval én várok :).
2.
2.
Split
Ez valami fergeteges. Az elsőbe is több mint száz órát öltem, és jelenleg úgy néz ki a helyzet, hogy ez mit sem fog változni elnézve a folytatást!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...