Wildman - tekintsünk bele a játékmenetbe!

  • Írta: zoenn
  • 2013. január 19.
  • Videó
Link másolása
A Gas Powered Games frissítette a héten bejelentett Wildman kickstarteres kampányát egy gameplay-felvétellel. Elsőként tekintsünk bele Chris Taylor csapatának új akció-szerepjátékába - ütősen néz ki!

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, Kickstarteren tör babérokra a Gas Powered Games új akció-RPG-je, a Wildman. A játékot megbolondítják a valós idejű stratégiákra jellemző stílusjegyek, de Chris Taylorék egy sor ígéretes funkciót építenek a produktumba. A munkálatokhoz 1,1 millió dollárt szeretnének összeharácsolni - jelenleg 27 követőnél és 187,7 ezer dollárnál áll a mutató. Még 27 napig fogadják a rajongók adományait.

Az alábbi felvételek a Wildman prototípusából származnak, és nem tükrözik a végleges játék minőségét. Köszönjük, ArrowCross!

8.
8.
hedzsooo
#7: Igen, legalábbis elvileg vissza kellne fizetniük. ^^ Mondjuk én inkább csak a tuti játékokat támogatom. Ilyen eddig nálam a Project Eternity, meg a Star Citizen. Ezekre lazán megvan a pénz már most is, plusz én nagyon szeretnék velük játszani. :)
6.
6.
zsoze
#4: szerinted aki konzolon játszik az foggyos játékokkal játszik? amúgy nagy mester látnok vagy ,hogy ennyiből megmondod milyen a játék TANÍTS öreg jövőbelátó jólmegmondó csipaszemű mesterem
5.
5.
kamgecam
Kedves Patron,a konzolosok igényeinek a God of War Ascension készül,...http://www.youtube.com/watch?v=47tGIC2fUs0......
de ez is jöhet,úgyhogy szerintem ne durrogjál...:D
(just joking)
4.
4.
PAtr0n
Inkább csinálnának egy Supreme Commander 3-mat, az 1 játékmenetével és összetettségével, a 2 meseszerű hangulatát és egyszerűségét kukába hajítva, ami látszik, hogy a konzolosok "igényeinek" készült.
2.
2.
.intel
bukik a cég, ha nem jön be a gyűjtés:
http://kotaku.com/5977246/were-hearing-about-layoffs-big-trouble-at-gas-powered-games-days-after-launch-of-11-million-kickstarter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...