Tizenöt perc ízelítő a Lost Planet 3-ból

  • Írta: fojesz
  • 2012. augusztus 28.
  • Videó
Link másolása
A Capcom negyedórányi látnivalót tett közzé a Lost Planet harmadik részéből - a felvételt még a Gamescomon rögzítette a kiadó. Ha tűkön ülve várod a jövő év elején érkező, folytatásnak számozott, de egyébként előzményepizódot, csekkold le az új gameplay jeleneteket!

A videó elején levetített Gamescom-trailert már mi is megmutattuk, szóval ha figyelmesen követted a közvetítésünket, akár át is tekerheted azt a részt; utána viszont friss gameplay jelenetek következnek, amire minden rajongónak érdemes odafigyelnie! A demó Andrew Szymanski producer tolmácsolásában futott, lássuk, mire jutottak Kölnben az akridok ellen!

A Lost Planet 3 a jövő év elején jelenik meg PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

9.
9.
brandonlee
#4: az ujjban nincsenek izmok.
8.
8.
DON GONDOCS
Én nem várok sokat a játéktól, egyszer végigjátszható lesz és ennyi.
7.
7.
metercsiken
Jó lesz ez!
Legalábbis remélem, mert az előző részek nem voltak azok( számomra ) !
6.
6.
Novotsik
#2: Ha az átalakuláson azt érted hogy teljesen "koppintva" van,akkor igaz. pont ugyan olyan mint a többi tps játék,semmi ujjat nem ad. Csupán a bevált receptet alkalmazták. Nem tudom ti hogy vagytok vele,de nekem már elegem van a tucat tps-ekből, Mindegyikben ugyan az mindig, váll feletti kamera,fedezék darálni kell azt kész.
4.
4.
markoci555
most látom hogy nekem nem jön be, a 2-es nagyon tetszett de ez nem fog, túl sok az a nyomkodós sz*rság meg ilyenek, teljesen szaggatottá és monotonná teszi a játékot, egyetlen előnye hogy megizmosodik a hüvelykujjam
3.
3.
NinjaNorb
#2: Egyet értek főleg a RIG sokall jobb mint azok az ócska VSek főleg hogy fps nézetből lehet darálni meg nem olyan idétlen a karakter design sem mint eddig:D (régiből kb a sima nevec ruha tetszett többi az elégé wtf volt nekem)
2.
2.
xICEMANx
Meg ugye megkell hagyni hogy az első részhez képest micsoda átalakuláson ment át, ezerszer szebb és érdekesebb játékmenete van számomra...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...