GC 2012: Átalakul, ingyenes lesz a C&C: Generals 2

  • Írta: InGen
  • 2012. augusztus 15.
  • Bejelentés
Link másolása
Ismét egy "hoppá" hír esett be a GamesComról, egy olyan, amire valószínűleg nem sokan számítottak volna. Az Electronic Arts ugyanis bejelentette, hogy a BioWare Victory által készített Command & Conquer: Generals 2 némileg átalakul, és free-to-play anyaggá változik.

Többé nem dobozos játéknak készül a Command & Conquer: Generals 2, hanem az egyszerűen csak Command & Conquer nevet viselő szolgáltatás részeként átalakul egy ingyenesen játszható, folyamatosan fejlődő online anyaggá. Az Electronic Arts szerint egy platformból, szolgáltatásból és kliensből álló játékot kell elképzelni, mely tartalmilag folyamatosan bővülhet és változhat a közösség visszajelzései alapján.

A játék továbbra is a Frostbite 2 motort használja, és az alant látható trailer alapján egyelőre nem tűnik úgy, hogy nagyon megváltozott volna.

19.
19.
jani091
Szerintem nem szabad még előre leírni a játékot. Mivel free to play lesz ezért folyamatosan fejleszteni fogják a játékosok véleménye szerint, annak érdekében hogy ne hagyják ott már az első hónapokban. Nekik sem lenne biznisz ha kiadnának egy rossz játékot. Úgyhogy szerintem várjuk ki a végét.
18.
18.
Lorthirash
Maradok a StarCraft II nél de azért nm rossz jónak tűnik
17.
17.
Cooper911
#14: Egyszerü, igy több pénzt hoz(hat) folyamatosan.
De igy már vetélytársa is lesz: End of Nations (http://endofnations.com/en/)
Sőt ha jól tudom az End of Nations fejelesztői között sok olyan ember van aki anno a Generals fejlesztésénél jelen volt. Szóval azt is érdemes figyelni.
15.
15.
alexcargooo
és aztán leraksz egy "mobile spawn pointot" és átmész FPS módba>bf4 :D
14.
14.
Quent1n
Fasza na erről ennyit... Miért nem lehetett rendes játéknak meghagyni? Vetélytársa se igen lenne modern RTS fronton akkor meg?... Az első része zseniális lett ennyire nem bíznak magukban? Kár. Nagyon vártam ezt a játékot, persze innentől is figyelni fogom de már nem izgat annyira.
13.
13.
hl89x9
EA + C&C + Bioware(jó, ez nem AZ a Bioware) + F2P MMO = hát nem sok esélyt látok
12.
12.
attila4545
Oh hát persze csináltassunk a bioware-ral egy újabb mmo-t amikor múltkor csináltak egyet az is nagyon összejött!(Édes istenem...)
11.
11.
DanielMcBas
Én azt hiszem hogy a GLA kötelékében leszek ismét ...
10.
10.
Adamknight
Na, még egy játék, amit várhatok :D.
9.
9.
Audio Reaktor
Úgy tudtam, hogy elbasszák :(
8.
8.
Necreon
Érdekes, legalább nekem sem kell kihagyni (nem warezolok, inkább nem játszom).
6.
6.
jani091
#5: Will there be a traditional single player campaign?

"Not at launch. We are currently focused on building a fun, high quality RTS experience that we want to get in your hands on as soon as possible. From there, we will continuously evaluate additional content based on a variety of player feedback methods"

Magyarul nem igazán koncentrálnak az egyszemélyes játékra.Legalább is egyenlőre
5.
5.
Stranger
Most akkor az egyjátékos mód hogy fog kinézni? Nehogymá' elrontsák...
4.
4.
Ez tenyleg hoppa hír, de így egy fokkal jobban érdekel a dolog, mintha sima dobozos lenne. Az old republic is jó hogy ingyenesen is tolhato lesz, sőt a secret worldot is varnam ilyen formában. Még akár fizetnek is, szóval érdeklődve várom!
3.
3.
SSJ Gábriel
"mivel az EA nem tud normális F2P játékot készíteni"

Hátha ez lesz az első :)
2.
2.
Zoom3r
Reménykedtem egy király folytatásban (imádtam az 1. részt), de ezután szerintem kijelenthető, hogy egy kalap **** lesz mivel az EA nem tud normális F2P játékot készíteni, aki nem fizet folyamatosan az szinte semmit nem ér.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...