Dragon's Dogma - jól viszik, folytatások jönnek

  • Írta: InGen
  • 2012. június 25.
  • Hír
Link másolása
Míg a Kingdoms of Amalur nem ment el annyi példányban, hogy megmentse a stúdiót, egy másik, szintén teljesen új címre épülő fantasy játék, a Dragon's Dogma egész jól teljesít. A kiadó szerint a játék egy remek franchise-alappá nőtte ki magát, így jöhetnek a folytatások.

A Capcom bejelentette, hogy 1 millió darabot szállítottak le az üzletekbe a Dragon's Dogmából. Úgy tűnik tehát, hogy van kereslet a játékra, ami Japánban is remekül indított: 10 éve ez a legjobb elsőhetes eladásokat produkáló friss cím.

A Capcom büszkén újságolta el, hogy ez a kiadó 55. játéka, mely átlépi az 1 milliós kiszállított darabszámot, aminek köszönhetően a cég a jövőben egy komoly márkává fejleszti a Dragon's Dogmát. Jöhetnek tehát a folytatások.

10.
10.
A PC-s petició így április óta ( jóindulattal ) 4k azért elég halovány. Másfelől, mintha olvastam volna róla már máshol félhivatalosan ( nem erősítették meg ), hogy jön PC-re is. Ez mondjuk bele is illene a Capcom mostani üzleti menetrendjébe, elvégre szépen tolják ki a cuccaikat némi késéssel... Azt nem mondom, hogy premierkor ott fogok tolongani a kasszánál, de egy ilyen 5k körül már tuti vevő lennék rá, mert amúgy szimpatikus a dolog...
9.
9.
J Adam
Nagyon jól sikerült a játék, simán megéri az árát, és bízok benne hátha mégis egy dlc-vel tesznek bele egy kis csapatos multit.
8.
8.
metercsiken
#7: Szerintem megéri! : )

Bár sajnos azt kell mondanom, hogy egy picit másra számítottam.
Nem igazán tudom megmondani, hogy miben( talán a fejlődési rendszer lehetne más )
De a játék maga jó! ( egyébként csak nem rég kezdtem )
7.
7.
Exnem
Nekem ma, vagy holnap érkezik a játék! :) Remélem megérte azt a 13 990 Ft-ot.:D
6.
6.
Gykrizsi
Jó ezt hallani, mert meg is érdemli. Az vele a baj, hogy sokan úgy bántják, hogy ki sem próbálták "csak csúnya a graf, biztos a játék is egy kalap sz*r", dumát nyomják. Én leültem és míg végig nem vittem, szinte csak a létszügségleteket végeztem el.

Ui.: Ha valaki megvette a different sky dlc 1. részét, segitsen már, hol kell elindítani, mert sehogy sem találom.
4.
4.
cemi
Ezt kibaszott jó hallani:)
Nagyon zsír a stuff.........nem is httem volna, h ekkorát fog ütni, és hogy le fog szögezni a gép elé!!!!!!!!!!!Szerintem aki szereti ezt a műfajt annak kötelező darab, de hogy új kedvenc sorozatom lett az fix, és részemről csak gratulálni tudok a capcomnak és csak várhatom a folytatásokat:)
3.
3.
hedzsooo
Bring Dragon's Dogma to PC - PETITION


~ Aki szeretná PC-re is, az írja alá légyszi, talán itt is összejöhet, mint a Dark Souls esetében! :)

LINK: http://petitionbureau.org/dragonsdogmaforpc
2.
2.
Kyuubi
Annyi jó játék van hogy sajnos semmi esély rá hogy még idén kipróbáljam. De végre nem csak arról hallani hogy mi hogy megy csődbe.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...