Egy Jackson-dal miatt nem árulják a Vice Cityt

  • Írta: fojesz
  • 2012. november 18.
  • Érdekesség
Link másolása
Ideiglenesen szünetel a PC-s Grand Theft Auto: Vice City digitális értékesítése, erősítette meg hivatalosan a Rockstar. Licencelési problémák állnak a háttérben, lapértesülések szerint egy Michael Jackson-dal kapcsán akadtak gondjai a kiadónak. A visszatérésre még várni kell.

Zenei licencprobléma miatt szünetel a Grand Theft Auto: Vice City PC-s változatának digitális értékesítése, a játékot többek között a Steamről sem vásárolhatjuk meg jelenleg. A Rockstar szóvivője a Steam fórumain erősítette meg a lépés tudatos voltát, állítása szerint az állapot ideiglenes, és a kiadó azon van, hogy mihamarabb újra elérhetővé tegye a programot az érdeklődők számára.

A Rockstar azt már nem volt hajlandó elárulni, hogy pontosan melyik dal okolható a kimaradásért, de a Cinema Blend értesülései szerint a Sony Music Entertainment és leányvállalata, a Warner Chappell kérte szerzői jogokra hivatkozva az eladások felfüggesztését a Fever 105 rádiácsatornán hallható Michael Jackson-dal, a Wanna be Startin' Somethin' miatt. Azok, akik korábban megvásárolták a programot, minden akadály nélkül, újra letölthetik azt.

A Vice City az idei év végén jelenik meg mobileszközökre, azt nem tudni, hogy az új verzió megjelenésére hatással lesz-e az eset.

13.
13.
mestermagyar
#12: Úgy van, mafia a menö.
12.
12.
Véleményem szerint a Vice city az eddigi legjobb és leghangulatosabb G.T.A.
De mindig is Mafia párti voltam...az is maradok:)
11.
11.
Uhu123
Előjönnek a régi Vice City emlékek. Lehet felrakom :)

(Bocs a dupláért)
10.
10.
Uhu123
Áhh egyik kedvenc számom :D
9.
9.
DevilGamer
Mindegy, nekem úgy is megvan a játék.
8.
8.
Game Fan
#2: Madarasteszkós szatyorban élek megbocsáss. :D Egyébként tudom hogy nincs köztünk de már ennek is egy 3-4 éve ha nem több (nem tudom pontosan). Nem hiszem, hogy ez új probléma lenne akkor.
6.
6.
reptile110
amúgy nem úgy volt,hogy PS3-ra is megjelenik?:D
5.
5.
pjoco
uhh sosem feledem legelső percben ahogy a játék elkezdődik a sikátorban ott csücsül egy robogó majd ahogy felpattan rá az ember egy Jacko szám csendül fel! :D hát tudták a Rockstaros srácok hogy kell a hangulatot megteremteni!
4.
4.
cannondale
Ingyen reklám, h ne felejtsük el...nézettségi lista javítás tök véletlenül így karácsony elött...ezért perelgetik.egymást.
2.
2.
Necreon
#1: Ha eddig egy tesco-s zacskóban laktál, lehet hogy lemaradtál róla, de Jacko sajnos már nincs köztünk. Gondolhatod hogy egy ekkora ember (szakmailag értem) halála után mi keverés van a licencekkel.
1.
1.
Game Fan
10 év után licencgond... :D viccnek is rossz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...