Tekken Tag Tournament 2 - 840 ezernél

  • Írta: fojesz
  • 2012. november 4.
  • Biznisz
Link másolása
A Namco Bandai közzétette a legfrissebb pénzügyi jelentését, amiben az elmúlt félév eredményei szerepelnek. A japán kiadó nyeresége jócskán megugrott - valamivel több mint a duplája a tavalyihoz képest -, és szokás szerint a verekedős játékai húzták előre leginkább a forgalmát.

A Namco Bandai a 2013-as pénzügyi év szeptemberben véget ért első felére 222,61 milliárd jen forgalmat könyvelhetett el, amire 17,32 milliárd jen tiszta profit jutott - a 215 millió dollárnak megfelelő összeg a tavalyi év hasonló időszakának a több mint kétszerese.

A kiadó legnépszerűbb játéka a Tekken Tag Tournament 2 volt, a verekedős címből csak Japánban és Európában 840 ezer darabot adtak el, de az elmúlt hat hónapban népszerű volt a Soul Calibur V (680 ezer darab), a Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Generations (550 ezer darab), a Taiko Drum Master (270 ezer darab) és az SD Gundam G Generation Overworld (260 ezer darab) is.

6.
6.
Jinbobo
#5: kösz! Egyenlőre a 3.hely kissé elhúzott, de szerdáig megpróbálom beérni:)
3.
3.
Jinbobo
Nekem nagyon tetszik a TTT2. Szinte mindig ezzel játszok. Részt veszek a World aréna online tournamentben, jelenleg 4. helyezet vagyok, szorítsatok hogy bekerüljek a top3-ba!
2.
2.
ViktorG
a sima tag tournament jobb volt....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...