Far Cry 3 - még több tipp a túléléshez

  • Írta: fojesz
  • 2012. szeptember 6.
  • Videó
Link másolása
Újabb túlélési segédletet kaptunk a Ubisofttól a Far Cry 3-hoz. Bizony, vészesen közeleg november végi premier, így nekünk sincs más dolgunk, mint szorgalmasan gyűjteni, elraktározni a fejlesztők által elhintett tippeket - csak így úszhatjuk meg ép bőrrel a nem éppen pihentető kiruccanást!

A Far Cry 3 szigetei valóban festőiek, ám a kirándulás azonnal rémálommá válik, mikor kiderül: egy drog- és embercsempészettel foglalkozó pszichopata is a környéken tevékenykedik. Huntley ügynök, a CIA néhai megbízottja ad most nekünk néhány tippet ahhoz, hogyan húzzuk ki a ránk váró órákat:

20.
20.
markoci555
ez már a második jó videó amit látok:)
19.
19.
frenkyboyhun
18.
18.
herlius
Csak a korrektség kedvéért: http://www.youtube.com/watch?v=iaGSSrp49uc&feature=relmfu Ez egy tavaly júniusban bemutatott videó. Gondolom nem kell különösebb tehetség hozzá, hogy bárki észrevegye a különbséget a grafikán. A tavalyi egy elképesztő dinamikájú, szinte élethű környezetet modellez, a mostani viszont egy teljesen átlagos grafikai szintet hoz. Nekem nem azzal van gondom, hogy most így néz ki a játék, hanem azzal, hogy 1 éve még teljesen mással etették a népet. És bizony a Rage is így indult. Az első trailerektől még mindenki levizelte a lába szárát, a végén meg örültünk ha nem szagatott a középszar grafika.
16.
16.
alexcargooo
ez qrva jó játék! eddig még csak gameplayt xD ez lesz PC-n is ugye?
14.
14.
#2: A fas.zert kell megnezni minden videot rola?
En mar honapok ota nem nezem meg oket.
11.
11.
KeXxX
#4: nekem személy szerint tetszett a Rage, és az összes videó közül csak Well Campaing-t láttam, és már az meg fogott. 2x végigjátszásig volt jó, utána eladtam.
Remélem erre a játékra nem az a sors vár. Azt mondták már hogy mennyire hosszú lesz a sztori? És a multiplayer béta amit a Ghost Recon vásárlóknak ígértek?
10.
10.
Lorthirash
#4: Hagyjatok már ezzel a grafikával komolyan vicc hogy mindenki ezér rinyál amikor egyántalán nem lényeges ráadásul nem csúnya a game meg egyéként is az emberek 70 % nál tuti nem fog menni fullon 50 fps főleg nem Full HD ben el tehát kár ezzel foglalkozni én a kivételekhez tartozom mert elég jó gépem van
7.
7.
goblinfing
#4: Le van butítva a grafika? Please just die..
6.
6.
Lacek896
#4: Jogos viszont ha tényleg sok hiba lesz benne akkor tuti hogy a pc-s verzió vérzik majd a legjobban. Biztos vétel nálam a játék de majd azután hogy olcsóbb lesz steamen meg kijöttek hozzá a foltozások.
5.
5.
Hubert Cumberdale
#4: Egyrészt igaz, mert ez a fajta túlzott hájp sose vezetett jóra, másrészt meg muszáj nekik a második rész után meggyőzni a csalódott muglikat.
4.
4.
herlius
#2: Bizony nekem is kezd rossz előérzetem lenni. Legutóbb a Rage körül volt ekkora médiafelhajtás, naponta jöttek ki a gameplay videók, és ezekkel arányosan egyre több hibát is fedezett fel benne a néző. Mire kijött a játék már mindenki kívülről fújta a sztorit, a nagy durranás elmaradt, helyette viszont mindenki a bugok miatt anyázott. Remélem, hogy itt nem erről lesz szó, bár az 1-2 évvel korábbi trailerekhez képest már itt is alaposan le van butítva a grafika.
2.
2.
tabu3x
mire eljő a megjelenés napja, már egyáltalán nem fog tudni semmi érdekeset mutatni, olyan média dömping van fc3 témában.
lassan tényleg azt gondolom, vagy belenézek az fc3 napi szinten érkező "kedvcsinálóiba", és akkor megspórolok magamnak 12-13K HUF-ot, vagy megelégszem a főcím elolvasásával, és akkor nem lesz lelőve az összes poén...
1.
1.
McDuff
ez a játék rohadt jó lesz!annyira összetett,bár lehet hogy épp emiatt a kivitelezés lesz felemás,de egyenlőre nem úgy néz ki!lesz itt sok minden ám:P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...