Far Cry 3 - malária és sérülékeny fegyverek nélkül

  • Írta: zoenn
  • 2012. július 6.
  • Hír
Link másolása
Dan Hay, a Far Cry 3 producere elbeszélgetett egy kicsit a Kotaku magazinnal és elárult pár apró infómorzsát is. Kiderült, hogy a trópusi színhely ellenére mégsem leszünk maláriásak és a fegyvereinket se amortizálhatjuk le. Szerencsére a visszalépések sora ezzel le is zárult.

Dan Hay nem volt rest vadiúj tudnivalókat megosztani a frencsájz harmadik darabjáról - ebből derült ki az is, hogy bátran ihatunk az erdei patakokból, sőt esténként még szuku-val sem kell bekennünk magunkat, mert messziről elkerüljük a maláriát. Lássuk a friss infókat felsorolásszerűen!

  • A barát-rendszer nem tér vissza
  • A tűz terjedése ismét visszatér
  • Él a gyors-utazás lehetősége
  • Az ellenfelek halottak maradnak, ha már megtisztítottunk egy területet, max. akkor lesz új csetepaté, ha a sztori úgy alakul.
  • A fegyverek nem rozsdásodnak, nem kell javítanunk
  • Nincs szükség malária-elleni tablettákra
  • A játék egy nagy szigetcsoporton játszódik, a single kampány egyetlen szigeten zajlik; a négyfős kooperatív mód egy másikon, míg a PvP szintén egy önálló szigeten.
  • Az ingame szerkesztőfelület segítségével saját magunk készíthetünk szigeteket és térképeket.

A Far Cry 3 november 28-án bünteti szét a Tisztelt Nagyérdeműt.

34.
34.
Jason92
#32: Látszik kontakt hogy neked csak a COD létezik!a CoD meg élt 2004-2011
R.I.P Nem mondom hogy rosszak a cod-ok mert jók voltak azok is DE azt ne mond hogy egy cod többet tud nyújtani mint a Far Cry 3! Képernyőkímélő?Akkor az MW széria, 5 év alatt nem változott semmit!Hát nem tudom akkor most melyik a szar és melyik a jó!A far cry 3 nyagyon jóó lesz!
33.
33.
MrBenjamintoto
#32: Inkább te vagy a vakító paraszt.
32.
32.
kontakt
#30: Az látod lehet, viszont minden pálya tökéletesen van kidolgozva, minden részlet a helyén van, semmilyen pályaelem nem üt el a környezetétől.Minden map egyedi, nincs ismétlés. kivéve az mw2 ben voltak mapok amik újra lettek gondolva az mw1ből.Far cry ezt se mondhatja el, ott az összes map ugyanaz.
A COD nem a hyper durva grafikával akar feltűnni, hanem a játékélményt garantálja, a fegyvereknek is mind egyedi életük van+ott vannak a spéci eszközök, a killstreakek. nem úgy mint a far cryban ahol az összes fegyver működési mechanikája ugyanaz, még a hangok is csak más texturát kaptak :D kurva nevetséges.soroljam még?A far cry nem több mint egy szép képernyő kímélő :D csak sokan játéknak nézik.Ez a parasztvakítás tökéletes példája.
31.
31.
Hubert Cumberdale
#28: Lerí rólad, hogy nagyon vágod miről beszélsz :DD
30.
30.
huszti
#28: a codban mw 1 óta ugyan azok a textúrák, szóval azt lehetőleg ne hasonlítsuk semmi játékhoz :D
29.
29.
Cevys
#28: Nem sokat láthattál, ha ezt mondod. Sokkal változatosabb terepek lesznek, mint az első részben, az pedig magától értetődő, hogy sokkal kidolgozottabbak is.
www.farcryhc.hu videók szekciójában ha szétnézel, pl The Island című rövidke előzetesben másfajta tájakra is pillanthatunk, arról nem is beszélve, hogy lesznek barlangok, sőt vízalatti, felfedezhető helyek, megmászható hegyek is.
28.
28.
kontakt
Az eddigi képeket elnézve ez egyre szánalmasabb és nevetséges.
Komolyan megint majdhogynem ugyanazok a környezetek lesznek bejárhatók mint az első részben ?

Le a kalappal a sekélyesség előtt!!!!
És még a COD a ciki :D
27.
27.
Cevys
#26: Nem, nem egészen, de így is nagyon nagy szabadság lesz benne.
26.
26.
BrendOoN
#25: Tehát tulajdonképpen megkapjuk a motorját?
25.
25.
Cevys
#24: A domborzatot is te alakítod ki, meg gyakorlatilag mindent. Ha ismered a Far Cry 2 pályaszerkesztőjét, akkor olyasmi lesz, csak még több új funkcióval, lehetőséggel.
24.
24.
BrendOoN
A pálya editor olyan lesz, hogy van egy sík terület oszt' arra tudunk rakni pálmafákat, házakat meg mindenfélét? Vagy hogy?
23.
23.
Cevys
Várjuk a játékot, csak tényleg ne késsen tovább. Egyébként akit érdekel még mindig lehet nyerni Far Cry-os ajándékokat a www.farcryhc.hu Nyereményjátékán.
22.
22.
wolfwarrior
Számomra van egy vonal a valósághű és az idegesítően részletesség között és a vonal a tökéletes egyensúly.Ha lennének becsődölő (azaz beakadó) akkor csak AK-47-est használnám mert rohadt nehezen adja be a kulcsot bármilyen környezetben.
21.
21.
simon 555
azért a fegyver beragadásokat rakhattak volna.oké az tényleg hülyeség ha egy zsír új fegyver beakad,de meg lehetne úgy csinálni,hogy akkor akad be ha tényleg van rá oka.pl vizes/sáros lesz meg ilyenek.na meg lehetne véletlenszerű lőszer elakadás is.
a malária tényleg hülyeségnek tűnik.valóságos,de hülyeség.
19.
19.
adikas
Szerintem sokat ront a valósághűségén a fegyverjavítás hiánya, akárcsak Skyrimnél.
18.
18.
l4cyk4
#17: Ok, ízlések és pofonok! Azok a hibák amiket a legtöbben felsorolnak negatívumként számomra nem tették rosszabbá a játékot. :)
17.
17.
Hubert Cumberdale
#12: Volt ott jóval több hiba. Én nem pont a fegyver kopásra gondoltam, hanem pl. a barátrendszerre, meg hogy a megtisztított területeken nem respawnolnak az enemik. (csak, hogy az itt felsorolt dolgokat említsem) Amúgy én is szerettem a játékot, mert nagyon ott volt a szavanna feeling, de azért volt ott rengeteg negatívum.
16.
16.
shifteeh
#12: a far cry 2 egyetlen hibája volt, hogy dögunalmas volt :-/ na jó nem egyetlen, engem az is idegesített, hogy a vatta új fegyverek 3-4 tár kiürítése után szétestek.
15.
15.
KeXxX
Pont ezért lesz EZ a játék az év FPS-e.
13.
13.
Quent1n
Örülök. A FC2 legnagyobb hibái voltak számomra. Elromló fegyok, respawnoló ellenfelek, malária. Persze az elromló fegyók meg a malária nem szar ötletek csak nem volt az igazi a megvalósítás úgy gondolom.

Egyelőre várós a game aztán majd kiderül mit mutat :)
12.
12.
l4cyk4
#3: A Far Cry 2-nek egyetlen hibája volt, hogy nem ezen a címen kellett volna kiadni a Far Cry folytatásaként. Ennek ellenére nekem nagyon is bejött. A fegyverek kopása és a malária csak színt vittek a játékmenetbe.
10.
10.
Uhu123
Így kell ezt kedves Ubisoft. A gyomot kigyomlálni a virágokat meghagyni és még újabbakat ültetni. Mostanában nem sokaknak megy ez az egyszerű recept.
9.
9.
Hubert Cumberdale
#6: A 2-ben is volt, de csak multi mapokat lehetett csinálni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...