The Old Republic - jövő héten lesz free-to-play

  • Írta: fojesz
  • 2012. november 8.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Electronic Arts megerősítette: a jövő héten vált free-to-play modellre a Star Wars: The Old Republic. A tavaly megjelent MMORPG-re eddig havonta kellett előfizetni, a kiadó és a BioWare viszont jobbnak látta, ha alternatív módszert keres a Star Wars-játék életben tartására.

Noha óriási várakozások előzték meg a Star Wars: The Old Republic megjelenését, azt lehetett sejteni, hogy nem feltétlen a játék minősége határozza majd meg a sorsát; a World of Warcraft mellett az üzleti modell sem elhanyagolható szempont, mert a Blizzard MMORPG-je elcsábítja a fizető játékosok nagy részét.

Az Electronic Arts és a BioWare a nyáron maga is beismerte: havidíjjal ezen a terepen nem sokra megy majd, ezért a The Old Republic átáll a free-to-play rendszerre, amiért cserébe bárki ingyen játszhat a játékkal, ha elviseli a különböző korlátozásokat, amit csak mikrotranzakciók vagy a korábbi előfizetés útján oldhat fel.

Az Electronic Arts a Twitter-csatornáján jelentette be: az 1.5 frissítéssel együtt, november 15-én áll át a játék az új szisztémára.

15.
15.
mdr88
Én megvettem a Digital Delux Edition-t masszív 4200 pénzért épp hónap elején és hozzájutottam egy pár extrához plusz lesz pár extra a f2p kezdeténél is szal sztem azt a 4200 forintot megéri kifizetni érte aztán persze lehet nyomni ingyé :D
14.
14.
Gariss
#13: Szerintem WoW után a legigényesebb MMO, mindenképpen érdemes kipróbálni. A sztori/szintezés szinte érintetlen maradt, így pont a játék legnagyobb erősségét kapjuk meg ingyenesen.
13.
13.
Danidius
érdemes időt szánni rá?
12.
12.
47sirhc2
#1: Minek kell még itt is elmondani ezt a GS mellett te kretén überfasz? Ki kiváncsi rad?
11.
11.
BryceHUN
#10: Tovább lehet vinni.
10.
10.
robi009
azt nemtudja valaki h az eddigi lvl15ig free accountokat lehete továbbvinni vagy újjat kell kreálni ?
8.
8.
markoci555
köszi hogy szóltok, ki szeretném már próbálni
7.
7.
norbi1989
Attól, hogy level 50-ig tudjak játszani vele jövőhéten ahhoz meg kell venni a játékot?
5.
5.
leviske
#3: lvl50 a max, nem? vagy is a sztorinál biztos
4.
4.
Végre!
Akkor lassan megszakítom a kapcsolatot a külvilággal:)
3.
3.
Sanyeszpaloc$
Pontosabban f2p lvl 50 eddig is volt 15 lvl
2.
2.
atta23
Ezt már nagyon régóta vártam hogy végre free 2 play legyen.
1.
1.
Necreon
Hát ez most kimarad egy darabig. Nemrég kezdtem újra a Guild Wars 2-őt, holnap érkezik a Mass Effect 3 (végre csak 3k-ba kerül, vegyétek amíg nem jön valami EA classic undorító kiadás), és nekiülök a trilógiának újra.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...