Spec Ops: The Line - magyar feliratos launch trailer

  • Írta: zoenn
  • 2012. június 25.
  • Videó
Link másolása
Révbe ért a Yager Dubajban játszódó TPS-e, a Spec Ops: The Line. A sorozatot teljesen megformálták, egy hamisítatlan fedezékharcos cím lett belőle. A homokdűnék is lehetnek pokoliak - egy sima mentőakció csúfos kudarcba fullad, csapatunknak a túlélésért kell küzdeniük.

Még az emberi gyarlóság sem vetekedhet a természet pusztító erejével - hiába dőlt romba a valahi virágzó Dubaj, manapság már csak a pusztulás nyomai fedezhetőek fel rajta. A félkatonai szervezetek még ebből a helyzetből is hasznot szeretnének húzni. Csapdába esett bajtársunkat szeretnék kiszabadítani a homokos pokolból, ami nem lesz sétagalopp. A Spec Ops: The Line pénteken jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra. A magyar forgalmazó jóvoltából magyar felirattal élvezhetitek a launch trailert!

 

22.
22.
Giggsy
#14: Magyarán akkor ez is olyan lett, mint a Ghost Recon Future Soldier PC-s portja. Nagyszerű játék, a grafikához képest mérten brutális gépigénnyel.
21.
21.
crytek
Nem volt rossz game! Egyszer simán végigtolható.Túlzottan nem hosszú 7 órás szösszenet 2 féle befejezéssel!
20.
20.
crytek
#19: Valamit elnéztél ennek nincs első része mivel ez az első (és utolsó?)
19.
19.
kicsirobi
Ebbe nem lesznek különleges képességek ,mint az első részben?
18.
18.
Vurgi
#16: nope, just ragin'
17.
17.
KeXxX
#9: nekem is tetszett. mármint a demója.
16.
16.
giga321
#14: Caps lock beragadt?
15.
15.
LtK
#14: Szóval optimalizálni ezt is elfelejtették... Azért nem olyan hú de gyönyörű ez a játék =D
14.
14.
Starkiller89
DEMOJA BEJÖTT NAGYON IS!! 1 HIBA VAN DE AZ NAGYON...200 EZRES GÉPEN 25 FPS :D STABILAN, SE FELJEBB, SE LEJJEBB NEM MEGY, ROSSZABBUL MEGY MINT A BF3! :D
12.
12.
evin
Sosem értettem az ilyen trailer feliratozásokat, mikor a játék úgysem magyarul jön ki.
11.
11.
p3ti
Demo tetszett , nem tartottam monotonnak , én tuti megvárom az első teszteket . Ha ott nem szerepel le , akkor július környékén megveszem. Én sem véltem benne felfedezni semmi forradalmi dolgot , de valahogy mégis tetszett . De remélem hogy a teljes verzióban lesz azért 1-2 jó ötlet .
10.
10.
KENKILL
Nekem már a demo is monoton volt, annyira hogy végig se bírtam tolni. Ebben a játékban nincs egy deka ötlet, semmi forradalmira nem kell számítani. Aki szereti a GoW féle TPS lövöldéket az biztos ellesz vele pár napig de kb ennyi. Túl van hypolva szerintem.
9.
9.
giga321
Szerintem jó game lesz.
8.
8.
The Lone Drow
#6: A demó alapján ezt még ne jelentsd ki. Lesznek benne döntéshelyzetek, amin akár a társaid élete is múlhat. A játékidőről meg annyit, hogy nekem a demót 2 órámba került végigjátszani és kb másfél küldetést tartalmaz, szerintem a játékidővel nem lesz gond.
7.
7.
Raatkainen
Én normálban végigvittem a demóját és azt tapasztaltam. hogy a társak szinte mindenkit lekapnak, neked alig marad valami a tűzharcokban. Továbbá a fegyverek és az emberek ,,súlyát" nem éreztem, olyan mintha játékfegyverekkel lőnék plüsjátékokra...
6.
6.
Gt17
Ez minden,csak nem forradalmi shooter,demo alapján engem megvettek,jó kikapocsolódás lesz pár órára.Ez am. kb úgy fog járni mint a gears utánzat pc-n(nem jut eszembe neve),hogy jó játék,de kevés a marketing,ezért kevesen is vették azt,ahogy ezzel is így lesz..
5.
5.
ArrowCross
#1: Hétvégére meg lesz, majd akor meg mondom, hogy mijen a játék.
4.
4.
vaskogreg
#2: A youtube-n a ahol lent a sáv van katt a CC-re és bumm, ott a felirat
3.
3.
vuliem
#2: Alul van egy cc gombocska, arra nyomj rá.
2.
2.
Nathan
hol ebben a magyar felirat ?????
1.
1.
Dark_Temptation
ki mit gondol a játékról? demo alapján nem tűnik valami rossznak de félek, hogy 1 rövid, monoton játékot kapunk.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...