Resident Evil: Revelations - miért nem jön Vitára?

  • Írta: fojesz
  • 2013. január 27.
  • Hír
Link másolása
Hiába jelenik meg majdnem minden platformra a Resident Evil: Revelations új átirata, a PlayStation Vita-tulajdonosok továbbra is Resident Evil nélkül maradnak. A Capcom megmagyarázta, hogy ez miért lesz így.

Az egykor 3DS-exkluzív Resident Evil: Revelations ugyan PC-re, PS3-ra, Xbox 360-ra és Wii U-ra is megjelenik május 24-én, a PS Vitán játszók megint Resident Evil nélkül maradnak, jóllehet első blikkre semmi nem indokolná, hogy a Capcom figyelmen kívül hagyja a platformot.

Mike Lunn, a Capcom termékmenedzsere a rajongók kérdésére fejtette ki a PlayStation Blogon a kiadó döntésének lényegét: a Vita képernyője nem elég nagy, ráadásul nem is biztosít olyan hangzást, mint amilyen ehhez a játékhoz szükséges. "Mikor fejlesztettük a Revelationst az új platformokra, csiszolni akartunk a játékélményen, amit csak egy nagy formátumú képernyőn és surround hangzással kaphatsz meg. Ez a fajta kompozíció segít a játékosoknak, hogy bele tudják élni magukat a horrorba, és a maximálisan élvezhessék a játékot."

Minden szép és jó, viszont a Revelations 3DS-re jelent meg eredetileg, ami csakugyan híján van az ilyen képességeknek.

19.
19.
simon 555
Szóval a VITA-nak túl kicsi a képernyője és gyenge a hangja, de a 3DS-nek nem?
Aha perszeeeee.....
16.
16.
Gamelord
MH se lesz Vitára egy jó ideig...amikor volt róla szó, akkor rögtön mondták, hogy nem kell mindent elhinni amit a neten olvas az ember.
15.
15.
ragdoll
#13: sajnos ma már semmit se ér az a szo-legtöbb esetbe-h ex.cim ha jobban belegondolsz évekkel ezelött a box sokat köszönhetett a psnek
14.
14.
Zauder
#8: A MH széria 3 évig Nintendo-exkluzív.

Most kapásból ezt a cikket találtam:

http://mynintendonews.com/2013/01/19/monster-hunter-series-exclusive-on-nintendo-3ds-for-3-years/
13.
13.
Gamelord
Szerintem itt arról van szó, hogy kevés embernek van Vitája, és ezért nem éri meg nekik. Arról nem is beszélve, hogy egy 3ds cím volt eddig, ez is közrejátszhat a dologban.
12.
12.
ragdoll
#7: hidd el lesznek vitara is ütös cimek
11.
11.
Gery8922
#3: teljesen egyetértek
10.
10.
ragdoll
de ettöl még város a gamma föleg h lesznek benne exlusive karakterek is meg fejlesztés is
9.
9.
ragdoll
nagy kamu az egész 1értelmü a hangzásra visszatérve egy jöféle fülessel megoldható szóval sztem is biznisz van a dolgok mögött
8.
8.
secret.
De amúgy lehet hogy jön a Monster Hunter 4 Vitára, ha már Capcomról és 3DS portokról beszelünk :)
7.
7.
secret.
Ez itt egy nagy sz@r. Mint egy 3DS tulaj szeretném jelenteni hogy a 3DS-en qrvajó a játék és nagyon is bele tudtam magamat élni. Szerintem Psvitán is büntetne még ha ugyanaz a grafika lenne csak nagyobb kijelzőn. Sajnálom a Psvita tulajokat, megérdemelne a platform egy ilyen címet.
6.
6.
azureknight0715
Régen istenítettem a camcomot a resik miatt. Most meglátszik milyen színvonalat produkálnak nap mint nap. Egyre mélyebbre süllyednek, de szarnak rá mert sok hülye megveszi a játékokat a név miatt és hát pénz,pénz,pénz. Őszintén sajnálom ezeket a játékokat mert egyszer jók voltak és most is azok lehetnének csak rossz kezekben van. Ráadásul egyre több kiadó müveli ezt. Remélem a Rockstar sosem fog erre az útra lépni mert még ők azok akiknek számít is valamit a játékuk és az hogy minőségi legyen és ezért képesek évekig egy játékon dolgozni de annak mindig is megvolt az eredménye.
5.
5.
ViktorG
Ekkora k***ögséget még nem hallottam gamer "pályafutásom" alatt.....na jó oké, nincsen se PSV-m, se 3DS- em, de ez aztán az igazi nagy k***ögség a Capcom-tól, részvétem a PSV tulajoknak.... :(
4.
4.
thelegendary
ennyire ellenmondásos nyilatkozatot rég hallottam..

idióta... uramisten, ekkor a hülyeséget gondolni nem merek, nemhogy kinyilvánítani.....
3.
3.
spikee576
a capcom egyre köcsögebb cég,amilyen jóvolt régen olyan pénzéhes és mohó egy cég lett,a játékosokat meg ilyen kamu dumával akarja megetetni nincs itt szó másról nemakarják átírni vitára ezt a részt üzleti érdekből és ennyi valakinek érdekébe áll hogy vitára ne legyen resident tejeltek a capcomnak rendesen és beadták ezt a fos dumát a képernyőről csak azaz érdekes hogy egy unchartednek meg jó a vita képernyője de érdekes,azis egy korrupt köcsög biztos aki ezt nyilatkozta hogy a képernyő miatt nemjelenik meg vitára.
1.
1.
daenath
Ja persze mert a 3DS-nek 21 colos kepernyoje van, ne nezen mar mindenkit madarnak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...