FIFA 13 - így vigyorog majd Messi a borítón

  • Írta: fojesz
  • 2012. június 23.
  • Bejelentés
Link másolása
Szombat estére álljon itt a FIFA 13 végleges borítóképe, amin Lionel Messi vigyorog majd nem túl természetes módon. A Barcelona sztárja idén írt alá az Electronic Artsnál, így most néhány epizód erejéig ő pózolhat a FIFA játékok dobozain Wayne Rooney helyett.

Mint ismert, az EA Sports idén Wayne Rooney helyett Lionel Messivel, a Barcelona focistájával állapodott meg, melynek keretében az argentin játékos pózol majd a FIFA játékok dobozain. A FIFA Street borítóján már elcsíphettétek őt, most pedig itt a szeptemberben érkező FIFA 13 végleges dobozképe, amin fülig érő mosolyt villant a kolléga. Messi egyébként korábban a Pro Evolution Soccer arca volt. Köszi, dönc!

 

108.
108.
dönc
#83: Nem a Borító a lényeg!
107.
107.
Hardy
#106: Ja akkor én nem értek a focihoz. OK!
106.
106.
JackBauer
Aki ért a focihoz az tudja, hogy Messi a jobb!
105.
105.
Hardy
#104: Ronaldo nagyképű? Meg Messi közelébe se ér???? :DDDDDDD Erre a közelébe se ér neki, nem is írok inkább semmit. Azért, mert a szenny média összeírogat róla mindent? Az EB alatt is elutazott egy rákos kisgyerekhez, akiről lemondtak az orvosok, mivel a család nem bírta kifizetni a kezelést. Ronaldo meglepte őket, beállított hozzájuk és kifizette az orvosi kezelést ;) Ha ez Neked nagyképű akkor tényleg nagyképű Ronaldo.

Amióta a Real-ban van vegyáltalán nem dobálja magát és nem is színészkedik már annyit, ellenben Messi-vel aki a Chelsea ellen is úgy viselkedett mint egy kislány, már hozzáértek dumált egy folytában a sporinak.
104.
104.
khalasi
Szerintem Ronaldo Messi nyomába se ér.Elismerem,hogy Cr. is nagy játékos,de nagyon nagy különbség van köztük.Ronaldo borzasztóan nagyképű,állandóan hisztizik a pályán,megfújja a szél és már borul is.Messi nincs el szállva magától,szerény,több gólt lőtt mint Cr. és szerintem sokkal inkább csapatjátékos.Nem is értem,hogy miért kellene elmennie Messinek a Barcaból,ha egyszerűen jól érzi magát,szertetik ott,rendesen megfizetik és minden elért már a Barcaval és a jövőben is sok kupát,bajnokságot nyerhetnek.Az,hogy válogatott szinten meg nem megy annyira Messinek nem meglepő,mivel Xavi,Iniesta nincs ott az argentinoknál,nem egy emberen múlik a csapat sorsa.Az is hülyeség,hogy Cr. viszi a hátán a portugálokat,ugyan már :D tele van az a csapat világsztárokkal,ha nem lenne Ronaldo ugyan olyan jók lennének,a Realban rá épül minden,mint a Barcaban Messire,de a válogatottban nem igazán (ugyan ez a helyzet Messivel is szerintem).
103.
103.
Hardy
#102: Ezzel az ON:-os bekezdéseddel nagyon egyet értek. Jól mondanod Ronaldo jobb játékos annyival, hogy ő már bizonyított a Sporting-ban, MU-ban és a Real-ban. is. Ameddig Messi nem megy el a Barca-ból, és nem próbálja ki magát máshol, addig nálam mindig is Ronaldo lesz a jobb, és Messi csak a KISZOLGÁLT marad számomra, Xavi és Iniesta miatt. :D
102.
102.
JacoB
OFF: Ilyen se volt még,hogy egy sport játékhoz kapcsolódó hírnél több mint 100 komment van :) legalább nem azt kell olvasni,hogy szar CoD,fos BF...stb.

ON: Quent1n: Így van az Aranylabda manapság egy teljesen jelentéktelen díj..
De azt én is elismerem,hogy Messi hihetetlenül jó játékos(pedig nem a kedvencem),de szerintem Cristiano Ronaldo egy picivel jobb játékos mint Messi , mivel Messi eddig nem sokat tudott felmutatni a válogatottba(de még fiatal van ideje), miközben Ronaldo a hátán viszi a Portugál csapatot az EB-n :)
De nálam akkor is David Beckham marad a világ legjobb játékosa <3 :)
101.
101.
khalasi
az szerintem a kisebbik gond,hogy szar meccsek vannak (SZERINTEM),de az már röhejes egyszerűen,hogy nem tudnak a focisták,akik ebből élnek levenni egy labdát,vagy 1általán passzolni.ez nem foci,meg kellene szépen vonni a fizetést,ha nem teljesítenek és akkor lehet,hogy összekapnák magukat
100.
100.
Ice007
#91: Nekem is meséltek dolgokat, de te is csak arról beszélsz ami közvetlenül látsz és tapasztalt arról nem beszélsz hogy lehet hogy a te családtagjaidnak sikerült de sok másnak nem, és váltig állítod hogy bárki ki kimegy annak sikerül, ez egyáltalán nincs így. (én egészében látom a dolgokat nem csak egy kis szeletét).

Lehet két külön bajnokságot nézünk mi, mint ti, mert amit én látok az fejlődés, lehet vannak szar meccsek, de hol nem? A nagy csapatoknál az autót a nagyobb fizetést a lakást nagyrészt a szponzorok állják.

"Ha mindenki legyint rá és elhisszük hogy a magyar foci halott akkor az úgy is lesz, de ha pozitívan állunk hozzá és nem csak a rosszat látjuk meg és ragadjuk ki mindig, akkor meglátjuk az érem másik oldalát a jót."

Evvel lezártam.
99.
99.
Boncsika
#98: Azt sem mondtam, hogy ne kapjanak fizetést!!!
Csak annyit, hogy a semmiért itthon viszonylag sokat kapnak!!!
98.
98.
Gamelord
#96: Értem én hogy régen jók voltunk és most sehol se vagyunk. De az se megoldás ,hogy nem kapnak fizetést.
97.
97.
Boncsika
#95: Teljesen egyetértek veled, én sem sajnálnám tőlük a 100x nagyobb fizetést sem, ha tennének is érte valamit!!!
96.
96.
Boncsika
#94: Egy meccs volt amin kint voltam!!!
Tv-ben láttam, mondjuk 10-et.
Igazad van, valóban nem sok, de pont elég volt ahhoz, hogy megítéljem a magyar foci minóségét.
Abban is igazad van, hogy lehet külföldön is szar meccset látni, de legalább tudnak passzolni, labdát levenni, ja igen és futni...
Mivel fejlődés nagyon nincs, mert csak kiégett és nagyon fiatal játékosok vannak itt ezért ezt a színvonalat lehetne úgy is fentartani, hogy közben dolgoznak és munka után mennek el az edzésekre...
Ha jól tudom kaptunk ki olyan csapattól (válogatott szinten), kik munka mellett fociznak!?!?!?!
Nem is szeretnék ebbe jobban belemenni, mert teljesen felesleges.
Azt nem veszitek észre, hogy fociban régen jók voltunk, de már nem és annyira le vagyunk maradva, hogy ezt soha sem fogjuk ledolgozni...
Amibe meg jók vagyunk, meg lehetnénk, azok a sportágak fele akkora figyelmet kapnak, mint ez a halott magyar foci!!!
95.
95.
Quent1n
#93: A magas fizetésekről annyit, hogy azt azért könnyen elfelejtitek, hogy egy sportolónak 37 éve kora fele befejeződik a téma, onnantól civil élet jön civil munkával, és bármit tanult is a sporttal töltött évek alatt, gyakorolni nem igen tudta. Szóval tudom, hogy fura de én egy magyar játékostól az első osztályban nem sajnálom a 200-300 ezres fizetést alapjáraton. Plusz, hogy odáig eljusson egy játékos az azért sok pénzbe van a szülőknek. A gond inkább azzal van, hogy azért a pénzért komolyabb teljesítményt kéne nyújtani nem is elsősorban játékban hanem hozzáállásban. Szerintem. :)
94.
94.
Gamelord
#93: Egyetlen meccsből és ajándék jegyből vonsz le következtetéseket, tehát tudod miről beszélsz? Igen én is voltam már szar meccsen nem is egyen. Persze autót, lakást meg mindent kapnak, nyilván ezért volt mostanság nem egy helyen, hogy nem fizetnek a játékosoknak. Csak vegyük példának a Vasast, ahol a játékosok ki sem akartak menni már a pályára, mert több hónapnyi fizetés elmaradás volt. Plusz, ha ez a fizetés, akármennyi is, szerinted sok, akkor mi van külföldön? Ott millió eurókat keresnek a játékosok, holott szintén nem virágzik a gazdaság. Az a helyzet, hogy olyan kicsi itt a fizetés más bajnokságokhoz képest, hogy ide már csak a fiatal, illetve kiégett játékosok jönnek.
93.
93.
Boncsika
#90: Pont hogy Vidi meccsen voltam kint, méghozzá Fehérváron, ajándék jegy volt, így fent ültem nem messze miniszterelnökünk helyétől, szóval tudom miről beszélek!!!
Szép stadion, harmat gyenge játék!!!
Milyen magas fizetésről beszélek, arról, hogy megye osztályban szereplő játékosok is megkeresik az 50-100e forintot..., szóval NB1-be kapnak autót, lehet még lakást is, plusz a 300e simán meg van a megyei fizetésből kiindulva.
Amúgy meg nem mi vagyunk meggyőzhetetlenek, hanem te vagy túlságosan elvakult... Netán te is focizol valahol?
92.
92.
Hardy
#90: Ember te miről beszélsz? Minek nézzen Vidi, Loki meccset mikor az egész bajnokság egy szar volt? Hát a bajnokságot eldöntő Loki-Vidi meccsnél életemben alig láttam rosszabb meccset.
91.
91.
greenmelon
#90: Nem, pont nem a helyzetről beszéltél, hanem a te meggyőződésedről. Mert a két említett dolog birtokában továbbra is van munka, még ha nem is kolbászból van a kerítés. Én közvetlen családtagjaim tapasztalatából mondom ezt, míg te ezek szerint csak "tudod", ugyan kint nem voltál.
90.
90.
Ice007
#86: Én csak azt mondtam ami a helyzet nem ami az én meggyőződésem. Ha annyira szeretnétek külföldre menni dolgozni akkor mennyetek, de ne is gyertek vissza!
Van képesítésem és nyelvtudásom is ahhoz hogy külföldön dolgozzak, de nem teszem!

#87: Te miről beszélsz? Ki mondta hogy csúcs szuper stadion kell? Milyen irreálisan magas fizetés? Te láttál már mostanában egy Vidi, Loki, Eto mérkőzést? ha láttál volna nem mondanád a balgaságaidat.

De látom titeket nem lehet meggyőzni, a gondolkodás módotokon kéne változtatni és nem csak nektek.
89.
89.
JacoB
egy kicsit sok komment lett :D
87.
87.
Boncsika
#85: Az én véleményem az, hogy nem csúcs szuper stadion és irreálisan magas fizetés kell, hogy fejlődjön a foci itthon!!!
Nem a rossz minőségű fűcsomótól esnek el, hanem a labdábaés a saját lábaikban :)
Ha elérnének valami szintet, akkor javasolt lenne a stadionok fejlesztése stb, de addig...
Csak 1 példa. Míg nem épült meg a Veszprém csarnok, addig az annó Fotex Veszprém játékosai tornateremben játszottak és a lepukkant csarnokban is motiváltak és siekresek voltak!!!
86.
86.
greenmelon
#85: Az utolsó bekezdésedre reagálva: gyanítom, hogy megfelelő képesítéssel és nyelvtudással nem próbáltál még külföldön melózni ha az a meggyőződésed amit leírtál.
85.
85.
Ice007
A borítóról: igazából más nem lehetett várni mint hogy egy focistát raknak rá.
Messi kétség kívül jó focista ,de nem a világ legjobbja. ( a kapusokról a védőkről és a középpályásokról mindenki elfelejtkezik)

Voltatok már kint egy Vidi, egy Loki, egy Eto, vagy egy Diósgyőr meccsen; az elmúlt egy évben? Ha nem akkor ne magyarázzátok itt nekem hogy nincs foci mint tehetségtelen szar, vandálkodás meg hasonlók. Egyáltalán nem igaz amit a média belétek sulykol. Igenis nagyon jó kis meccsek vannak. A vandálok aránya már egyre kisebb, és már nem ezért járnak ki a szurkolók, hanem hogy a csapatukat biztassák. Igen ez egy ördögi kör, az uefa és a fifa előírja milyennek kell lenni egy európai szinten alkalmas stadionnak, amíg ilyen nincs nincs mérkőzés se, ha nincs szponzor nincs jó stadion nincsenek jó játékosok, nincs eredmény se és a közönség is elmarad. Ha van pénz lehet képezni fiatal tehetségeket vagy venni játékosokat. A csapat hozza az eredményt és a közönséget is.

A magyar válogatottal kapcsolatban, nagyon sok fiatal tehetség van és jó játékos. Azért mert ti azt szűritek le hogy mint bunkó pénzhajhász tehetségtelen szarok, ez egyáltalán nincs így. Mint itt is és az Nb1-ben is a játékosoknak motiváció kell, hogy elismertek legyenek nemzetközi szinten és ehhez új stadinok és pénz szükséges.

Nem érdemes abba belemenni hogy a költségvetés azon részét amivel a sportot támogatják másra is el lehetne költeni (mert akkor az lenne a baj hogy miért nem támogatják a sportot)
Ha te úgy gondolkozol hogy elmész Mo-ról, akkor isten áldjon! Csak előtte el kéne gondolkozni, hogy külföldön milyen a helyzet, ott is "válság" van, nagy a munkanélküliség és még a külföldieket sem szeretik, csak erről senki nem beszél és mindenki azt hiszi ha kimegy külföldre milyen szép és jó világ lesz.
Azért hogy itthon jobb legyen azért TENNI KELL, nem "elmenni".
84.
84.
Boncsika
#24: Nem teljesen idevaló a téma, de teljesen egyetértek veled!
Nagyképű, ostoba, focizni nem tudó focistáink vannak, elképesztően nagy fizetéssel!!! Mikor kimentem egy NB1-es mérkőzésre (megjegyzem kaptam a jegyet, nem fizettem volna ezért soha), nem tudtam, hogy sírjak, vagy röhögjek ezeken a kétballábasokon!!!
Viszont most is örömmel mentem ki a Magyarország - Norvágia kézilabda mérkőzésre!!!
Magyar foci már rég halott és ezt észre kellene venni!!!
Fizetésüket a teljesítményükhöz kellene szabni (=0), hogy valami motiválja őket, nem pedig a semmiért istenként tekinteni rájuk!!!

Borító tényleg vicces :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...