Final Fantasy XIV - februárban rajtol a béta

  • Írta: fojesz
  • 2012. december 27.
  • Korai verzió
Link másolása
Februárban indul el a Final Fantasy XIV bétatesztelése, persze ez esetben már a gatyába rázott verziót próbálhatják ki a játékosok. A tesztnek négy fázisa lesz, a harmadiktól már a PS3-asok is csatlakozhatnak.

A Final Fantasy XIV: A Realm Reborn bétatesztje február közepén veszi kezdetét PC-n, az első két kör eltelte után pedig a PS3-as játékosok is kipróbálhatják a játékot - ők történetesen először, mert a Square Enix a számítógépes változat rossz fogadtatása után már ki sem merte adni a konzolos verziót.

A játék producere, Naoki Yoshida a minap közzétette a tesztelés ütemtervét, a bétateszt négy fázisban zajlik majd:

  • 1. fázis: Zárt tesztelés, 2-4 hétig tart, amit 1-2 hét debugolás követ. A játékosok 5-10 világhoz férhetnek hozzá, játszhatnak az összes fajjal és nemmel, a főküldetések, a mellékküldetések és a kasztspecifikus küldetések egy részével, kipróbálhatják a testreszabási lehetőségeket. A szintsapka 35-ös.
  • 2. fázis: Zárt tesztelés, 1-3 hétig tart. Gamepad-kompatibilitás, chocobók használata, kereskedés a Grand Companyk között.
  • 3. fázis: Indul a PS3-as tesztelés, felbőgnek a tengerentúli szerverek is stressztesztelés céljából. Minden Final Fantasy XIV-hozzáféréssel játszhatunk majd a bétában, a 1.0-s verzióban használt karaktereinket is kipróbálhatjuk. Húsz játékvilág és az összes testreszabási lehetőség elérhető majd. Valószínűleg a szintsapka is emelkedik.
  • 4. fázis: Nyílt tesztelés, megszűnik az NDA, ezért várhatóan nem kevés látnivaló és infó kerül majd fel az internetre az új játékról. Ha ebben a fázisban készítesz új karaktert, az már biztosan használható lesz a végleges változatban.
3.
3.
mugen
Ez pc-re is jön? Így még talán érdekel is.
Gondolom fizetős lesz, vagy lehet tudni erről valamit?
2.
2.
Bone 02
Ezt már nem adták ki egyszer? Csak lekapcsolták a szervereket, mert annyira szar lett.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...