Watch Dogs - jön Wii U-ra is

  • Írta: fojesz
  • 2013. február 21.
  • Bejelentés
Link másolása
A sok PlayStation 4-gyel kapcsolatos bejelentés közzé jöjjön egy Wii U-s, jóllehet erre is egy PS4-es közlemény kapcsán derült fény. A Watch Dogs a Nintendo Wii U-ra is megjelenik az év végén.

Ütős címmel bővül a Nintendo Wii U játékfelhozatala, a Ubisoft-féle Watch Dogs is tiszteletét teszi a konzolon. Erről korábban is szóltak pletykák, leginkább azért, mert a kiadó többször is azt kommunikálta, hogy igyekszik a lehető legtöbb platformra eljuttatni a játékot.

A mostani hírre is a hajnali PlayStation 4-premier kapcsán derült fény. Mint ismert, a Ubisoft a PlayStation 4-en is demózta a játékot, a next-gen premier miatt kiadott sajtóközleményben pedig azt is megerősíti a kiadó, hogy a játék nemcsak PC-re, PS3-ra, PS4-re és Xbox 360-ra jelenik meg 2013 végén, hanem a Wii U-ra is.

31.
31.
Norbiii
#30: ,,Hú , nem ultra szuper full hd grafika a játék, lőjük le magunkat mert nem lehet kíbirní a jó játékot ha nem full hd !!! ,,

Ebben a mondatban minden benne van, amit gondolok cakkumpakk a gépekről, grafikáról, játékélményről.

Barátom nálam ez az eddigi egyik legjobb lényegi hozzászólás. :)

+1
30.
30.
floax
#23: Hú , nem ultra szuper full hd grafika a játék, lőjük le magunkat mert nem lehet kíbirní a jó játékot ha nem full hd !!!
29.
29.
p3ti
#9: http://www.filibustercartoons.com/games.htm

Van az ilyen kaliberű hülye gyerekekből egy jó nagy tucat. Kicsit el felejtetted hogy milyen játékokból alakultak ki a mostani sikercímek. Ha a nintendo nem taposott volna ki olyan ösvényeket mint a Zelda sorozat, akkor a mai játékok nem tartanának ott ahol tartanak. A Nintendo lufi sosem fog kidurranni, hisz van elég rajongója a cégnek hogy életbe tartsa őket. Ha ennyire szar az N, akkor hogy lehet az hogy a 3DS a Vitát orrba szájba veri eladásokba? Hisz a PSV technológiája fényévekkel jobb mint az N handheldé, de valahogy mégsem produkálja azt, amit egy high tech kütyütől elvárnak az emberek. A számok magukért beszélnek, jöhetsz te bármilyen ostoba összeesküvési elmélettel. A Nintendo DS most lépte át a 150 milliós eladást, ezzel maga mögé utasítva a PS2őt . Ennyit erről. Ennyit rólad. A világ nem csak a csilivili sz*rokra kíváncsi, hanem olyan feledhetetlen játékokra amit ezek szerint csak a Nintendo produkál.
28.
28.
daenath
#24: Azer tejet ma' ne kerje' :)))))
27.
27.
daenath
#25: Hmmm hmmmm....fogasd be a pofadat? Ehhhh nem menni nekem ugyes ez magyar nyelveske :)))))))
26.
26.
Gery8922
#24: bocsánat ez tényleg túlzás volt
25.
25.
Yanez
#9: Alkoss mondatot a következő szavakból: pofádat, fogd, a, be.
24.
24.
Trapyd
Hú b+ 3 éves vagyok? Kell egy új bili meg cumi ezt beszoptam.
23.
23.
Gery8922
de a super mario ugyan ugy elfutna a most következő két gépen is kinectesen XD
22.
22.
Gery8922
#20: jól van igazatok van
21.
21.
DeVincent
#16: Te sem tudtad volna szebben kifejezni a Nintendo iránti utálatodat. :-D

"N nek végleg vége mert csak a 3 éves gyerekek veszik meg azoknak meg nem sok pénze játékokra"

Ezen jót nevettem. :-D Csak annyit mondanék, hogy 20-évvel idősebb vagyok és mégis megvettem, mert tetszik. :-P
20.
20.
Norbiii
A NINTENDO azért is fontos, mert nyújt egy harmadik alternatívát a közönségnek, tehát létfontosságú a konzolpiacon. Én nem szeretem a mai gameket, és én inkább a Super Mario félékért rajongok, na most ezt nekem a SONY, vagy a MICROSOFT konzoljai nem tudják nekem megadni. És mivel mostanság, előbb ,,divat,, (szigorúan idézőjelben) játszani egy CoD-on, Killzone-on, God of War-on, mint egy Mario-n, ezért a többség itt Magyarországon mostanság inkább SONY, és Microsoft gépet vesz, mert nekik ezek a játékok jönnek be jobban. Tehát az N egy harmadik alternatíva, és szükség van rá. Mindenki azzal játszik, amivel szeretne, a legjobb az lenne, ha ezt mindenki tiszteletben tartaná! :)
18.
18.
Gamelord
#16: Fáj a fejem ettől a hozzászólástól :)
17.
17.
Gery8922
#9: és 8 éve mutatták be a 360 ant
16.
16.
Gery8922
#9: egyet értek
jó lesz sonyn meg microsofton jó nintendos játékokkal játszani
már írtak is erről egy ciket hogy lépnie kell a N nek ha nem változnak az eladáok és az egyik megoldás egy két exkluzív címet beáldozni
a Gamecube jó volt mégis bukta sajna pedig az a konzol megérdemelte volna a sikert de ez a wii u egy zsák szar és erről is a N kapzsisága tehet hogy csak pár méterig jó az a tablet nehogy vissza esenek a 3ds eladásai de ha redmond és a sony megoldja neten hogy pl okostelon vagy vitán korlátlan távolságba lehesen összekapcsolni a brutális gépekkel akkor a N nek végleg vége mert csak a 3 éves gyerekek veszik meg azoknak meg nem sok pénze játékokra
wii után meg a wii u után megis érdemli kapzsi köcsögök simmán lenne pénzük fejlesztésekre olvastam hogy teli vannak de vissza nem adnak az uj mário meg jó lesz arkade játékokra
15.
15.
DeVincent
#14: Én már unom... :-D
Tisztára óvodában érzem magam: "az enyém jobb, mert apuci azt mondta...nem az enyém a jobb, mert anyuci azt mondta". :-)
Nekem mind3 megvan. És? :-P
14.
14.
aordog
Imädom! Kezdödik! Megint valaki megmondja a mäsiknak, hogy melyik a jobb! Az ilyen ember amikor kimegy az utcära ( ha kimegy) elkezdi keresni az aszfalton a mélyedéseket és nem veszi észre, hogy az élete lepereg elötte! Most itt van ez a game! Mindenre jön, akkor miért nem örülünk neki? Ez egy Wii U hír, de aki nem szimpatizäl vele az miért nem a ps4-hez írja a pozitív véleményt? Hääät én nem vagyok 100-as, de az biztos, hogy aki így leírja az még nälam is hülyébb! Amúgy meg a Nintendo van a legrégebben a konzol piacon és a Wii U még csak most jelent meg, de én most Xbox360 utän ezt veszem meg, mert nekünk jo az hogy 3 konzol közül lehet välasztani! Ha egy lenne a nyerö, akkor nem lenne ez a nagy fejlödés! De vannak, akik sértve érzil magukat, ha mäsik gépröl van szo. Nekem mind tetszik!
13.
13.
Kocsis92
#6: nemaztmondom h rossz lenne a HW alatta, de ő azt mondja már most elég szép lesz rajta :D
12.
12.
floax
#9: Igen semmi !! hmmm.... te nagyon jó vagy !! Most már mehetsz alukálni !!!
11.
11.
DON GONDOCS
#9: Te valami istenverte mentalista vagy hogy így látod a nintendo jövőjét.
Ugyanazt tudja mint xbox+okostelefon? Mehhh. Azért közelsem.
10.
10.
simon 555
#3: Szerintem a PS3-as és Xboxos szinten lesz a WiiU verzió a hardver alapján. Szerintem esélytelen, hogy elérje a PS4-es verzió szintjét:D
9.
9.
dzsiádzsó
Wii U-t kutya nem veszi, ahogy megjósoltuk páran, ez a sima Wii-hez képest semmi forradalmit nem tud! Egy képernyő a kontrolleren? Ugyan egy update és Xbox360 is tudja bármilyen telóval... teljesítménye 0 azaz egál egy 6 éve bemutatott konzolokkal. Végre kidurran a Ninetendo lufi, főleg, hogy a Sony és az MS új gépei is tudni fogják mindazt amit a Wii meg a U, plusz 1000x komolyabb masinák, és alig lesznek drágábbak is! By bye újra Nintendo, találkozunk a legközelebbi JÓ ötletetekig!
8.
8.
ground
http://youtu.be/lE1Uij0Fmio

Egyszerűen odabasz,.,
6.
6.
p3ti
#3: Azért annyira nem rossz a Wii U, pláne hogy dupla képernyőn közvetíti a játékot. Sztem nagyon fasza lesz
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...