Jövő héten bemutatkozik az új Assassin's Creed?

  • Írta: fojesz
  • 2013. február 20.
  • Pletyka
A Ubisoft nagyszabású Assassin's Creed-rendezvényre hívta meg a sajtó képviselőit, a találgatások szerint azért, hogy bemutassa a sorozat következő epizódját. Vagy új DLC-jét. Vagy valamijét.

Több lap is beszámolt róla, hogy rejtélyes meghívót kaptak a munkatársai a Ubisofttól: a kiadó egy jövő héten, február 27-én tartandó Assassin's Creed-eseményre invitálta meg őket. Hogy miről szólhat majd a buli? Nos, első blikkre az új Assassin's Creed bemutatása tűnne kézenfekvő válasznak, elvégre a kiadó már durván két hete megerősítette, hogy idén érkezik az új rész, de nem kizárt, hogy a folytatásnak és DLC-nek egyaránt gondolt kalózos anyagot leplezi le.

Közben egy másik pletyka szerint a Ubisoft két spéci kiadással is készül a közeljövőre: úgy hírlik, az Assassin's Creed III: Washington Edition a harmadik Assassin's Creedet és annak Tyranny of King Washington című DLC-sorozatát tartalmazza majd, míg a tavaszra várt Ghost Recon Anthology értelemszerűen Ghost Recon-játékok gyűjteménye lesz.

18.
18.
Azeroth87
#16: Az utóbbi kettő hónapban újra kivittem az összes részt. Most játszom újra a III.-at. Valóban történet szempontjából egy kicsit gyengébb a történet, de szerintem helyettesíti a játékmenet és a változatos küldetések. Szerintem szuper. Legalább egy "kiegészítő" - amolyan BH félét megérdemelne még, miközben dolgoznak a IV. részen.

Nem tudom, hogy egy esetleges IV. részből mit tudnak kihozni (nem szeretném, ha újabb korban játszódna - hasonlóan a Medal of Honor részekkel) és, hogy egyáltalán valami környezeti változás is jó lenne. Pl. Japánban játszódna, vagy Dél-Amerikában, Afrikában... bármi.

Akármi is lesz. Én nagyon várom a folytatást.
17.
17.
KozaChris
#16: Én sem értettem, ezért is emeltem ki, hogy nekem az első és a harmadik volt kiemelkedő. Az első azért, mert hát az volt az első és tényleg új dolognak számított és nagyon tetszett. A harmadik meg pont azért, mert végre nem Ezio.. hanem valami új. Vele sem volt gond, de már... na.. :-)
16.
16.
trion96
Amúgy nem rossz indulatból de miért szidják a 3. részt? Még nem vittem ki sőt még a felénél sem tartok, de nem értem mi ez a nagy ac3 gyűlölet
15.
15.
KozaChris
Nekem az összes rész tetszett, bár kiemelkedően az első és a harmadik. Jöjjön csak az az új rész. :-D
14.
14.
D.A.V.I.S
Valóban jót tenne egy kis leállás a sorozatnak.
Inkább várok 2-3 évet is akár, csak újra egy nevéhez méltó részt készítsenek,
mert számomra a 3. rész egy igen nagy csalódás volt.
13.
13.
Drazhar
Csatlakozom, ez a 3. már nagyon durván rókabőr volt, minden újítás ellenére. Szünetet!!!!
12.
12.
BrendOoN
A Ubisoft úgy reklámozta a harmadik részt, mintha a Messiás jött volna el, nem kellene máris egy új részt kiadni... De ha mégis megtennék, akkor legalább ne a négy legyen, hanem egy új Connor rész ami Angliában játszódna, mondjuk mert az ottani templomos renddel is leszámolna, és az apja és Lee feletteseit nyírná ki...
11.
11.
giga321
Egyetértek azokkal akik azt mondják ráférne a pihenés a sorozatra. Nagyon szeretem az AC-ét ( kivéve a 3. részt ) és szerintem is nem ártana ha jegelnék a témát kicsit. Persze ettől függetlenül megöl a kíváncsiság, hogy mit lepleznek le , szerintem csak a kalózos dlc de az nem érdekel.
10.
10.
Gotham123
Mellesleg Far Cry gyűjtemény is lesz...
9.
9.
Gotham123
Amúgy meg a Ghost Recon "anthology" csak a Advanced Warfighter 2-t minden DLC-vel és a Future Soldier fogja tartalmazni,szint úgy minden dlc-vel.
8.
8.
Simonus18
Emlékszem még az AC II utáni időszakra, amikor akkora potenciálja volt a storynak hogy az évtized legjobbja legyen, és izgatottan vártam mi sül ki belőle, erre jött nekünk a bonus Ezio részek, BH még jó volt, a Rev. az már amolyan elmegy kategbe tehető. AC III, mint story, maga a borzadály, köze nem volt az előtte kialakított hatalmas történethez. Ubisoftnak is már csak annyit lehet mondani hogy 'tsá!, te is azok közé tartozol, akik noncreative maszlagot gyarapít csakis azért hogy pénzt szerezzen.'
7.
7.
Gotham123
Yves Guillemot azt mondta hogy a következő AC 2014 áprilisában jön.
6.
6.
ViktorG
Szeretem ez Assassin's Creed-et, de tényleg jót tenne neki a szünet :D
5.
5.
robi009
Szerintem pöröghet tovább , ha jolemlékszem a BH-t meg a revelationst is más stúdiók csinálták miközben már dolgoztak a 3. Részen , ezt mostis eltudnám képzelni
4.
4.
trion96
#3: Szerintem is! Nem kénd codot csinálni belőle.
3.
3.
p3ti
Jót tenne a sorozatnak egy kis pihenés
2.
2.
KőbányaKispest
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...