WRC 3 - ralizás Argentinában

  • Írta: zoenn
  • 2012. augusztus 24.
  • Videó
Link másolása
Hasonlóan az igazi versenynaptárhoz, a WRC 3-ban is megtaláljuk a világ egyik leghíresebb versenyét, az argentin Phillips Rally-t. A Holdbéli táj szépsége az egy dolog, igazi embert próbáló feladat a rázós és ugratókkal teli terepen érvényesülni. Lássuk, hogy a Milestone játékában hogyan néz ki!

Reméljük, a Milestone tényleg belead apait-anyait a híresen nehéz argentin raliba, az alábbi mozgóképen játék közben csodálhatjuk meg a nevezetes helyszínt. Tömény arcade élmény, csipetnyi realisztikussággal. Erre vevő a nép, a Richard Burns Rally 2-ről lemondhatunk. A WRC 3-at októberben vehetjük a kezeink közé PC-n, Xbox 360-on, PS3-on és Vitán.

7.
7.
bledzer
#3: 1. A hang ki tudja hogy és mivel volt felvetetve a videóhoz, és mivel volt egyáltalán lejátszodva.
2. Ezektől az autóktól ne várj ferrarri hangot. Ezek 4 hengeres blokkok agyonturbózva, szóval csak annyit hallasz ahogy tiltás közelében pattog a motor, tölt és süvít a turbó, gázelvételnél pedig lefúj. Ezért a rekedt porszívó hang.
6.
6.
baliv8
Ha nem 2012-t írnánk, akkor viccnek elmenne, de így még annak is rossz. Ez a robogó hang, a porpamacsok, meg az öntisztuló autó... 2-es alá.
5.
5.
Fishbone
Az irányítás, még mindig borzalmas, ez a por, illetve hang effekt és grafika, hát... no komment! Nem egy 2012-es színvonal, az is biztos, mint ahogy az első két része sem ütötte meg a mércét a kiadás éveiben! :)
3.
3.
gg01
Ugyanolyan mérhetetlenül gagyi szar hulladék fos lesz mint az előző kettő!!!
Ez minden csak nem WRC!! Mint egy elektromos rollernek kb olyan hangja van annak az autónak!! Vicc az egész!!!
2.
2.
Falcon
Ideje volna már valami belső nézetes videónak is!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...