PES 2013 - tölthető a második PC-s demó

  • Írta: zoenn
  • 2012. szeptember 24.
  • Letöltés
Link másolása
A Konami nem is időzíthette volna máskorra a Pro Evolution Soccer 2013 legújabb demójának megjelenését, hiszen a nagy rivális FIFA 13 éppen a napokban landol a boltok polcain. A második kipróbálható változatban még több csapatot irányíthatunk, akár Training módban is.

Hasonlóan a konzolos verziókhoz, a PC-s változat is extra tartalommal van felvértezve, kezdve azzal, hogy sokkal nagyobb a játszható csapatok listája. Itt van a Real Madrid, az FC Barcelona, a Valencia, az Athletic Bilbao, a Manchester United, a Bayern München és a Juventus is.

A kipróbálható változat Copa Libertadores módjában  nyomulhatunk a Santos, a Corinthians, a Boca Juniors és a Chivas csapatával, és a Training mód is bekerült a kalapba: lehetőségünk lesz kitanulni a passzolás, a lövés és a cselezés tudományát.

A Pro Evolution Soccer 2013 Európában már a boltok polcain van, szeptember 25-én viszont az Egyesült Államokban is meg fog jelenni. A platformok: 3DS, PC, PlayStation 3, PS2, PSP, Wii és Xbox 360.

Töltsd le a második PC-s demót egyenesen a Konamitól!

9.
9.
DevilGamer
#8: Szerintem is, akinek baja van írja meg egy blogba és ott vezesse le a gondjait.
8.
8.
shatterhand
Aki fifázik az miért ide ír. Vmi kényszer van rajtatok,hogy pes hírnél betévedtek ide?
7.
7.
shatterhand
#1: sportjátékok ezer éve kijönne még sokáig a régi gépre is. Van egy 150millás piac csak ps2-n, ha csak 1milla játszik focit, az is bevétel ott.
Tesóm is megveszi,mert neki jó a ps2 és már nem akar új gépet venni.
6.
6.
shatterhand
#2: Eltévedtél öreg. A fifa híred feljebb van, oda írd ezt.
4.
4.
RaZe_G'
#1: Butítva van a PS2 szintjére :)
3.
3.
Hab
Munich? Tudom hogy angolul így van, de miért nem lehet München-nek írni ahogy magyarul és németül is mondják?
2.
2.
Daniee
Csóri PeS még mindig nagyon gyenge a FIFA mellett, az a sivár hangulat ami a meccseken van meg a játékosok arca, mozgása, már szinte kellemetlen játszani vele én nem tudom mit akartak ezek a Konamis srácok...
1.
1.
DevilGamer
Én ezt jobban vártam mint a Fifát, csak egy dolog van ami meglepett, hogy PS 2-re is megjelenik. (Ilyen kicsi grafikai igénye lenne? Vagy ilyen kicsi követelményei?)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...