Aliens: Colonial Marines - idegenek vs. emberek

  • Írta: zoenn
  • 2012. augusztus 6.
  • Videó
Link másolása
Randy Pitchford majdnem becsinál a gyönyörűségtől, amikor arról beszél, milyen király dolog is az, amikor az alien nyáladzó pofával harapja le az arcunkat. A legújabb videóban a Gearbox munkatársai beszélnek egy kicsit az Aliens: Colonial Marines-ről. Xenomorphok vs. tengerészgyalogosok.

A hátborzongató egyjátékos rész mellett ismét nagy népszerűségnek örvendhet a xenomorphok vs. tengerészgyalogosok összecsapása a kompetitív multiplayeren belül. Nem csak mi vagyunk lelkesek ennek hallatán, hanem a Gearbox munkatársai is. Igaz, ez a dolguk. Ha figyelsz, több érdekességet is megtudhatsz a játékról, mely arra pont jó, hogy kitöltsük a februárig tartó hosszú várakozást. Köszönjük, ArrowCross!

12.
12.
simon 555
állat:D
eddig is első napos vétel volt,de ezek a videók egyre jobban hozzák a hangulatot.
(már amennyire a multi hozhatja az Alien filmek hangulatát,erre a single lesz jó)
viszont megint nem láttunk Alien multi gameplayt...
most már igazán mutathatnának valamit,hogy milyen lesz.
11.
11.
guitarlord
Hehe, ez a játék 3-5 éve még jó lehetett volna valamire, ahogy elnézem most viszont sem grafikában, sem játékmenetben, sem hangulatban nem üti meg a mércét......A DNF-et még el tudták tusolni, mert az jó eséllyel tényleg olyan lett volna a 3D Realms által (már ha valaha kijött volna), de ezt hogy fogják megmagyarázni?! Eléggé elszomorító, hogy a Borderlands 2 egy sokkal minőségibb játéknak tűnik, miközben ebből is lehetett volna valami, ha nem hanyagolták volna el.....

Világos a környezet, az még hagyján, de annyira világos, hogy jószerivel nem is kell lámpa?! Ez igencsak rombolja az amúgy sem létező feelingjét a játéknak....Innen egy egyszerű hentelésnek tűnik, nem úgy néz ki, mint amin be fogunk csinálni a félelemtől, pedig szerintem pont ez lenne a lényege....
10.
10.
Raatkainen
#7: Én pont azért vettem meg az AvP-t, mert lehetett predatorként is nyomulni...szerintem a legélvezetesebb játékélményt az nyújtotta. Szerintem az AvP dx11-gyel ezt a játékot jelenlegi állapotában simán lekörözi(mozgásanimációk, effektek), de még van idejük csiszolni rajta.
9.
9.
metercsiken
#7: Gondolom lehet majd rajta sötétíteni !?
De ha nem, hát sebaj, nekem így is tetszik. : )
7.
7.
Necreon
Szerintem túl világos a környezet. Az alien-ek borzalmasan darabos mozgásanimációt külön kiemeli, Marine szempontból rombolja a hangulatot (nem beszélve a sötétségről multiplayer-ben ami az Alien fegyvere kéne legyen). Egy AVP2010 kellene Predator-ok nélkül :(.
6.
6.
Shifty hun
Én az Alien-ekkel vagyok, fasza kis játék sülhet ki ebből.
1.
1.
kalandorklubbja
Hú de fölbasz ez az új trend amin a fejleszők pofáznak. 90% csak az ő ugatásukat látni a játékból bem semmit
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...