Insane - már az új fejlesztővel tárgyalnak

  • Írta: fojesz
  • 2013. január 7.
  • Hír
Link másolása
Bár eddig semmit nem láttunk belőle, gyakorlatilag a bejelentése óta nagyon várjuk az Insane-t, és ugyan aggodalomra adott okot, mikor a THQ lelőtte a projektet, állítólag egyelőre semmi nincs veszve.

Az Insane-t a 2010-es VGA-n jelentették be, Guillermo del Toro projektje mögé pedig a THQ és a Volition csapata sorakozott fel. A kiadó végül érthető okokból lelőtte a fejlesztést tavaly, szerencsére azonban a jogokat visszaadta a filmesnek, aki azóta is házal a projekttel, hátha valaki bevállalja a csődbe ment kiadó helyett.

Guillermo del Toro most a Toronto Sunnak árulta el, hogy nem kell temetni a játékot: "Jelenleg is tárgyalunk egy nagyon-nagyon nagy céggel. Nem mondhatom meg, kivel, de az egyik nagyágyúról van szó" - mondta, ami alapján csak abban tudunk reménykedni, hogy a korábbi pletykáknak megfelelően esetleg a Valve csinálja meg a trilógiának szánt horrort.

Del Toro szerint az utóbbi időben átesett némi frissítésen az eredeti koncepció, mert az időközben megjelent játékok megvalósítottak belőle ezt-azt, de szerinte "ez mindig előfordul".

11.
11.
dBLOOD
Ez a videó borzasztó sokat ér... :D
7.
7.
csontti72
#6: Igen, és a végén Hello Kitty-s Chevrolet Corvette lesz a fő ellenség...!
6.
6.
Somaa
Ez ugye az az autos jatek lesz?
5.
5.
roli33
És vajon melyek lehetnek azok a játékok, amik már ezt-azt megvalósítottak az ötletből? Amnesia, Outlast? Bár utóbbi még meg sem jelent.
4.
4.
felegyi
Szerintem Ubi bácsiéknál házalt... keresik az embereket, alias Cliffy B. ... na jó Del Toro -nak nincs még játéka, nem is fejlesztő... de a filmjei nem rosszak :) !
1.
1.
p3ti
Istenem de vártam ezt a gammát , és még szinte se híre se hangja :\
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...