Eddig 4 millió példány kelt el a Halo 4-ből

  • Írta: zoenn
  • 2012. december 7.
  • Biznisz
Link másolása
A Microsoft bejelentette, hogy a Halo-sorozatból eddig 50 millió kópia talált gazdára, míg a legutóbbi fejezetből, a Halo 4-ből 4 millió példány van a rajongóknál. A 343 Industries már dolgozik a folytatáson.

A játékiparban 2001 óta jelenlévő Halo-sorozat darabjaiból összesen 50 millió példányt adtak el - erősítette meg a redmondi cégóriás. Most már hivatalos, hogy a 343 Industries a következő rész fejlesztésének "korai szakaszában" van. Lesz Halo 5, mérget vehetünk rá.

A Halo 4 megjelenése előtt a széria 46 millió eladott darabnál állt, így kis fejszámolással kiderül, hogy Master Chief legutóbbi kalandjából mintegy 4 millió kópia talált gazdára. A játék az első huszonnégy óra adatai alapján 220 millió dollárt hozott a konyhára.

Ami az új Halot illeti, a 343 fejese, Frank O’Connor azt nyilatkozta a CVG magazinnak, hogy jelenleg a prototípus ötleteiről agyalnak, fejlesztői szoftvereket készítenek és a grafikusok gőzerővel gyártják a koncepciós rajzokat. A Microsoft nem titkoltan egy második trilógiában gondolkodik, ennek első fejezete volt a Halo 4.

Amint a csapat tagjainak jól megérdemelt pihenése letelik, nincs megállás, elvégre a munka rohamléptekben zajlik. Ahogy O'Connor fogalmaz: "Izgatottan várjuk a következő játékot!".

Mi is.

10.
10.
kopic
Megérdemli. Remélem, hogy a 10 millió is meg lesz!
8.
8.
sajmon
Finoman szólva ki nem állhatom az FPS játékokat de a Halo ZSENIÁLIS :D
7.
7.
Jared
lehet hogy hülyén hangzik de ez sztem nagyon kevés ahoz képest higy ilyen nagy játék tom csak box-ra jött ki de akkoris
6.
6.
Caine
#4: Nem igazán értem miért baj neked ha valaki várja a következő részt és több szabadideje van mint neked!?
5.
5.
Sanyeszpaloc$
#4: Biztos úgy értik hogy az infókat várják hogy mijenre számitsanak
4.
4.
Bocsi, de szerintem e miatt is van ennyi borlehuzas és szar könnyű játék (nem a halo 4-rol beszélek) mert ilyenek vagyunk, hogy már várom a következőt, jaj jöjjön már, mikor jön már ki? De hát micosda?? Most jelent még basszus, még alig volt idő játszani vele! Vagy nektek van túl sok szabadidotok vagy én vagyyok hülye hogy én minden ízébenki akarom próbálni, úgy vegvinni hogy kielvezem minden percet, akár többször? Kismerni, kijátszani. Régen egy játék évekig tartott, most még két hét után vaaarom a kovetkezooot jojjooon maaar, ez borzalmas. Szerintem.
3.
3.
p3ti
És ez egy platformon , grat a csapatnak , nagyon örülök a sikerüknek :)
2.
2.
DeVincent
#1: Nálam is nagyon város. :-D
1.
1.
Caine
Hát a 4. rész után én is várom nagyon a következőt!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...