The Elder Scrolls Online - tíz perc gameplay

  • Írta: fojesz
  • 2012. november 8.
  • Videó
Link másolása
Tízperces fejlesztői naplót kapott a The Elder Scrolls Online, ráadásul a Zenimax Online Studios nem bízta a véletlenre a dolgokat, a felvétel ugyanis nagyrészt gameplay jelenetekből áll. Végre mozgás közben is megcsodálhatjuk a patinás szerepjáték-sorozat MMO-kivetülését - nem is csalódtunk!

Hatalmasat gurít a Bethesda és a The Elder Scrolls Online fejlesztését végző Zenimax Online Studios: az MMORPG végre összehozza az Elder Scrolls- és az MMO-rajongókat, a sorozat előzményeit elmesélő játékban kiterjedt közösségi lehetőségek, végtelen szabadság, hatalmas PvP-csaták, na meg a jól ismert harcrendszer köszön vissza többek között. Ne is húzzuk az időt, a videó részletesen bemutat mindent:

Köszi, The Lone Drow!

45.
45.
szpuki
Ha észrevennénk ez is 1 Béta szerveren készült videó, tehát 1 tesztelés alatt álló játékról beszélünk amit még tökéletesíteni fognak biztos, szerintem már ez a videó is önmagáért beszél, szép és akciódúsnak tűnik. Sok mmot kipróbáltam már és eléggé viszi a pálmát köztük. Ezt a játékot meg ne hasonlítsuk már a GW 2-höz XD, az 1 ratyi, sok ismerősöm megvette jó pénzért azt mégis inkább a Tera Onlinal játszanak mert még az is izgalomdúsabb meg szebb. Szerintem ez az mmo ha befejezik a teszteléseket és kijavítják amit még lehet, igen jóra fog sikerülni, én már alig várom hogy megrendeljem és remélem hogy nem lesz ingyenes. Szerintem semmi baj nincs vele és nem is lessz!
44.
44.
goblinfing
#31: Igen mert 1 mmot 1 fpsel kell összehasonlítani tard..
43.
43.
The Lone Drow
Én úgy gondolom, hogy van potenciál ebben a játékban. Én már annak is örülni fogok, ha csak részben tudja majd a single TES játékok hangulatát nyújtani, bár a páncélok dizájnja annyira nem tetszik, de ez alakulhat még. Amennyire látszott a videóban, végre egy olyan MMO, amiben rendesen lehet lopakodni, így már csak egy olyan embert kell majd találni, akivel ketten végig csöndesen gyilkolva takarítunk ki egy dungeont. Az íjászatra leszek még kíváncsi, de szerintem az is non-target alapú lesz.

A GW2-ről csak annyit, hogy én is játszottam vele, de hiába csiszoltak a harcon, valahogy nekem így sem az igazi, nem is foglalt le annyira, én jobban szeretem a non-target alapú harcrendszereket, hiába, hogy látványosak egyébként a skllek, de nekem akkor sem jön be.
42.
42.
PiszkosFred
#40: "A mozgási animációk pedig igen is a béka segge alatt vannak."

A video nagy resze a par hettel ezelotti sajtos bulin prezentalt pre-alpha verzioval keszult, amely verziot butasag lenne veglegesiteni, vagy messzemeno kovetkeztetest levonni egy animaciorol, vagy effektrol vagy barmi egyeb, valtozas alatt allo dologrol. Egyedul a grafika es jatekteri elemek nagy resze van kesz, minden mas keplekeny, es jelen sorok irasa kozben sem azt a kepet mutatja mar a TESO, mint ami a videoban latszik itt-ott. Ezt keretik szem elott tartani.
41.
41.
siedrenn
#40: Mutass olyan MMO-t, ahol a mozgási animációk tökéletesek! Az meg, hogy mit látsz egy ilyen, valószínűleg pre-alpha footageben, nem jelenti azt, hogy a végleges játék is ilyen lesz.
Én leginkább arra lennék kíváncsi, hogy azt a hatalmas ostromjelenetet hogy fogja tudni kezelni a játék, és milyen gép kell hozzá felhasználói oldalon, hogy legyen legalább 20 fps-ed.
40.
40.
Drought
#35: Tudok angolul, értettem mit mondott. Ennek ellenére a videó alapján ez baromira nem jön át. Ok, az érzékelhető hogy tudsz blokkolni manuális, de más nem igazán. Egyébként én nem a grafikát szidtam, azzal semmi bajom, de nem hiszem hogy attól jobban fog futni a játék, hogy gyerekes karaktereket tesznek bele. A mozgási animációk pedig igen is a béka segge alatt vannak.
39.
39.
Hab
#37: Ez nem teljesen igaz. A Zenimax a Bethesda tulajdonosa. A Zenimax online fejleszti az MMO-t, a Bethesda studiója meg marad a single játékoknál. Minden bizonnyal következő játék Fallout 4 lesz (nagyon remélem hogy még idén bejelentik), és tuti biztos hogy lesz TES 6.
38.
38.
anteris
#32: Már 2003 óta van ilyen, lásd EVE-Online. (http://hu.wikipedia.org/wiki/Eve_Online)
37.
37.
Lorthirash
#33: Extol te férre értetted amit mondtam a Zenimax is Bethesdához tartozik de cégen belül külön csapat dolgozik single részen és mmo részen
36.
36.
Lorthirash
#31: ersamus ez mind szép és jó csak egy jó MMORPG be 1000 órát is lazán belelehet ölni évekig lekéne kötnie

a Fizikával kapcsolatban annyit szólnék hozzá hogy a gw2 is a gw1 es motort használja (átalakítva) és ott se vagyok elragadtatva a fizikától de talán még elmegy
35.
35.
Hab
#33: Szívemből szóltál
#25: szerintem a karakterek animációja pont hogy jó, az meg hogy mi undorító már nagyon szubjektív dolog. Nekem pl a GW2 világa nem túl szimpatikus, a fajok rettenetesek, emberből meg nem tudtam egy nekem szimpatikus karaktert kreálni, Pedig hidd el beleöltem nem kevés időt a generálásba. Azt hogy egy helyben állnak a videóban harc közben még nem jelenti azt hogy nem lehet majd elugrálni az ütések elől. Nekem az az érzésem nem nagyon tudsz angolul, mert a videóban mondják hogy neked kell célozni a fegyverekkel, az egér itt a kamera mozgatás mellet pont erre szolgál. Ebből én arra következtetek hogy a szörnyek támadásai elől is ki lehet majd térni a támadások elől.
Szerintem várjunk még az éles kritikákkal amig többet nem látunk a játékból, vagy ki nem tudjuk próbálni.
34.
34.
Tywin Wrex
Ha nem lesz ingyenes, akkor nálam esélye sincs, Guild wars 2-z fel se ér....
33.
33.
Extol
Micsoda negatív banda, de nem is magyarok lennénk ha nem fikáznánk látatlanban mindent a sárga földig, nagyon is szép a játék, MMO-hoz illő, és elég már a sírásból hogy nem lesz mostantól single TES játék micsoda baromságot hord itt össze néhány tinó, a Zenimax különálló cég, ami az Online fejlesztéseket csinálja, a Bethesda meg a TES sorozatot. Aki tájékozatlan ne írjon már hülyeségeket le, ne is jósolgassatok mert ez itt nem az EZO Tv. Pedig már megfogadtam magamnak hogy nem olvasom a hozzászólásokat el mert csak felidegesít. Az meg hogy ilyen a grafika, hát istenem, ha Skyrim szerű grafikát akartok ne higgyétek hogy annyi embert meg tudna jeleníteni az olcsó masinátok mint amennyit a videóban láthattok.
32.
32.
Extol
Egy mega szerver! Kíváncsi lennék hogy ez hogyan működik, hogyan lehet összehangolni 2 játékost a föld ellentétes pontjáról.
31.
31.
erasmus
#27: Nekem sem jön be a harc nagyon bugyutának néz ki a Skyrimhoz viszonyítva. A grafika még ok, aztán meglátjuk mi lesz belőle.

Lorthiras: Igen tiszta gáz a GW2 megveszed 15ezerért játszol vele 200órát és megunod, inkább vettél volna Dishonoredot vagy Darksiders és tudtál volna vele játszani 15?-30?-40? órát.....
Nincs havídíj a GW2nél ha megunod hanyagolod majd később ha jön új content (ami viszonylag sűrűn jön eddig, pedig pár hónapos a játék), majd játszol, meg mással is el lehet ütni az időt. De gondolom az lehet a bajod amit Drought ír jhogy nem leszel erősebb nem kapsz übertáp cuccot akkor már nem is lehet mit cisnálni, hát ha ez a baj akkor jobb ha mentek egy gearfarmolós MMO-ba mert a GW nem ilyen és ne is legyen ilyen.
30.
30.
goblinfing
#28: olyan hülyeségeket hordasz össze hogy már fáj :D
29.
29.
goblinfing
#10: Ott a pont én már eladtam a gw2-öt akkorát csalódtam benne mint még semmibe..
28.
28.
Drought
#26: Milyen 3 dungeon?:) Minden dungeon kihívás, mivel leszintez a játék, nagyokos. :D De gyüjthetsz legendary fegyverre, exotic armorok gyüjtése, felfedezhetsz, kraftolhatsz, pvp-zhetsz(nem csak WvW van ám :O), alt karizhatsz, mivel a replay faktor rohadt nagy a szerte ágazó történet miatt(ja persze gondolom most jön az hogy kit érdekel a sztori egy mmo-ban...blabla). Én 560 óra után sem unom.
27.
27.
Lorthirash
#26: Én csak azt mondom ami nyilvánvaló hogy rengeteg ismerősöm meg mások is otthagyta 200 óra játék után a gamet ahogyan én is
26.
26.
Lorthirash
#25: mondj pár példát nekem

(talán tolod azt a 3 unalmas dungeont? vagy esetleg mész wvw be ahol van 3 fps ed amikor ott vannak 5000ren?)
25.
25.
Drought
Egy dolog tetszik, hogy mindenki viselhet mindent. Minden más egy kuka. Undorító animációk, hányadék gyerekes karakterek. Combat meg közel sem olyan mint a single tes-ekben, itt csak állt a dög előtt ahogy azt már láttuk ezer mmo-ban. Felesleges pénzkidobás ez az egész.

Az meg egyébként röhej, bár szerintem csak egy szomorú kis troll vagy Lorthirash, hogy nincs miért játszani GW2-ben lvl 80 után. Lassan 2 hónapja 80-on vagyok és még mindig bőven van mit csinálni. Nem a játékkal van a baj hanem veletek játékosokkal, akikben berögződött a nem sebzek nagyobbat, akkor már nincs is értelme játszani érzet. De ez meg már inkább talán pszichológia is.
24.
24.
DzsungelCsirke
#13: Jól elvagy srác...
Amúgy egy játék sikere nem attól függ hogy 80-on felül hány ,,getalife wowkocka'' öl egy MMO-ba háromezer órát, pár lila itemért. A GW2 egyszer vevős volt, aki megvette már hozzájárult a játék sikeréhez, és megnyugtatlak hogy remek eladásokkal büszkélkedhet a játék.

Nem havidíjas, és sosem akarta megdönteni a WoW-ot, ahogy egy másik online játék sem. Ezt csak a Blizzard fanok hangoztatják önmaguk nyugtatására, hogy lám, van még értelme fizetni a havi virtuális rezsit.
23.
23.
Dreadlox
szívem szerint inkább egy skyrim co-op mókának örülnék, mert a singleplayer játékokba érdekes módon nincs lebutitva a játékmechanika(pl a kraft vagy a szintezés), így hogy mmo lesz, már nem biztos hogy olyan szabadon fogod érezni magad, mint egy sp tes játéknál, ahol ha kedved szottyant mágusból warriort csinálhattál, remélem itt nem lesznek, se kasztok( bár mintha a videó említené) se quickbar skillek, csakis pure TES érzet!
22.
22.
balint23h
21.
21.
Dark_Temptation
juj, csak ne jusson a star wars sorsára. és ne legyen "réteg mmo" akkor nagyon jó játék lesz!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...