Prey 2 - valami készül

  • Írta: fojesz
  • 2013. február 3.
  • Pletyka
Link másolása
Úgy fest, a Bethesda újra előveszi a Prey második részét, legalábbis egy nemrég fellőtt teaser oldal forráskódja azt sejteti, hogy március elején hallunk majd a régóta csúsztatott folytatás felől.

Mondhatjuk, hogy a Prey 2 hű maradt elődjéhez, a készítők most sem sietik el a megjelenést: tavaly áprilisban még magyarázkodtak is, hogy nem törölték a játékot, igaz, azóta kiderült, hogy a Bethesda tulajdonképpen parkolópályára tette azt.

A korábbi hírek alapján 2013-ban tényleg megjelenhet a Prey 2, és a legutóbbi pletykák szerint valóban úgy fest, hamarosan újra elkezdhetik mutogatni a Human Head fejlesztői. Nemrég egy Alien Noire nevű teaser weboldal ütötte fel a fejét a neten, aminek a forráskódjában a Prey 2, a Bethesda és a Human Head Studios neve is szerepelt, sőt még a "Tommynak a segítségedre van szüksége" mondatocska is ott figyelt a végén.

Az idevágó sorokat azóta eltávolították a kódból, viszont a jelek arra mutatnak, hogy a március 1-jén lejáró számláló (a South Venusian betűtípus miatt "kissé" nehezen olvasható) a Prey 2-re vonatkozik. A domaincím egyébként egy bizonyos Collective-é: ez a találgatások szerint Dra'Garra utalhat.

Szűk egy hónap, és minden kiderül!

12.
12.
Hubert Cumberdale
#11: Hááát.... fasza volt meg minden, de nem igazán tükrözte az első rész hangulatát... Aztán a véglegesben, hogy mi lesz, ha lesz egyáltalán, az majd kiderül.
11.
11.
Caine
#9: Az nekem is nagyon bejött!Jó lenne ha azon a vonalon gondolkoznának!
10.
10.
zsoze
na ideje volt már végre valami mozgolódás etéren remélhetőleg ebben a generációban meg is jelenik
9.
9.
giga321
#6: Pontosan az a CGI trailer nagyon hatásos volt és én nagyon szomorú voltam hogy lelőtték a projektet de ha most végre elkezdik csinálni annak nagyon örülnék
8.
8.
Ecneb
1 dolgot nem értek a Prey-el kapcsolatban. Mondták a készítők, hogy portálok nem lesznek benne, mert az az első részben játszódó anyahajóján volt lehetséges. Viszont akkor a játék leges legvégén, amikor a hajót elpusztítottam, az ellenállás vezetője egy portálon keresztül jött oda hozzám és mondta, hogy a móka csak most kezdődik! Akkor most hülyeséget mondtak vagy mi folyik itt kérem szépen?
7.
7.
PAtr0n
Nocsak, még a végén ebből is lesz valami? (2020-ra)
6.
6.
JcGross
#3: Akkor te valami nagyon más videókat néztél mint én.
Szerintem nagyon jól nézett ki ez a Blade runner-ös koncepció.
5.
5.
MrBenjamintoto
Én már nagyon várom, szerintem sokkal jobb a koncepció mint az egyben!!!
4.
4.
s912
#2: Ámen..

Bethesda (és id) már egy ideje szerintem csak next-gen-en dolgozik, azért a nagy "sunyulás".. Mind Doom 4, mind Prey 2 "házatáján"
3.
3.
markoci555
videók alapján, az első része sokkal jobb mint ez lesz
2.
2.
DON GONDOCS
Egyet mondok (next-gen) szóval sok sikert, lehet még húzni-halasztani.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...