Dishonored - az utolsó fejlesztői napló

  • Írta: fojesz
  • 2012. szeptember 18.
  • Videó
Link másolása
Egy hónap sincs hátra a Dishonored megjelenéséig, ezzel együtt pedig a játék fejlesztői naplósorozata is az utolsó részéhez érkezett. A negyedik felvonás a "végjátékot" mutatja be, a szokásos marketingblablán túl pedig hárompercnyi gameplay jelenetet is kapunk az ölünkbe.

Október 12-én PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra fog megjelenni a Dishonored, a megjelenési dátum közeledtével pedig a reklámkampány is felgyorsul: négy napja jelent meg a legutóbbi fejlesztői napló, máris itt a befejező negyedik rész, amiben a készítők is a végjátékról regélnek. Kiderül, mit jelent nekik, hogy tető alá hoztak egy komplex játékot, valamint természetesen arról is szó esik, hogy mégis miért annyira komplex ez a játék. Köszi, giga321!

10.
10.
The Lone Drow
#9: Ha jól emlékszem csak a fő sztorira mondták azt, hogy 15-20 óra, mellékküldetések nélkül. Azokkal együtt olyan 30 órát mondtak a fejlesztők.
9.
9.
simon 555
Előrendeltem már egy ideje szóval remélem megfelelő hosszúságú lesz(min 15 óra) mert nem szeretnék kidobni egy egy napos játékért teljes árat.
8.
8.
The Lone Drow
7.
7.
Elyas
#6: VEDD MEG!!!! EZ NEKED KELLLLL :-D

am én is várom már :)
6.
6.
KeXxX
tetszik a játék, de nem tudom eldönteni hogy meg vegyem-e vagy ne..?
5.
5.
Edy92
3.
3.
Avifer
Remélem rengeteg küldetés lesz benne mert sok játékot azzal rontanak el szerintem hogy kevés van benne és az embert nem tudja nagyon sokáig úgy lekötni
1.
1.
Thane
Még 1 hónap, alig bírom kivárni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...