Borderlands 2 - jön a Captain Scarlett DLC

  • Írta: zoenn
  • 2012. október 12.
  • Letöltés
Link másolása
A Mechromancer karaktert köztudatba helyező DLC után már a jövő hét folyamán érkezik a Borderlands 2 következő bővítménye, a Captain Scarlett and Her Pirate’s Booty. Hőseink elutazhatnak az Oasis névre keresztelt sivatagos vidékre, ahol belebotlanak az említett hölgyikébe és vehemens csapatába.

Úgy látszik, nincs megállás DLC-fronton a Borderlands 2 esetében, a Gearbox jóvoltából folyamatosan érkezik a tartalmi utánpótlás. A Captain Scarlett and Her Pirate’s Booty DLC ezúttal a nagyobb bővítmények sorát erősíti, megjelenése október 16-án várható 10 dolláros vagy 800 MS pontos áron, mindhárom platformra. Ha rendelkezel Season Pass-szel, akkor egy lukas garast sem kell leszurkolnod érte - még szép!

Hőseink ezúttal a sivatagos Oasis vidékére utaznak. A területet Scarlett kapitányhölgy és az ő minden hájjal megkent banditája uralja. Ismét egy feledhetetlen akciókkal teli küldetésfolyam vár ránk, némi extra jutalmazás fejében. Igen, lehet kalózkodni a kietlen vidéken is, bár tény, hogy a nőcinek nincs ki mind a négy kereke.

Elég egy pillantást vetni az öltözékére. Hová süllyed még Pandora?

5.
5.
p3ti
Majd a goty , addig nem szedegetem le extrába :\ Amúgy nagyon ottvan a játék
4.
4.
isaac9999
a többség(és szerintem is) a legjobb DLC a zombis volt, a második részhez
is kéne egy ilyen
3.
3.
drat576
szuper, jöjjön csak, az első résznél az egész játékot egybevéve a zombis DLC volt a legnagyobb fun számomra :) (ehhez mondjuk az is hozzájárult hogy ekkortájt találtam egy über revolvert és csak úgy pukkadtak az élőhalott fejek, meg estek ki az agyak ^^
2.
2.
giga321
Na majd Zeroval szétcsapok köztük :D
1.
1.
Casiraghi84
Sürgősen be kell szereznem az alapjátékot,aztán jöhetnek a DLC-k :-) !
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...