Aliens: Colonial Marines - rovarirtás a DLC-ben

  • Írta: fojesz
  • 2013. február 7.
  • Letöltés
Link másolása
Úgy hírlik, márciusban jelenhet meg az Aliens: Colonial Marines első letölthető tartalma, ami ráadásul a már jól bevált hordamóddal bővítheti ki a játék multiplayer módját. Bug Hunt lesz a neve.

A Walmart hirdetése szerint (lásd a képet) március 19-én válik letölthetővé az Aliens: Colonial Marines első DLC-je, ami a Bug Hunt címet viseli. A 15 dolláros csomagban egyszerű hordamódot találunk a leírás alapján: a cél, hogy a csapatunkkal visszaverjük a hullámokban érkező xenomorfok hadát. Természetesen hullámról-hullámra nehezebb lesz a túlélés.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a játékhoz Season Passt is kiválthatunk majd, ezzel ingyen hozzáférhetünk a Colonial Marines négy DLC-jéhez. A letölthető extrák között nemcsak új játékmódok, de egyjátékos küldetések is szerepelni fognak.

Az Aliens: Colonial Marines február 12-én jön PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra, nem sokkal később pedig Wii U-n is tiszteletét teszi.

8.
8.
dcba
en is elorendeltem, de aggodom mert en sem olvastam meg jot rola olyan oldalakon ahol mar letoltheto X-re.Abban bizom egyedul h a 2010es AVP-t is mindenki szidja en meg mai napig nem birtam megunni pedig megjelenes napjan megvettem es mind a mai napig vegig szoktam vinni, mert sztem annyira eltalalt lett csak nagyon rovid.Remeljuk jo lesz ez csak a szokasos idiotak elegedetlenkednek akiknek soha nem tetszik semmi
7.
7.
#6: Majd kiderül, elő van rendelve nálam :)
6.
6.
Ronam
Nem akarom senkinek a kedvét elrontani, de akik már próbálták a játékot azt mondják, hogy hatalmas csalódás :(.
5.
5.
zsákosdildó
Gyerekek....egy-két év és dlc-ben eladják nekünk a játékhoz tartozó "hangpackot".A második letölthető tartalom pedig a bill. kiosztás megváltoztatása dlc. lesz!:)
4.
4.
dBLOOD
Plusz 15 dollárért hordamód... Ezek se különbek, szégyentelenül szívják a birkák vérét, jól van...
3.
3.
ground
#2: Nem fért el a lemezen biztos,.,
2.
2.
Dark_Temptation
már dlc? pedig még ki se jött.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...