Az NCsoft is lecsapott az Unreal Engine 4-re

  • Írta: fojesz
  • 2013. február 15.
  • Bejelentés
Link másolása
A koreai játékkiadó is licencelte a negyedik generációs Unreal Engine-t, és nem titkoltan MMORPG-t fejlesztene az új motorral. A NCsoft több játéka is az Epic Games engine-jeit használja.

Az NCsoft és az Epic Games koreai leányvállalata közösen jelentették be, hogy a Guild Wars 2-t is kiadó vállalat licencelte az Unreal Engine 4-et, így a jövőben új játékokat készíthet a következő generációs motorral.

Az NCsoft szerint az új Unreal Engine korábban nem látott teljesítményre és hatékonyságra képes, és az eddigi legjobb játékát készítheti el vele - a kiadó nem titkoltan MMORPG-hez használná új szerzeményét.

Az NCsoftnak már tapasztalata is van az Epic Games motorjaival: a LineAge II a második, a Blade & Soul pedig a harmadik generációs Unreal Engine-re épült.

11.
11.
BrockSamson
#10: Ahogy vesszuk, igazabol a Lineage 2 PVP rendszere kb annyibol erdekes, hogy tenyleg mindenki mindenkit lelohet, varoson kivul szabad a gazda. Ez sok izgalmat szul es a klanpolitikat is eloterbe helyezi, ellenben maga a pvp menete kevesse epit kepessegre: legyen jo geared, jelold ki az enemyt, aztan annyi. Regebben nem volt vele gond, csak mara szerintem elszallt folotte az ido.
10.
10.
Qmoul
4 év Lineage 2 után mondom, hogy a vége felé pont a farmolás és az egyik legjobb endgame pvp rendszer volt az, ami nem engedte, hogy befejezzem. Btw, Aion tényleg kicsit kevésre sikeredett. Viszont kíváncsisággal várom az UnrealE.4 -re alapuló játékát...
9.
9.
Drought
#8: Az optimalizálás a hozzászólásodra is ráférne.
8.
8.
Lorthirash
A gw 2 az mérföldekkel jobb az egyik legjobb mmo a piacon
Csak az a baja hogy noncs rendes end game kevés a pvp lehetőség a dungeonok elmennek ja meg nincs igazábol rating pvp a boss fight az tetszik meg az hogy odafigyeltek fejlődésre ami Tényleg jó lett meg jól van optimalizálva a játék.
7.
7.
Lorthirash
Nah kb ennyit az Ncsoftról diohélyban
6.
6.
Lorthirash
Az a bak a farmolással hogy akkor nem arról szól a game ki hogy tud játszani hanem arról hogy kinek van jobb gearje...
5.
5.
Lorthirash
10 hónapig voltam eredetin...
4.
4.
Lorthirash
Én úgy beszélek hogy toltam lineaget meg aiont eredetin és egy életre megutáltam az egész céget
3.
3.
Lorthirash
A Guild Wars se az ncsoft miatt lett olyan az már jó kis game maradjanak csak kiadó sztem mert igényes jó történetet rendes játékmenetet nem tudnak lerakni az asztalra csak a grafikàval villognak sőt még arra sem képesek hogy legalább egy i7 es konfiggal ne laggoljon az ember. Magyarul szarnak az optimalizálásra ha egyhelyen 30 nál több ember van már csak olyan mintha képregény lenne.
2.
2.
BrockSamson
#1: Guild Wars 2 nem igazan farmolos, ott meg azt hianyoljak a nepek. Nehez az igenyeket kielegiteni...
1.
1.
Lorthirash
Az Ncsoft nálam leáldozott hiába a szép grafika ha a game egy végtelen idelyig való farmolásról szól lineage aion mind2 koreai 0-24 orába farmoló embernek való nagyon szép a grafó de a játék az 0
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...