Castlevania: Lords of Shadow 2 - nem jön Wii U-ra

  • Írta: zoenn
  • 2013. január 8.
  • Hír
Link másolása
A Castlevania-sorozat producere, Dave Cox megerősítette Twitter-csatornáján, hogy biztosan nem jelenik meg Wii U-ra a Lords of Shadow második része. S ez már végleges döntés, nincs kiskapu.

"Nincs esélye" annak, hogy a Castlevania: Lords of Shadow 2 Nintendo Wii U-ra is megjelenhessen - oszlatta el a felvetéseket Twitter-csatornáján David Cox, a játék producere.

Habár a 3DS-re érkező Mirror of Fate-mellékág mellett érthető húzás lenne, ha a Nintendo asztali gépére is kapnánk egy Castlevaniát, ám a sors másképpen rendelkezett. Cox formálisan bocsánatot kért a Nintendo-hívőktől, de a Mercury Steam kapacitása is véges. Az Xbox 360-as, PS3-as és természetesen a PC-s változatra koncentrálnak gőzerővel, a Wii U-s verzió indokolatlan többletmunkát jelentene - legalábbis ezt hámoztuk ki az úriember mondandójából.

A Castlevania: Lords of Shadow 2 még ebben az évben érkezik a madridi fejlesztőcsapat tolmácsolásában.

21.
21.
myrte
Ha minden játék multiplatform lenne, elég lenne egy féle konzol, vagy egy PC. De így meg mindenki szitkozódik a másikra, hogy ez, vagy az a jobb gép... no comment
20.
20.
Raam989
Nekik lesz exkluzív Bayonetta 2-jük. Elégedjenek meg azzal és kapják be emiatt! >.
19.
19.
p3ti
#18: sima wii , nem wii U
17.
17.
Dark_Temptation
10.
10.
floax
7.
7.
floax
#5: Persze hogy nevet, legszebb öröm a káröröm de a legszánalmasabb is !!!
6.
6.
Trapyd
A játékot nagyon várom.
3.
3.
DevilGamer
C A S T L E V A N I A ! Azért mekkora kib*szás már ez a Wii U használókkal szemben, hamár 100 ezreket költöttek az új generációs gépükbe, hogy jönne egy remek kis játék a Zombie U-n kívül, és nem!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...