God of War: Ascension - így készült a küklopsz

  • Írta: zoenn
  • 2012. november 20.
  • Videó
Link másolása
A Sony Santa Monica közzétette a God of War: Ascension legújabb fejlesztői naplóját, melyben a már ismert egyszemű óriásról lesz szó. A gigantikus szörnyeteggel a játék multiplayer módjában találkozunk majd, s most megtudjuk, hogy a készítők hogyan hozták létre.

A God of War: Ascension legelső látnivalóinak egyikén tűnt fel a híres-neves küklopsz, aki kétségtelenül kemény főellenségnek ígérkezik. A fejlesztők hivatalosan Megalops néven emlegetik a böhöm fickót, ő lesz az, akivel Odüsszeusz találkozik a híres hőskölteményben. A játék multiplayerében megadatik a lehetőség, hogy végezzünk vele. Megjelenés 2013 márciusában, PS3-on.

11.
11.
h.jozsa
Nagyon várom god of wart-t,szerintem az uncharted köv. része már nem ps3-ra jön az az 1 vagy 1,5 éves ürt kitölti a last of us...és az uncharted 4 pedig nyitó cím lessz ps4-re (szerintem...ez az én véleményem)
10.
10.
spikee576
magávalragadó a hangulata az biztos sztem jótfogtenni neki a multi csak ne hanyagolják el a singlet se.
9.
9.
p3ti
Ilyenkor örülök hogy utólag megvettem a ps3mat , bűn lenne ezeket a meseszép címeket kihagyni :) Nagyon reménykedem hogy ki adnak ps3ra még egy unchartedet .... bár jön a lost of us !
8.
8.
roli33
#7: Én szintén:) Érdekes videó, nem is baj hogy nem mutatnak single-t. Nagyobb lesz a meglepetés (pozitív értelemben :D). Aki GoW fan, úgyis megveszi.
7.
7.
Jared
Tuti hogy a gyűjtői kiadást veszem meg:)
5.
5.
slawter
#2: É azért vettem, 2004-ben eldöntöttem, hogy ha megjelenik ez a game, kell - és hát kdierült, hogy boxra jön...
4.
4.
slawter
Yea. Mire kijön, meglesz a ps3, aztán szétverjük a szemest.
3.
3.
Ecetes sajt
#2: Megéri! :)

Én a God of War 2-vel játszottam, amikor volt Ps2-m, a harmadikat pedig ismerősnél sikerült kipróbálni. Nagyszerű játékok, örülök, hogy folytatják és a Ps3 tulajokat boldogíthatja az újabb rész :)
2.
2.
Lacek5
#1: en ugyanigy vok a gears of war sorozattal.....:)nincs mese,venni kell egy boxot csak azert...
1.
1.
KopyAti
Ezért az egy játéksorozatért nagyon sajnálom, hogy nincs ps3 am. :
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...