Négy óra átvezető lesz a Resident Evil 6-ban

  • Írta: zoenn
  • 2012. július 10.
  • Érdekesség
Link másolása
Már a kipróbálható verzióban is percekig moziztunk, de a végleges játék egészen pontosan 4 óra 15 perc átvezető jelentettel lesz felvértezve. A Resident Evil 6 történetmesélésébe nem tudunk belekötni: az már biztos, hogy kellően meg lesz ágyazva a küldetéseknek. Ez rekordnak számít.

Vajon mennyi ideig ülünk majd kikerekedett szemmel malmozva a Resident Evil 6-ban? A kérdés válaszra lelt a játék korhatár-besorolásáért felelős hivatal jóvoltából. A Capcom túlélőhorrorja nem kevesebb, mint 4 óra 15 perc cutscene-t tartalmaz majd.

Ez annyit tesz, hogy a frencsájz legújabb darabjában 255 perc átvezető jelenet lesz - érdekességképpen megemlítjük, hogy a Resident Evil 4-ben 127 perc, míg az ötödik részben 65 perc mozinak örülhettünk.

A számokat vizsgálva rájöhetünk arra, hogy Resi 6 legalább kétszer olyan hosszú lesz, mint az előző rész. A minimum három kampány elég tartalmas kikapcsolódásnak számít. A játék októberben érkezik PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra. Lássuk az első TV-spotot!

19.
19.
bodortamas1
18.
18.
Hanoi
A játékidő pedig lesz 3 óra.
17.
17.
kontakt
Remek.
Régen nem volt szükség ilyen faszságokra,volt 28 óra játék, és 3 perc videó. ma már nem tudják kitölteni a játékidőt sokan pusztán a játékkal. Engem rohadtul zavar, hogy már épp beleélem magam a játékba erre benyomnak egy átvezetőt, és a legundorítóbb, hogy sok esetben még skip-elni se lehetett.
16.
16.
samatagrav09
Kell is 3 sztorihoz főleg ha ilyen jó.
14.
14.
briandoggyka
Hát .. jó jó meg minden. De az mgs4 be 16 órányi átvezető videó volt. Azért örülök ennek is :D meghosszabítja a játék időtartamát :) Várományos kis alkotás :D
12.
12.
Raatkainen
Nagyon remélem, hogy megmaradnak a qte-k az átvezetők közben és nem csak nézni kell az összeset.
10.
10.
AkosTorok88
Néztem most egy gameplay-t gondolom aki szereti nagyon az örül de nekem nem jön be az amit az E3-on mutattak az szerintem szánalmas volt nem tudom hogy miért pont azt a gameplay-t mutattak akkor amit de azt végig nevettem
9.
9.
bodortamas1
#8: Skip gomb??? Minek az? Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én őrülten szeretem az átvezető videókat :) Az összes játékban alig vártam, hogy jöjjön egy cutscene, mert egyszerűen szeretem őket! Hiszen azokban vannak a fő jelenetek, a fő sztoricsík, meg minden... Nekem a cutscenek jobban tetszenek, mind maga a játék :D Ezért ez a hír számomra nagyon bejött!
8.
8.
Grabowsky30+
de marha jó, remélem lesz majd skip gomb..... :)
7.
7.
comodore
Pedig pont a Max Payne 3-hoz hasonlít az átvezető videók felbukkanása.

A demót kipróbáltam Leonnal. Ott minden ajtónál a főhős megállt egyet, neki támaszkodott az ajtónak vagy mondott valami frappánsat :). Ezalatt tölti be a következő részt, pont mint a Max Payne-ben.
3.
3.
..::RoLiSoAp::..
ez tök fasza:D miközen megy az átvezető végigtolom a Black Ops 2-t és a végére 2in1 gamma kitolva xD
2.
2.
Effecta
Legalább a játékban lévő kisfilmeknek több köze lesz a történethez, mint a mozifilmeknek :D
1.
1.
Isaac42
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...