Free-to-play lesz az Uncharted 3 multija?

  • Írta: zoenn
  • 2013. január 17.
  • Pletyka
Link másolása
A Naughty Dog pár nap múlva nagy bejelentést tesz az Uncharted 3: Drake's Deception többjátékos módjával kapcsolatban. A készítők pár tippet is adtak a rajongóknak: lehetséges, hogy ingyenessé válik a multi?

A múlt hónapban a Naughty Dog már megszellőztette, hogy nagy bejelentést tesz az Uncharted 3 multijával kapcsolatban. Bár részletekkel eddig nem szolgált, a készítők legutóbbi blogbejegyzése szerint egy-két napon belül tudni fogjuk, hogy miről van szó. Tippeket azért adtak.

A rajongók időről-időre különböző kérdéseket is feltehetnek a Naughty Dognak, az egyik kérdés így szólt:

Kérdés: "Mikor lesz lehetőségünk arra, hogy a merevlemezre telepítsük a multiplayert?"

Válasz: "Hmmm, jó ötlet. Kérdezd újra pár hét múlva!"

Annyi biztos, hogy a fejlesztők folyamatosan támogatják a többjátékos módot: hamarosan olyan DLC érkezik, mely új karakterkiegészítőket tesz elérhetővé. Azt is kilátásba helyezték, hogy az eddig DLC formájában megjelent összes térképet ingyenessé teszik - hasonlóan az Uncharted 2-höz.

A fenti blogbejegyzés és szóváltás kapcsán mindenesetre úgy tűnik, hogy a közeljövőben ingyen letölthetjük az Uncharted 3 multiját a PSN-ről. Vajon tényleg ez lesz a közelgő bejelentés tárgya? Hamarosan kiderül!

13.
13.
drake90
#11: segítsél okoska légyszi pls
12.
12.
drake90
SEGÍTSETEK NEKEM LÉGYSZII !!!!
Nem tudom hogy lehet azt csinálni pedig sok embernél látom hogy mintha 1 gépről ketten játszanának online csak annyi hogy a neve fölött talán ott van egy (1) szám a név meg minden más egyezik. én ezt eddig csak a co-op módba tudtam csinálni kellet hozzá 2 joystick és nem volt bedugva a net. Örülnék ha valaki elárulná hogy is lehet akkor ezt csinálni online játéknál is. köszi mindenkinek peace ;)
11.
11.
JackBauer
#10: én multizni is tudok usa account-tal
10.
10.
strike19
#8: Tudok single playerbe játszani de multi nincs.
9.
9.
KeXxX
de kurva jó... az összes dlc-t megvettem a skineken kívül.
8.
8.
JackBauer
#7: attól még te tudsz usa accon is játszani az U3-al
7.
7.
strike19
#5: Képzeld el megvan UC3.A legnagyobb bajom ezzel a játékkal az online pass.A faszomnak van kedve magyar acc-al játszani.Már régóta megvan a PS ezért soha nem pártolok át USA store-ról.A killzone 3nak jó hogy nincs pass.Így legalább kölcsön ad hatattam a havernak.
6.
6.
MoRT2195
Egyébként a Killzone 3 multija is ingyenes ha jól tudom és nem kell hozzá PS Plus tagság. Vagy csak külön megvásárolható a multi? Már nem tudom... :D
5.
5.
MoRT2195
#4: Ha a PS+-ra is sajnálod a pénzt, akkor kíváncsi vagyok te mire adsz ki pénzt.
4.
4.
strike19
Ez nagyszerű hír.De sajna az a gyanúm ,hogy PS+ tartalom lesz. :(
1.
1.
Scoo
Elsőnek nem értettem, mivel a PSN-n ingyenes a multi. De ha jól értem, akkor a játék multirésze külön letölthető lesz ingyenesen. Jó a PS3 tulajoknak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...