SSX - elstartolt a többjátékos mód

  • Írta: zoenn
  • 2012. augusztus 7.
  • Letöltés
Link másolása
Váratlanul bukkant fel a digitális elosztókon az EA hódeszkás játékának legújabb tapasza, mely élesíti a várva-várt többjátékos üzemmódot. Az online megmérettetések két játékmódban zajlanak: ezek a Trick It és a Race It. Pluszban egy kötetlen Freeride mulatságnak is örülhetünk.

A korábbi utalások igaznak bizonyultak: a készítők valóban online mókával vértezték fel az új SSX-et. Elsőként a Sony konzolján bukkant fel az új patch, mellyel élesíthetjük az öt játékosra kihegyezett multiplayert.

A Race It módban az a cél, hogy a riválisainkat megelőzve elsőként robogjunk át a célvonalon, míg a Trick It-ben trükköznünk kell és a lehető legmagasabb pontszámra gyúrni, mielőtt lejár az idő. Szép és jó mindez - talán újra elővesszük a snowboardos cuccot -, de a többjátékos opciót már az alapjátéknak tartalmaznia kellett volna.

Kapunk egy Freeride névre keresztelt lehetőséget is: itt már nincs visszaszámláló óra, sem ellenfelek, csupán mi vagyunk és a hegy. Új útvonalak felfedezésére és gyakorlásra tökéletesen alkalmas.

2.
2.
shatterhand
Azért szólhattak volna tavasszal,hogy "oké, elkészítjük, kérünk egy kis időt" .
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...