Fuse - itt vannak az első részletek és képek

  • Írta: zoenn
  • 2012. szeptember 12.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Insomniac Games és az EA végre lerántotta a leplet a korábban Overstrike címen futó alkotásáról. A négyfős kooperatív módra kihegyezett akciójátékban minden hájjal megkent titkos ügynököket alakítunk, feladatunk pedig az, hogy megvédjük az emberiséget a Fuse nevű idegen energiaforrástól.

A Fuse egy hamisítatlan, négyfős kooperatív játékmódra kihegyezett shooter lesz, mely az EA Partners program keretében jelenik meg 2013 márciusában. Négy elit titkos ügynököt személyesítünk meg, akik az Overstrike 9 nevű szervezet tagjai - mindnyájuknak megvannak a maguk egyedi képességei és kísérleti fegyverei. A tavalyi E3-on Overstrike néven bemutatkozott program főszereplői Dalton Brooks, Izzy Sinclair, Jacob Kimble és Naya Deveraux lesznek, feladatuk pedig az, hogy megvédjék az emberiséget a halálos idegen technológiától, a Fuse-tól és azoktól, akik minden áron meg akarják szerezni.

Az Insomniac Games első multiplatform fejlesztése nem megy szembe a stúdió korábbi termékeivel: a shooterben találunk furcsa és groteszk fegyvereket, vérbő akciót és csipetnyi humort is - tudtuk meg Ted Price-tól, a csapat alapítójától. Harc közben bármikor válthatunk a szereplők között, megismerhetjük az eltérő képességeiket és mordályaikat, miközben váratlan és rendkívüli események követik egymást. A fegyverek is a Fuse névre keresztelt idegen energiaforrásból táplálkoznak. A kifinomult csapatmunka és a képességek kombinációjának köszönhetően Fuse-pontokat nyerhetünk, amivel fejleszthetjük felszereléseinket. Lesznek offline és online játékmódok, s ahogy haladunk előre a játékban, úgy nyílnak meg a további lehetőségek.


Az energiaforrásra a Raven nevű félkatonai bűnszervezet is feni a fogát, attól sem rettennek vissza, hogy a Fuse forrását a kormány által fenntartott, titkos földalatti létesítményből lopják el. Megfordulunk megerősített sivatagi létesítményekben, vízalatti bázisokon, egy tengeri szigeten, fagyos hegycsúcsokon, búvóhelyként szolgáló palotákban is. A sötét ellenség hamarosan felfedi magát és globális szintű fenyegetéssel nézhetünk szembe.

Megjelenés 2013 márciusában Xbox 360-on és PS3-on. Előzetest is ígértek a srácok, de arra még várnunk kell egy keveset - az új képekre már nem.

18.
18.
dankkey
#17: én azon vagyok felháborodva, hogy a guild wars 2-nek 10 pontot adott grafikára az IGN... olyan ocsmány egy játék, nincs semmi kiemelkedő benne grafikailga... ez pl szebb annál, akkor ott hány pontot kapna ez a grafikára :)))
17.
17.
terenceHill
a játék menet és a történet lehet, hogy jó lesz, de a grafikától nem vagyok elájúlva, mióta van cryengine 3, ami már 1,5 éves és fejlesztik azt is.
16.
16.
5T3V3N
#6: Rémléet is hogy a kalibert elírtam..:D
14.
14.
Gabesz86
#13: Kicsit átírták a cuccost a végére.....
13.
13.
Gabesz86
12.
12.
biohazard rex
4 fős co-op, idióta fegyverek, agyatlan hent, pöppet beteg humor. Ez nem lehet Borderlands copy!
11.
11.
Kocsis92
tetszik a stílusváltás, érdekes lehet. nagyon lenyűgözött a képi világa
10.
10.
giga321
HA multiplatform

AKK mé' csak boxandps3?

"Az Insomniac Games első multiplatform fejlesztése nem megy szembe a stúdió korábbi termékeivel"
9.
9.
HellaJay
Hát marhára nem vagyok elájulva.
A 2011 E3 trailer egy kicsit vicces, baromkodós játékot mutatott érdekes picit rajzfilmes stílussal.
Ez meg egy Gears of War klón #3663, és ha jól olvastam a humor is eltűnt.
Épp ettől féltem, kösz EA hogy elcsesztél még egy játékot/fejlesztőt ami érdekelt volna.
8.
8.
_Tappancs_
De szép ez a pajzs féleség:

http://gamekapocs.hu/jatek/6099/fuse/nagykep/10774/177257/02
7.
7.
McDuff
itt az előzetes róla:
http://www.gamekapocs.hu/cikk/894/faith_and_a_45

már 2008ban is voltak úgynevezett "gyorsolvasók",csekk az első 2 komment:DxD

nah ez volt az utolsó OFF részemről:D
6.
6.
McDuff
#5: igen,igen,de nem teljesen,mert nem 0.375 hanem .45, Faith and a .45,köszi a szépen.
sajnos a cég csődbe ment még 2009-ben és nem karolta fel a projektet senki:( pedig érdekesnek tűnt!
5.
5.
5T3V3N
#2: Az a "Faith and a 0.375" volt, azt hiszem amire Te gondolsz..:) és a csajt Rubynak hívták.
3.
3.
kopic
#2: Én meg a Kingdom Under Fire II-vel vagyok így. Arról is már 2-3 éve nem jött semmi videó, hír, pletyka, SEMMI! Mint ha lelőtték volna! Valaki tud valamit a játékról ???
2.
2.
McDuff
régen volt egy játék(a vörös hajú csajról ugrott be),majdnem ugyanez a felállás csak az 2 fős koopnak igérkezett és a vadnyugaton játszódott volna,egy koma meg egy vörös hajú csaj ossza az áldást vmi sivatagi faluban a videoban,azzal a játékkal mi lett,letőtték?nem ugrik be a címe,vki tudja még miről beszélek?régen volt már amúgy sztem 2-3 éve:P
1.
1.
kopic
Ez is 2013 elején jön ?!:O NEM HISZEM EL!:/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...