SimCity - TV-reklám érkezett

  • Írta: zoenn
  • 2013. február 25.
  • Videó
Link másolása
A városépítős játékok non plus ultrája március folyamán landol PC-n, majd később Macen is, s mivel a zárt bétateszt fennakadás nélkül zajlott le, nincs akadály a megjelenés előtt. Csekkold az új TV-szpotot!

Az EA megkezdte a SimCity tévés kampányát, ebből kifolyólag egy félperces reklámot tekinthettek meg. A cím március 5-én jelenik meg PC-re, és még tavasszal megérkezik Macre is.

7.
7.
PodMAN
Már nagyon várom .... Előrendelve.
5.
5.
PapaVoodoo
#3: kb egy időben jön az SC2 HoTS is az is érdekelne, ezért jó lenne tudni milyen is lett. Nagyon érdekelne, hogy mennyire lett "közösségi" mert az egy dolog, hogy folyamatos online kapcsolat kell hozzá, de muszáj a többi "vároatól" függnöm vagy építgethetek én egyedűl mintha más nem is lenne. Sok videó azt sugalja, hogy nagyon erős lesz ez a városok egymás mellett kiegészíthetik az igényeiket... de engem ez a része nagyon nemérdekel.
4.
4.
Mikeee
Arra vagyok kíváncsi, nem lesz e túl monoton és pl 1 hét alatt megunjuk. Mert ugye a célok ismétlődnek (elégítsd ki az igényeket, fejlessz, tartsd a kasszát plusszba) és egy idő után ez monotonná teszi.
3.
3.
alexcargooo
#2: vagy csak simán megvenni már az első nap :D
2.
2.
PapaVoodoo
Ez jó már csak egy szép nagy tesztet kellene olvasni, és utánna megvenni :)
1.
1.
DON GONDOCS
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...