Borderlands 2 - miért jobb GeForce GTX-en?

  • Írta: zoenn
  • 2012. augusztus 27.
  • Videó
Link másolása
A Gearbox lövöldéje meghálálja, ha csúcskategóriás PC-vel rendelkezel. Az NVIDIA nem titkoltan jelentősen szebb látványt produkál Geforce GTX videokártyákon, köszönhetően a bekapcsolt PhysX-nek. Vajon megéri-e számunkra? Egy összehasonlító filmecske landolt nálunk.

Nem egyedüli eset, ha egy hardvergyártó azzal henceg, hogy az ő alkatrészén jobban néz ki az egyik sikervárományos játék. Ha érdekel, hogy a bekapcsolt PhysX-nek köszönhetően milyen különbségek vannak GeForce GTX-et használó és nem használó konfigurációk között, kérjük, tekintsd meg az alábbi videót! Egyébként az újonnan gyártott GTX-ekhez alapból jár majd a Borderlands 2 letölthető változata. A játékot szeptemberben keressük a boltokban.

33.
33.
frenkyboyhun
30.
30.
Stranger
#29: vagy már 6, nem tom...
27.
27.
KeXxX
ha jól emlékszem akkor ugyan ezt a videót küldtem be hírként múlthéten. vagy ez a "hír" nem éri el a gémkapocs által képviselt minőséget? tulajdonképpen milyen minőségről beszélünk? hmm?
(A szerkesztőség fenntartja magának azt a jogot, hogy értesítés nélkül törölje és/vagy ne használja fel a beküldött anyagokat, ha azok hírértéke, formája vagy tartalma nem éri el a Gamekapocs által képviselt minőségi szintet.)
22.
22.
giga321
21.
21.
jungleist
GTX 550 Ti-n is el lehet érni ezt a látványt? vagy az még kevés hozzá? ha jól tudom PhysX chip van rajta.
20.
20.
Ector
#19: Bocs a helyesírási hibákért, csak sietek, el is rohanok :D
19.
19.
Ector
#12: Nyugodj meg 1080-ba néztem a vidit. De azt értsd meg, ezt a játékot nem a grafika élteti, hanem a style és a történet. Elismerem a kinézet re utolsó dolog, de ha élvezetes a game, akkor tojok rá magaról. :)
Off: R.I.P. T.K. Baha (kedvencem volt)
18.
18.
zsoze
hát sajnos le a kalappal előttük ez már tényleg nem csak kis változás sajnak mind box tulajdonos nem fogom élvezni a PhysX nyújtotta csodákat :S pedig a játékélményhez nagyon dob majd
15.
15.
markoci555
nem nagyon szoktam videókban látni a különbséget, de itt láttam, jó kis cuccos:)
14.
14.
Dark_Temptation
jól néz ki ez a physx de én inkább maradok az atinál :) csak atim volt és ez nem fogja megváltoztatni.
13.
13.
Kocsis92
miért ilyen nagy a haterek többsége? konzolra is vannak exkluzív termékek, akkor nvidiának is jár egy kis exkluzivitás a physXel, ami mellesleg a pc jelenlegi legjobb feature-je. nem tudom mennyire valós a bal oldali kép, de elképesztő a különbség és sokat dob a hangulaton ez a kis apróság.
12.
12.
hedzsooo
#7: Ne 360p-ben nezzed, hanem 1080p-ben, ugy jobban latni milyen szep a PhysX-szel!^ :)
10.
10.
Ector
#7: Ja azt el is felejtettem, ahogy az 1ső részt se a grafika miatt toltuk, ezt se azért fogjuk. Erről ennyit ^_^
9.
9.
Stranger
#2: 3D amúgy nem sokakat érdekel. Kell hozzá monitor, szemüveg és erős hardver is... Physix annál érdekesebb, csak túl kevés játék támogatja, ahhoz hogy emiatt nvidia-t vegyenek az emberek, ha pl. nem tudnak dönteni 2 kártya között.
8.
8.
miki1105
Én akkor is maradok az ATI-nál, valahogy nekem nem jöttek be az Nvidiás kártyák.
7.
7.
Ector
Nem tom a bal oladon milyen gépen fut, de physX nélkül nem ennyire fos a kép...
6.
6.
DON GONDOCS
Jó grafikával nem lesz gond ez helyes legyen minden a helyén, de maga játék is lehetne kifinomultabb mint az első része.
5.
5.
Thane
Ezt beküldtem hírként, egy másik videóval együtt több mint egy hete...
2.
2.
hedzsooo
Na igen, sok jatekot az ATi/AMD karikra optimalizalnak rendesen, de megtobbet az NVidia (GeForce meg ugye NVidia termek) karikra szerintem, plussz a 3D is jobban kiforrott az NVidia Vision-nel, meg ugye a physX se rossz, ha van. Persze gyengebb karik tulajainal tudom ez nem jatszik szerepet, se a physX, se a 3D, de aki viszont a felso kategoriaban keres, az is ugyanugy, v. megjobban megnezi mit is kapna a penzeert. Tobbnyire a legtobb jatek meg mindin NVidia-ra van jobban optimalizalva, a hibrid megoldas, mikor egy vasban van ATi/AMD es NVidia kari is, az meg meg negyon gyerekcipoben jar, meg keves jatek tamogatja rendesen, meg ugye nem is minden alaplap tamogat ilysmit, keves es draga alaplapok csak tobbnyire meg. Nagyjabol ezert is vagyok mar kb. 3 eve csak GTX-es, persze ha majd az ATi/AMD elorukkol valami nagyon durvaval ar/ertek/teljesitmenyben, akkor valtok en is siman az NVidia-rol majd.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...