Könnyebb régióváltás az Xbox Live-on

  • Írta: zoenn
  • 2013. január 17.
  • Hír
Link másolása
Az Xbox Live-felhasználók tegnap óta könnyebben költöztethetik át hozzáférésüket más régióba, mint korábban. A Microsoft migrációs oldala frissült, így pár kattintás után bárhová átvihetjük Gamerscore-jainkat és acsijainkat.

Még mindig kitartasz az amerikai, a német a vagy a brit Xbox Live mellett, holott a magyar játszótér már 2010. novembere óta elérhető? Elgondolkodtál a váltáson, de lemaradtál a korábbi lehetőségről? Az Xbox Live migrációs oldala nemrég frissült, így minden felhasználó pár lépésben válthat régiót - komolyabb megkötések nélkül.

A felhasználók megtarthatják a korábban összegyűjtött Gamerscore-jaikat, achievementjeiket, MS Pontjaikat, illetve minden avatárgúnyájukat és arcade-játékukat. Az egyedüli kivételek azok a régió-specifikus tartalmak, DLC-k, melyek regionális és jogi korlátozások miatt nem érhetők el más országokban. Szerencsére ez utóbbiakból elég kevés létezik.

Régiót akarsz váltani? Itt a legjobb alkalom a költözésre!

15.
15.
optiCIa
Ha angolról átmegyek magyarra akkor 1x ingyen tudok majd nevet váltani vagy ugyanúgy 800 ms pontba fog fájni? Mert még 1x sem váltottam nevet és 800 ba kerül. : /
14.
14.
valti7
Átmentem UK-ba magyarról, tök jó meg minden, de az Xbox Live Rewardsra még mindig azt mondja, hogy nem elérhető az országomban. Miért?
11.
11.
McDuff
#10: és ott van az xbox live rewards program is,ami nekünk magyaroknak nem érhető el:/
kb 700 MS pontom onnan van!az azért nem kevés.meg itt is vannak jó leárazások.
10.
10.
McDuff
nekem van UK-s és magyar profilom is,és sztem az UK-s stabilabb,legalábbis régebben a magyarral voltak gondok(másfél éve néztem fel utoljára),játék közben nem dobál ki,és a demók,videók,arcade játékok,GOD,DLC-k is hamarabb jelennek meg az UK Live-n.és az a Resi 4 se 8-9ezer Ft,15 font,ami kb 5000 Ft.igaz ez még így is több.ha lesz magyar nyelv magyar Live-n,akkor majd átlépek:P
9.
9.
latyaa
#2: Nem tudom neked hogy nincs. Nekem is magyar liveom van és van Youtube-m meg minden puccos programom. Egyszerű a trükk , csinálsz egy angol proft belépsz le töltöd a you-t meg minden ami kell és még használat közbe átlépsz a magyar profba és voálá :D
5.
5.
Moldren
Annak viszont örülök, hogy akik első alkalommal váltották régiót most visszakapták az elveszett tartalmakat. :)
4.
4.
jardo
#1: Teljes mértékben egyetértek. Én is UK reget használok és bár igaz, hogy a magyar IP miatt nem minden szolgáltatáshoz férek hozzá (Sky, egy-két régiókódos cucc), de még így is messze többet lehetőséget kínál, mint a magyar (ahogy hallottam olyanoktól, akik magyart használnak). Úgyhogy köszi, de én sem kérek az egyszerűbb váltásból (sem).
3.
3.
taihell
Nekem az lenne a kérdésem, ha váltok angolra akkor amit letöltöttem magyar live-on bármikor letölthetem újra akár másik gépen is vagy minden elveszik? Régen elveszett és most nem örülnék ha minden season passom és letöltött játékom csak ezen a gépen működne már.
2.
2.
Dontrip
Ez azt jelenti, hogy válthatok magyarról angolra/amerikaira és elérhető lesz a YouTube meg a többi puccos program?
1.
1.
AkosTorok88
Nem nem soha, majd ha tud olyat mutatni a magyar live amit az UK-s nem
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...