Medal of Honor: Warfighter - friss multis trailer

  • Írta: zoenn
  • 2012. július 10.
  • Videó
Link másolása
A játék Facebook-oldalán meghirdetett akció elérte a 100 százalékot, így az ígéreteknek megfelelően megkaptuk a Medal of Honor: Warfighter többjátékos porcióra koncentráló előzetesét. A Fire Team névre keresztelt videóban két multiplayer térképen folyik az ádáz küzdelem.

Amit a felhasználók a fejükbe vesznek, attól nem tágítanak. A játék Facebook-oldalán nyújtott aktivitás már túl is lépte a 100 százalékot, így az EA közzétette a legújabb trailert. Megismerhetjük a Tungawan Jungle térképet és egy part menti tűzforró helyszínt a Fülöp-szigeteken. Az látvány lenyűgöző, s reméljük az online móka is remek elfoglaltságot nyújt majd. A látottak alapján erre nagy esély van. Köszönjük Cuppak!

A játék FB-oldalán hasonló akció várható a jövőben is és már most választhatunk, hogy a következő videó újra a multit, vagy a single-t mutassa-e be. Jelenleg az utóbbi vezet.

42.
42.
Danikika94
#41: És pont az a jó benne h ez nem cod...D xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Címet majd a szomszéd olvassa el???...:D Ez MEDAL OF HONOR!!!!!!!
41.
41.
omarek
ez az új cod már kicsit uncsi
40.
40.
KeXxX
#39: persze hogy zseniális. mert nem szívta e.. ez nem jó.. nem tudja elszívni a fészbuk az agyát, ahogy egyeseknek. just like you.
39.
39.
Nomad010
#38: Öregem, visszaadtad a reményt, hogy az emberiség egyszer még jobb lehet. Az a bemutatkozó szöveg... Zseniális:O
38.
38.
fészpalm
#37: Ezzel teljesen egyetértek, de itt most Nomad helyzetéről van szó, és ő leírta, hogy szerinte azért rossz, mert minden évben ugyanazt adják el, és millióan megveszik.
37.
37.
MoRT2195
#35: Nem mondasz hülyeséget, de az nem vélemény amikor valaki azt mondja, hogy "szar", vagy ehhez hasonló semmit mondó dolgot... Az oké, hogy el mondja, hogy "nekem ez nem tetszik", és/vagy esetleg elmondja, hogy miért, az már vélemény. Ha ilyennek esik valaki, akkor az egy őrült, ha pedig csak annyit mond valaki, hogy "szar" (márpedig legtöbben így fejezik ki magukat), akkor jogosan lehet "nekimenni" az illetőnek.
36.
36.
Uhu123
#35: Egyetértek, de azt is hozzátenném:
Érdekes világban élünk. Ha valakinek nem tetszik valami akkor már is szar az egész mi? Attól, hogy neked nem tetszik még nem szar valami. (ezt most nem konkrétan neked írtam). Valaki ránéz valamire és első pillantásra eldönti, hogy szar. Géniuszokkal vagyok körülvéve? Neem inkább sutyerák "mindentjobbantudó" majmokkal.
35.
35.
fészpalm
Érdekes világban élünk. Ha valakinek nem tetszik egy játék, az egyből azt jelenti, hogy nem tud játszani. Más a véleménye valakinek, mint nektek, és már le kell szólni, ráadásul olyan szöveggel, amiről kurva nagy valószínűséggel semmit se tudtok. Undorító, mocskos, szar emberek vagytok.
Gondolom, most én sem tudok játszani, de tojok rá. Én nem erre élvezek, mint itt egyesek. Úgy csináltok, mint az oviban. "Megmondalak anyunak", csak itt most "Nem is tudsz játszani", igen kemény beszólás volt, bár el tudom hinni, hogy annyira nincs semmi másotok a játékokon kívül, hogy ezzel valakinek a lelkük legmélyébe lehet tiporni.
Én csak egy dolgot szeretnék. Szeretném, ha valakinek lehetne saját véleménye. Lehet, hogy 100 emberből csak 1-nek tér el, de joga van ahhoz, hogy ő döntse el, hogy mit gondol a dologról. Ha ez a többi 99-nek nem tetszik, nekik nincs joguk ráerőltetni másra az ő véleményüket.
34.
34.
supergamer19
Na végre egy BF3 szintü játék.Szerintem nagyon jó lessz!!!
33.
33.
Jinbobo
Ahogy látom, ez már leginkább a multira lesz építve. De, valóban jól fest a kivitelezés!
Én eddig multiba a Crysis2-t szerettem a legjobban, egyszer valahogy a meccs megkezdése előtt halhatatlanná váltam:)!! azóta sem tudom milyen bug-nak volt köszönhető, de rohadt jó volt istent játszani benne:)
Nem mintha efféle bugot várnék a MEHÁTÓL, mert mégis csak egy programhiba.
Egyébként, ezeket a multikat, csak jól összedolgozott csapatmunkával lehet élvezni, ha csak úgy besorsol egy csapatba a szerver, akiket nem is ismersz, máris keményebb dolgod van...
32.
32.
Uhu123
Na, ez a játék megmutatja, hogy a call of dutynak hol kéne ma tartania. De köszönöm én maradok a BF3nál. Úgy is jön még 3 DLC. :)
31.
31.
simon 555
#28: nincs story???
játszottál a MoH 2010-el?épp a storyban volt végre egy kis újítás a tucat cod után.
arra gondolok,hogy végre nem nekünk kellett megmenteni az egész világot az oroszok támadásától hanem csak egy jelentéktelen katona voltál akinek semmi beleszólása nem lesz a kimenetelbe.nem mellesleg végre egy olyan játék volt ami valós eseményeket,valós háborút mutat be.
ez is várós.kíváncsi vagyok a story folytatására már csak a 2010-es vége miatt is.a végén rendesen megkönnyeztem,nagyon drámai volt.na meg azért itt elég sok az újítás az előző részhez képest.kezdhetjük a multival amit itt már a Danger Close csinál nem a DICE.a multi sokkal kiforrottabb lett a 2010-eshez képest mert ott eléggé gyenge lábakon állt.a story pedig ott folytatódik ahol abbamard + majdnem a világ összes különleges alakulatához csatlakozhatunk.rohadtul kíváncsi vagyok már rá,hogy hogyan lesz majd.engem megvettek.úgyis kell néha egy-egy lövölde akkor meg inkább ez mint a cod.
30.
30.
HerodPK
Hát kicsit nagyos is CoD féle porgés futas droid meg rakéta...:(..
De kit érdekel ilyen graffal meg hangokkal.....OP.....
am sry ...csak minden fps Bf vagy MW szeru mint minden MMO WoW, persze nagy tévhit,, sry csak hasonlitasként hoztam fel... nem copy miatt:(
29.
29.
Cuppak
#28 MOH 2010-t nem vettem meg, szóval ez nekem egy teljesen új játék, amúgy meg ez jön be, szóval megveszem.
28.
28.
Nomad010
#25: De ez a poén, hogy újítás sincs semmi, csak kap egy pár dolog néhány új textúrát, és előadják, hogy: "wáá gyerekek, faszacsávók vagyunk és nédamámennyiújítás" a sok barom meg nyálát csorgatva bólogat hevesen, és örül magának, hogy milyen fasza üzletet csinált. Felhoztad az AC sorozatot: na ott volt újítás, és történet is amit tudtak folytatni (bár a Revelations már ott is csak rókabőr volt). Ez a MoH-ról nem igazán mondható el, mert a sztori is csak arra van, hogy legyen valami összekötőszöveg két pálya között.
#27: Ha az, hogy különc vagyok (ami nem igazán jellemző rám:hm) azt jelenti, hogy nem vagyok egyenlő a sok agy mosott, trendeket követő, nyálátcsorgató idiótával, akkor köszönöm szépen a bókod, de már foglalt vagyok:)

Arról pedig, hogy milyen vagyok a játékokban felesleges lenne vitázni mert szájkaratézni mindenki tud, ha pedig megmutatnám (ami jelenleg a szar tápom miatt nem tudna megvalósulni, hogy rohadna meg) csúnyán alulmaradnál, és le lennék csalózva:)
27.
27.
BrendOoN
#19: "És csodálkoznak amiért nem járok emberek közé." Azért nem jársz emberek közé mert egy különc vagy...

Attól mert még a számítógépes játékokba is siralmas gyenge vagy, nem azt jelenti hogy az máris nem jó...

A játékról csak annyit, hogy a multiplayer eddig tetszik, de ezért szomorú is vagyok.. Azt hittem sokkal gyengébb lesz, és legalább ezt a játékot nem kell majd megvennem...xD Black Ops II, AC III, Far Cry 3, akkor ez... Elfogok szegényedni, pedig nemcsak játékokra kellene költenem a pénzem :D
26.
26.
MoRT2195
#24: Nem, nem vagyok noob, tudok spawnolni, és jól játszok. Vagyis játszottam... Kb 2 hónapig játszottam vele a klánommal, jól össze dolgoztunk csapatba, de nekem rohadtul nem tetszett az egész. A Bad Company 2 szerintem sokkal jobb volt a BF3-nál. Igen, gondolom, hogy ez jó, mert ahogy le lehetett szűrni eddig, ez CoD és BF keverék lesz, amiből egy baromi jó játék kisülhet. Ja és mielőtt valaki felhozná: az MW3 is szar...
Szerintem a Black Ops és a Bad Company 2 sokkal jobb az MW3-nál, és a BF3-nál is. Ez van, a tavalyi FPS-ek közül engem egyik se győzött meg, remélhetőleg idén mind kettő meg fog.
25.
25.
Cuppak
#22 Attól mert ugyan azt adják el újításokkal én még megveszem, a pályák, fegyverek stb.. unalmas lesz egy idő után, újításokkal meg már mindjárt más.
24.
24.
gorezalan
#18: latom agysejtek nelkul is lehet elni.... szoval, a BF3 szar, ami perpill kezzel foghato (valszeg neked is az a bajod vele, minta tobbi noobnak, h nem tudsz spawnolni, es futkosol...) es gondolod, h ez jo, egy 2 perces videobol?! Na gratulalok neked!
22.
22.
Nomad010
#21: Látom egyáltalán nem sikerült felfogni amit írtam:)
21.
21.
Cuppak
#19 Talán mert MOH:W-be a sztori folytatódik? Én bírtam a MOH 2010-t és tudni akarom a sztori folytatását, ennyi erővel AC, Uncharted.. stb-re is csak rátesznek dolgokat..
20.
20.
Nomad010
#19: Ja és nem, a BF-nem azért maradt ki mert fanboy vagyok, csak simán elfelejtettem.
19.
19.
Nomad010
Röhej ez is, meg a cod is. Ugyan azt a szart adják el évek óta, csak mindig öntenek rá egy újabb adag cukrot. És több millió birka megveszi.hm És csodálkoznak amiért nem járok emberek közé.
18.
18.
MoRT2195
#17: Hát igen, ezt én sem jelenteném ki így, mivel a BF3 szar volt, ez meg vélhetőleg nem lesz az.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...