Új Need for Speed készül Frostbite 2 engine-nel

  • Írta: zoenn
  • 2012. október 9.
  • Hír
Link másolása
Az EA Gothenburg utalt arra a tényre, hogy jövőre is várható újabb NFS-játék - legalábbis a stúdió legfrissebb állásajánlata alapján biztosan. A technológia már adott, elvégre a DICE-féle Frostbite 2 engine dübörögne az autós széria következő iterációja alatt is. Nem lepődtünk meg.

A CVG magazin beszámolója szerint az EA Gothenburg dolgozik a Need for Speed-frencsájz következő darabján, amely a Most Wantedet követné a sorban. A stúdió állásajánlatai között böngészve a cég nyíltan megemlíti a széria nevét és azt, hogy a szerencsés pályázó közreműködhet az NFS újabb részének elkészültében.

Nagyon úgy tűnik, hogy a kiadó folytatja a The Runnal elkezdett hagyományt, és a Most Wanted után az eddig alcím nélkül leledző következő epizódot is az újgenerációs Frostbite 2 engine hajtaná. Az időzítés mindenesetre tökéletes: a munkálatok már elkezdődtek, így 2013 karácsonyára már boltokban lenne a Need for Speed legújabb része. Az elmúlt évek tapasztalatait figyelembe véve nem igazán lepődtünk meg a híren, ám az EA Gothenburg még újoncnak számít a Criterion és a Black Box mellett, s nagy a teher a vállán. 

Kíváncsiak vagyunk, hogy mi sül ki belőle!

25.
25.
Mister
régi nfs-t akarok tuningot nem ilyen alpári szart, utoljára a Carbonal játszottam azóta nem nyúltam nfs-hez.. és mikor volt az 200-2007 nem tudom már de jó lenne egy olyan rész ahol agyon lehetne tuningolni a szekeret.
24.
24.
attilag78
#23: Nem lesz UG, nincs ra tomeges igeny, nem szamit, hogy az internetes rizskalyhatuning huszarok porognek emiatt.
23.
23.
sunstreaker
Ahogy elöttem páran már emlitették, UnderGround - ot csináljanak már végre, vagy egy uj Pro Street -et nekem még az is bejött
21.
21.
Bandee0817
még a csúcsszuper most wanteduk sincs kész azt már másikat csinálnak?! hát mindjárt megfejek egy tevét O.o régi most wanted után már nem nagyon volt jó dobásuk....
19.
19.
Donpedro
Miért nem Underground 3 és miért nem Black Box? :(
18.
18.
Raatkainen
Zoenn, légyszíves linkeld már be azt a jó fotót, ami a főoldalon látszik a hírnél!
16.
16.
ATi0021
#6: Nagyon is múlott a motoron. Bizonyára Te nem láttad mennyi komoly hiba volt vele, mennyi grafikai elmaradás, mennyi script volt ami a motorból eredt, ráadásul elég komoly teljesítmény gondok voltak PC-n, de főként konzolon.

EA is elismerte mindezt, hogy valóban nem autós témához készült motor nem feltétlen volt jó, akárcsak a játék se. És fogadkoztak, hogy tanultak belőle stb, látszik mennyire is volt igaz. Az egyetlen ok amiért már megint FB2 lesz azaz olcsóság.

+ Csatlakozom a többiekhez, NFSU1, 2, MW HD Remake lenne az igazi.
14.
14.
Cuppak
Bízok ebben az új cégben, hátha csinálnának tungingolós részt..
12.
12.
menjapipaba
#2: a The Run szerintem jó volt, az igaz hogy kivitelezésben elég sok helyen szar, de a hangulata nekem nagyon tetszett.

11.
11.
Cooper911
#10: Hát tényleg az hogy idehánysz 3 szót aztán talalja ki mindenki hogy miért irtad.
10.
10.
mysterion
9.
9.
Cooper911
Jó lenne egy ilyen Forza Horizon vagy Dirt 2 szerü partys bulizós, gyorsulási versenyes, környékbejárós, fun móka. (Dirt 2 nél a party-ra gondolok nem a sárdagasztásra)
8.
8.
ratsviktor
jaja, sokkal jobb lenne ha csinálnának egy hd remake-t az underground 2, most wanted, carbon-ból.
7.
7.
n_csacsi
én inkább jobban örülnék egy Underground 2-nek...
6.
6.
ribizly
#5: Nem a motoron múlik, hogy a fejlesztők milyen autós játékot hoznak össze. Főleg nem a FrostBite2-n nem múlik... :)
Gyakorlatilag meg lehetne alkotni avval is a világ legjobb szimulátorát, de nem az a cél ;)
5.
5.
ATi0021
#1: Ha még elérné a Carbon szintet nem is lenne rossz. Az Undercover volt talán az eddigi legnagyobb lehúzás. Sajnos ettől se várok többet, elvégre láthattuk mennyit is ér autós címnél ez a motor. (The Run)
4.
4.
Hubert Cumberdale
És ez hír? Mikor nem készül nfs?
3.
3.
strike19
Pár évvel ezelőtt mekkora szám volt az NFS.Nekem már az NFS név nem jelent sokat az utolsó NFS játék amivel jót játszottam az Carbon volt.Carbon utáni részek nem tetszettek.
2.
2.
RaZe_G'
Csak ne ilyen Black Box szintű hulladékot csináljanak :)
1.
1.
giga321
NFS :Carbon szagot érzek :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...