The Old Republic - enyhébb free-to-play korlátok

  • Írta: zoenn
  • 2012. október 29.
  • Hír
Link másolása
Vélhetőleg a Star Wars: The Old Republic leendő játékosainak nyomására engedett a BioWare a korábban meghirdetett free-to-play megkötéseken. Az MMORPG ingyenes modelljében engedtek a nadrágszíjon, így megkapjuk a második quickbart, és már öt warzone-ban nyomulhatunk hetente.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, a free-to-playben játszók számos korlátozással néznek majd szembe a Start Wars: The Old Republicban. Vélhetőleg a felháborodott rajongók nyomására a BioWare még egyszer átgondolta az ingyenes rendszert, és számos ponton engedékenyebb lett.

A változás érinti a kezelőfelületet, így már két sor gyorsikonhoz férhetünk hozzá egy helyett, s hetente öt warzone-ban is részt vehetünk az eddigi három helyett. A boltok termékeinek cooldown-ideje mindkét tagság esetében csökkent: ez free-to-playben három napot jelent, míg az előfizetőknek két napot kell várniuk.

Damion Schubert vezető designer elmondta, hogy közösségi nyomásra és a belső visszajelzések alapján enyhítettek a korlátozásokon, továbbá megjegyezte, hogy a legtöbb előfizető soha nem találkozik majd a free-to-play megkötésekkel. A lejárt fizetős hozzáférések "preferált állapotban" maradnak meg a felhasználók számára.

A legfontosabb aranyszabály az, hogy a free-to-play élmény ne olcsóbb alternatívát nyújtson a jelenlegi előfizetők számára. Schubert kifejtette: ha a jövőben azt tapasztalják, hogy a fizető játékosokat hátrányosan érinti az új rendszer, gyorsan kiigazítják azt az optimális élmény reményében.

"Nagyra értékeljük az előfizetőinket, hiszen döntő fontosságot képviselnek a Star Wars: The Old Republicban." A BioWare fontosnak tartja, hogy akik havidíjat fizetnek, azok kézzelfogható előnyt kapjanak az ingyenes modellben játszókkal szemben.

11.
11.
fakedeath
Jöhetne már! Hűűű akkor mint régi előfizető én is kapok valamit, Fuck yeah! :D
10.
10.
GhostDog24
Ahogy a videokat elnéztem youtubeon a cartel coinokról elég jónak tünik nekem ez a f2p modell hiszen lehet a cc-s itemeket tradelni... remélem nem csak egy ruhadarabra igaz ez... kül a tahóság ne továbbja lenne ilyen f2p-es feltételek mellet.
9.
9.
Dreadlox
#8: ja igen az Aion-ról beszéltem amugy csak valamiért kihagytam:D
8.
8.
Dreadlox
#7: az NC soft kitalált erre egy remek dolgot, vannak a f2p játékosok ott vannak limitek, vannak a veteránok meg a prémiumosok. Na a veterán meg a prémium annyiban tér el, hogy a prémiumba vannak bonuszok (pár % xp boost stb.) de veterán csak az lehet akinek volt élő havidíjja a f2p model váltás elött, ez szerintem tök korrekt és itt is megállná a helyét ez a módszer.
7.
7.
Zaki1991
"A legfontosabb aranyszabály az, hogy a free-to-play élmény ne olcsóbb alternatívát nyújtson a jelenlegi előfizetők számára." ez mind szép és jó, de ezt nem úgy kéne elérni, hogy a free-to-play játékosok egy teljesen kiherélt változatot kapnak, a fizetősök meg ugyan azt ami miatt a játékosok 70% lelépett. Arról nem is beszélve, hogy azok a játékosok akik már fizettek havidíjat, de a váltáskor nincs élő előfizetésük, konkrétan szemen vannak köpve.
6.
6.
5.
5.
pjoco
#4: fap fap fap :D
dátumot mondhatnának már!
3.
3.
Hab
#2: Hála a jó égnek! Te kb minden TOR cikkhez csak fikázást tudtál hozzáfűzni, meg hogy a GW2 milyen jó lesz, de múltkor láttam hogy már azt is sikerült megunni.
Szerintem teljesen korrekt lesz a F2P modell, bár azt nem nagyon értem hogy lesz az a 3 loot hetente az instákban. 3 roll, vagy három megnyert cucc? Ez elég karcsúnak hangzik így is úgy is, de hát valamivel rá kell venni az embereket hogy fizessenek.
Alig várom hogy végre elkölthessem a Cartel Coin-jaimat :)
2.
2.
goblinfing
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...