Transformers: Fall of Cybertron - multis örömök

  • Írta: zoenn
  • 2012. július 25.
  • Videó
Link másolása
A High Moon Studios bepillantást enged a Transformers: Fall of Cybertron többjátékos üzemmódjába. Megcsodálhatjuk leendő karakterünk testreszabási lehetőségeit és az online mód egyéb sajátosságait. Az biztos, hogy nem egyszer fogyasztható darab a Cybertron bukása.

Az összecsapás a végéhez közeledik, hamarosan eldől az anyabolygó sorsa. De mi lesz a single után? Szerencsére a fejlesztők delejes multiplayert farigcsáltak a játékhoz - az alábbi videó eme játékmód sajátosságairól rántja le a leplet. A Transformers: Fall of Cybertron augusztusban jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.

5.
5.
Optimus Prime
A WfC-ben nem mód ilyen karakter variációkra, pedig ott is ígérték ,hogy Ultra Magnust is lehet összeollózni. Gyakorta max egy fehérre mázolt Optimus buildet lehet összedobni. A map meg spoileres? Ott a halott Metroplex roncsa.
Persze az alt-mód végett nem lehet végtelenségig variálni a részeket, mert nem jönne ki egy jet vagy speeder, ha sok tank részt rakunk bele.
4.
4.
Necreon
#1: Nem tudom hol olvastad, de már az első részben is volt és azzal kezdték a bejelentést hogy lehet saját robotot építeni a multihoz.

Egyébként ahogy látom ez centire ugyanaz mint az első rész, egyszerűen csak több. Aminek én örülök a legjobban, végre egy folytatás ami nem teljesen más mint az első rész ÉS ez nem válik a kárára.
3.
3.
DON GONDOCS
Szerintem ez csak coopban az igazi, a War for Cybertron is soloban unalmas volt.
2.
2.
voldi
Nem sokat változott az előző részhez képest.
1.
1.
FekaFOB
Jó hír, mert az első hírekben még az volt, hogy nem is lesz benne multiplayer.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...