Assassin's Creed III - tengeri csata kommentárral

  • Írta: zoenn
  • 2012. augusztus 28.
  • Videó
Link másolása
A Ubisoft újra kiadta a Gamescomon már látott játékmeneti felvételt, mely a tengeri hadviselést mutatja be az Assassin's Creed III-ból - ezúttal fejlesztői kommentárral. Navigálhatunk a vizeken, parancsokat osztogathatunk a saját hajónkon és ágyúzhatunk kedvünkre. Örömteli.

A sorozat kreatív igazgatója, Alex Hutchinson ecseteli nekünk, hogy miért olyan fenomenális érzés az, ha egy hadihajón írtjuk a vöröskabátosokat, miközben parancsokat osztunk a tengerészeknek. Ha a helyzet úgy hozza, az ágyúzás is a mi becses feladatunk lesz. Füleljetek és okosodjatok! Az Assassin's Creed III október végén jelenik meg. Köszönjük, Thane!

21.
21.
Quent1n
Az első AC lesz amit ki fogok tolni. :) Végre egy olyan kor amit szeretek :) Ez a videó is eléggé meghozta a kedvem!
20.
20.
nagygore
19.
19.
dyousee
#12: Ahogy írtad, nekem is a mondanivaló és a tanulság miatt tetszik nagyon a Rev. / a bombák készítése és megfelelõ használata, a tower defense nekem bejön, némi plussz a játékban /

Az AC3-ban a tengeri csimm-bumm-cirkusz is némi plussz lesz, ahogy látom minõségi. Szerintem jó hogy belerakták!
18.
18.
voldi
Szép, filmes csatát vívhatunk!
17.
17.
balint23h
De jó lenne egy ilyen kalózos témájú játék...
16.
16.
adam6751
#11: "ez a feature minden platformon elérhető lesz, nem hiába kerítenek ekkora feneket neki, maximum tényleg az elképzelhető, hogy mondjuk playstation-ön 1 órával nagyobb mennyiségben"

Ja valahogy úgy de szerintem az az 1óra nemfeltétlen hajózást takar lehet valami rejtekhely Bostonban vagy New Yorkban,mindegy majd kiderül...
15.
15.
adam6751
#14: Meg amúgy előrendeltem 360-ra és jár mellé Aquila(az Aquila Connor hajója lesz a játékban) színséma és a Dangerous Secret ami egy exkluzív hajós küldetés.És PC-re is biztos hogy lesz lásd:az előrendelhető Deluxe Edition ami csak PC-re lesz külföldön és az összes exkluzív küldetést tartalmazza :Lost Mayan Ruins és a Ghost of War,Dangerous Secret(az utóbbi kettő hajós küldetés).Úgyhogy lesz PC-re.
14.
14.
adam6751
#5: Nagy valószínűséggel minden platformon lesz.
Szerintem az az 1 óra sztori módra vonatkozik,nem a tengeri csatákra.
13.
13.
adam6751
#3: Miért ne jönne PC-re ????
12.
12.
Necreon
#8: Na igen. A Rev ilyen szempontból baromi izzadtságszagú, erőltetett szeméthalmaz. Tower defense, bombák, csúszkálás... semmi köze az eredeti AC profilhoz, ami bár módosult némileg Ezio karakterének behozásával, még ahhoz sem volt hű. Legyünk őszinték, a Revelations nem más csak egy utolsó rókabőr, ami még egyszer el tudta adni Ezio karakterét. Amiért én sokra tartom, az az öreg emberek utolsó nagy tettei jelenség, amikor úgy érzed, egy életet éltél le velük (és szó szerint is így van), és látod őket készülni a halálra, sallangos ám végtelenül igaz és tanulságos igazságokra rájönni, a hagyatékukat előkészíteni valaki más számára, aki folytathatja a munkájukat, majd végül békében meghalni. Ezért szép a Revelations, nem az agyatlan hentelés miatt piszlicsáré új kütyükkel.
11.
11.
tomfa02
úgy látom ideje ezt a kérdést letisztázni: http://www.vg247.com/2012/08/07/assassins-creed-3-ps3-has-an-extra-hour-of-gameplay/
ez a hír már hó elején is így jött le normálisan, magában foglalva azt, hogy ténylegesen a ps3-as verzió borítóján volt ez először fellelhető, ténylegesen lesz 1 óra extra tartalom, ellenben pontosan nem ismert, hogy mi is az.
http://www.examiner.com/article/assassin-s-creed-3-gets-details-on-closing-storylines-ps3-exclusives-and-more
itt pedig már említi is a creative director emberke, hogy a bónusz 1 óra mellékküldetéseket fog takarni, a külön videókon hónapok óta hypolt naval warfare pedig erősen kétlem, hogy egyenlő lenne ezzel.
egy szó, mint száz: ez a feature minden platformon elérhető lesz, nem hiába kerítenek ekkora feneket neki, maximum tényleg az elképzelhető, hogy mondjuk playstation-ön 1 órával nagyobb mennyiségben, de nem hiszem ezt sem.
10.
10.
Garfartix
#9: Nem lenne, de tudod, szoktak sokan sírni a multi miatt is egy-egy játékban... most itt ugyanaz a helyzet: felesleges egy AC-be, szerintem .
9.
9.
bsg09
#3: Inkább tegyék bele, rosszabb nem lesz tőle a játék.
8.
8.
Giggsy
Remélem ezt jobban eltalálták, mint a tower defense motyót az előzőben. Ennek legalább így előzetesen úgy tűnik lesz értelme.
7.
7.
Vopesz
#5: Túlságosan sokat beszélnek róla, így biztos vagyok benne, hogy csak pár hónapos exkluzivitásról van szó, aztán tölthetik a többiek is pénzért.
5.
5.
Ecetes sajt
Arra felhívom a figyelmet, hogy ez csak a PS 3 tulajoknak lesz elérhető. Legalább is múltkor még így volt.
4.
4.
Yetikee
Hogy lesz vajon, bármikor ki lehet majd menni hajókázni vagy csak 1-1 küldetés alkalmával ? Az elsőt nagyon díjaznám
3.
3.
Garfartix
Jó, hogy PC-re nem jön ez a hajózás, a kutyának nem kell ilyen egy Assassin's Creedbe... inkább mutatnának szárazföldi gameplay videókat.
2.
2.
n_csacsi
ez külön dlc lesz vagy a konzolosoknak be lesz már építve?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...