Michael Keaton a Need for Speed-filmben

  • Írta: zoenn
  • 2013. február 7.
  • Cooltúra
Link másolása
Az első Denevérember is csatlakozott a Need for Speed-film szereplőgárdájához, tudtuk meg a Hollywood Reportertől. Keaton ráadásul igazi rosszfiú lesz, ő szervezi az illegális autóversenyeket. Várjuk már?

Lassan, de biztosan alakul a Need for Speed-mozifilm, a Dreamworks produkciójához ezúttal Michael Keaton csatlakozott. Az úriembert a Tim Burton-féle Batmanből és a Beetlejuice-ból ismerhetjük, aki azóta csak vegetál a filmszakmában. Színészi játéka előtt viszont tényleg leborulunk.

Keaton mellett a Breaking Badből ismerős Aaron Paul is a szereplőgárdát erősíti, valamint a novemberi pletykák után Dominic Cooper és Imogen Poots jelenléte is bizonyosságot nyert. A Hollywood Reporter értesülései szerint Keaton szervezi az illegális autóversenyeket, Aaron Paul és Dominic Cooper versenyzőt alakít majd, a szexi Poots pedig egy autókereskedőt személyesít meg.

A jelenlegi tervek szerint a Need for Speed filmadaptációja 2014-ben kerülhet a mozikba.

7.
7.
Jinbobo
#4: Hát az Avatar, az pont nem jó példa. Az egy rossz film, csak azért lett felkapva mert James Cameron csinálta mit tudom hány évig... de inkább mondanám mesének, mint filmnek:)
De az Eredet az jó film, és egyedi, és látványos, kicsit elgondolkoztató.
Mivel szinte már minden témából készült valami film, így ne csodálkozz, hogy a felújítások korát éljük. Némelyik filmre rá is fér (evil dead) némelyikhez meg inkább ne nyúltak volna (Conan).
6.
6.
kivenoko
Kíváncsian várom, még tud-e úgy színészkedni az Ex Batman mint anno :) Mellesleg én is nagyon remélem, hogy az Undergroundot vagy a Most Wantedet filmesítik meg... bár az is lehet, hogy egy teljesen új történetet találnak ki. Csak akkor félő, hogy már tényleg nem lesz méltó a NFS-hez...
4.
4.
Ventus
#3: Ha nem fogytak ki az ötletekből akkor mondjál már pár darab olyan filmet az elmult5-7 évből ami sikeres látványfilm lett és nem egy régi film újrafeldolgozása és nem adaptáció. Kb 1 ilyen van az Avatar.
3.
3.
Jinbobo
#1: Dehogy fogytak ki. Ahogy a játékokból is készül, film, úgy a filmekből is játékok. Szóval ez oda-vissza igaz. Természetesen a nagy pénz miatt. A cím eladja, bármennyire is rossz film lesz, ahogy a filmből készül gyengére sikerült játékokat is viszik mint a cukrot (párszor én is hibáztam, Terminator salvation és Thor játékokkal).
De azért egy autóversenyzős filmet nem igen lehet elrontani. Ide, mint történet nem nagyon kell, legfeljebb kreálnak egy kis körítést. Szép sportautók meg dögös csajok + Micheal Keaton:) és már is sikerről fogunk beszélni.
Remélem az Underground vagy a Most Wanted lesz megfilmesítve.
2.
2.
giga321
Hát mivel a Halálos iram kicsit elment más témába ezért érdekel egy ilyen film. Csak ne basszák el.
1.
1.
ground
Ezt a filmet csak a neve fogja eladni, Ez a játékadaptációból filmet divat lett mostanában. Kifogytak az ötletekből hollywodban?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...