Assassin's Creed IV - tényleg kalózos lesz?

  • Írta: fojesz
  • 2013. február 26.
  • Pletyka
Link másolása
Egy, a Kotaku birtokába jutott plakát szerint az Assassin's Creed IV alcíme valóban Black Flag lesz, és a korábbi híreknek megfelelően tényleg a kalózok világába kalauzol majd el bennünket. Már holnap bejelenthetik.

A Kotaku birtokába jutott posztert állítólag március 4-én teszik ki a játéküzletek, és bár fogalmunk sincs arról, hogy a hirdetés valódi-e, az biztos, hogy megerősíti a korábbi pletykákat, miszerint az Assassin's Creed negyedik része a Black Flag alcímet viseli, és kalózos körítést kap.

A játékot ráadásul már holnap bejelenthetik: korábban több lap is beszámolt arról, hogy a Ubisoft Assassin's Creed-rendezvényre hívta meg őket február 27-i dátummal, ami jó eséllyel az új Assassin's Creed bemutatásáról szólhat.

A Ubisoft korábban már elárulta, hogy az idén megjelenő Assassin's Creed új főhőssel és új korszakkal várja majd a rajongókat.

Update! Egy állítólagos screenshotunk is van az Examiner jóvoltából.

44.
44.
3ngin33r
#36: Nemhogy nem hoz újat, de még ugyanazt se... :/
43.
43.
adam6751
#20: Szerintem új mozgásanimációt kap. Az AC3 ban is más mozgásanimációja volt Haythemnek és Connornak(részben). pl.Haythemnek szinte csak olyan mozdulatai voltak kardhasználat közben ami Connornál nem. Máshogy futott máshogy sétált stb.
Sőt még a rejtett pengés gyilkolásaiból is volt pár egyedi.
42.
42.
adam6751
#25: Az bizony nem Connor ruhája, nem beszélve arról hogy Connor 1715-ben még nem volt Assassin...
40.
40.
n_csacsi
#34: attól én is félek, hogy beleviszik a sorozatot a jövőbe...amúgy nálam a 3 ilyen köztes volt...egyedül a harcrendszer nem tetszett benne, meg ez a csomó kereskedés :/ jobb szerettem, mikor vettem a boltokat és úgy kaptam a lóvét...

mivel eddig megvettem az összes részt, ezzel se lesz másképp, mivel én is nagy rajongója vagyok a részeknek...én addig nem mondok semmit rá, amíg nem kapok minimum egy 10 perces gp jelenetet :D
39.
39.
dzsoszta
#36: pénz beszél...és elég sok fan van aki őrült módjára fog rohanni a lokál boltba, ha kijön
38.
38.
gyerecske
#34: pedig nagyon a jövő felé halad a sorozat időrendben.Az első rész után még el sem tudtam benn képzelni pl a lőfegyvereket és elég jól illeszkedik a játékmenetbe
37.
37.
gyerecske
#36: azért a hajózás elég nagy újítás volt a 3-ban szerintem, sőt a legjobb részek azok voltak.
Én várom
36.
36.
nem értem miért kell tovább erőltetni. már a 3. is csalódás volt nekem. végig se vittem waz, részemről a Brotherhood volt az utolsó perfekt rész.
teljesen lezüllesztik az egészet. arról nem is beszélve, hogy nem tud már újat mutatni a sorozat - se sztoriban, se játékmenetben, semmiben.
nem tudom kik hozzák az ubinál az ilyen döntéseket, de szerintem ezzel most benézik.
35.
35.
Azeroth87
Egyébként... én arra leszek, nagyon kíváncsi, hogy azok, akik elégedetlenkednek, meg azt mondják, hogy nem várják az új részt, nem érdekli őket, ez már nem az igazi stb... Azok majd megveszik-e az új részt, vagy inkább letöltik valahonnan és úgy fikázzák majd...
34.
34.
Azeroth87
Hát nem értem a hsz-eket. Szerintem zseniális volt a III. rész is. Nekem nagyon tetszett, a környezet is, meg a karakter is. A kalózos téma nekem sem igazán jönne be bevallom, de biztosan megveszem majd azt is.
Én mindig attól félek, hogy egyszer kitalálják, hogy áthelyezik a történetet a jövőbe, vagy a jelenbe, mert azt már nem nyelném le, az biztos.
33.
33.
azazel
Háhá furcsa ez a Samurai jellegű ruha. Nekem mindig is hiányoztak a keleti kultúrák a játékból már csak a korszakok miatt is. Igazán lehetne benne egy két Samurai forma is :)
32.
32.
crytek
Na végre eszméletlen volt amikor a hajóval először mentünk be abba az öbölbe az valami csodálatos volt! Írtam is anno kéne egy ilyen hajózós kalózos game ilyen grafikával és tessék! Gondolom akkor jók voltak a viszhangok!
31.
31.
eximmice
#27: És tényleg.. szép észrevétel. :D
30.
30.
Quicky
Az első assassin creed amit már nem várok!
Ezio nagyot szólt. A 2 és a Brotherhood jó volt. Már a tatás rész annyira nem kötött le. A 3.-kal meg csak 1 órát bírtam játszani. De lehet ezt már csak valamelyik bevásárló központba próbálom ki, a szépsége miatt. Vagy ha lesz AC konzol akkor talán megveszem Ezio tiszteletére és a játék repül is. Egyre inkább csalódom a játékokban. A Dead Space sem volt már az igazi. Pedig talán ezek a címek ami miatt érdemes 1-2 délutánt rászánni.
29.
29.
eximmice
#23: Hát annyira nem mert Altair és Ezio arca ugyan az.ergo ugyan az a karakter más ruhában különbség annyi hogy más korszak,de Connor teljesen új arcot kapott és más a testfelépítése is.De nem fognak a kukába kidobni több mint 1000 animációt újat meg nem csinálnak idő hiányában úgy hogy kiábrándító lesz
28.
28.
Sanyeszpaloc$
Amúgy mindenki sír itt a harmadik rész miatt, hogy milyen szar lett stb. Pedig sztem nagyon jó lett, egyedül a bugoo voltak benne szarok. :3
27.
27.
veghzol
#25: Mondjuk eddig egyik számozott résznek sem volt alcíme, szóval ez elgondolkodtató.
26.
26.
Hubert Cumberdale
25.
25.
Sanyeszpaloc$
Az első plakáton connor vagyis connor ruhája van szóval sztem dlc :3 a IV-t pedig oda photoshoppolták
24.
24.
Necreon
Így a screenshot után ez inkább egy új AC3 DLC-nek néz ki. Pláne hogy az Ubi "sosem látott DLC áradatot" ígért a megjelenés előtt.
23.
23.
#20: Mert az előző 4 rész totál megegyező animációi nem zavartak?

Jasko által linkelt oldal szerint nextgen konzolokra is elkészül. De mivel nem csak azokra, így gondolom nem lesz nagy különbség a kettő között, tehát el is lehet felejteni a forradalmi újításokat. (Kivéve hogy tengeren játszódik.)
22.
22.
eximmice
#20: Most hogy jobban nézem az állását Edwardnak ez bizony Connor animációja lesz,ez neki az alapállása....A ruházata meg fantáziátlan olyan mintha nem is tudom... semmi kalózos nincs benne se assassinos.
21.
21.
veghzol
Az egész harmadik rész kongott az ürességtől, Connor unalmas volt a környezetben semmi sem ragadta meg az embert, nem úgy, mint a második részben. Persze nem vártam, hogy eléri az előző számozott rész szintjét, de azért ez elég gyenge volt. A 3, részben le kellett volna zárni szépen az egész sztorit aztán a Watch Dogra koncentrálni. Erre ha igaznak bizonyul a hír kapunk egy hajószimulátort persze vízzel könnyebb pályát építeni, mint újrateremteni Rómát. Akkor már tényleg inkább egy Japános rész még arról is kevesebb bőrt húztak le mint a kalózokról. Sajnos a pénz nagy úr, de ha túl sokat fejnek egy tehenet miközben nem etetik előbb utóbb megdöglik.
20.
20.
eximmice
Ha a kép tényleg az Ac IV-ből van akkor már most látszik hogy anvilnext csak nagyon remélem hogy nem connor teljes mozgásanimációját kapja hanem csinálnak neki újat.Nem azért mert nem tetszett,csak adott egy egyediséget a karakterének ha ugyan az lenne akkor olyan minha nem Edward lenne hanem Connor.És az gagyi lenne és sokat vonna a feelingből.De ennyi idő alatt kétlem hogy csinálnának újat...:/
Amúgy a kalózos téma nem rossz gondolat,de egy kínának én is jobban örölnék.
19.
19.
D.A.V.I.S
Hmmm...az igazság az, hogy félek mi fog kisülni a végén.
Nagy rajongója vagyok a AC-nek, de a 3. része részemről kicsit csalódás volt.
Tudom, mások nem így vannak ezzel, és néha irigyelem is őket, hogy elnyerte tetszésüket. Bár én is így éreznék ezzel kapcsolatosan.
Szóval remélem, hogy a srácok egy remek kis játékot fognak szerkeszteni számunkra és újra mindenki elégedett lesz, annak ellenére hogy gyors ütemben
zajlanak az események!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...