Assassin’s Creed IV: Black Flag - itt a borítókép

  • Írta: zoenn
  • 2013. február 28.
  • Képek
Link másolása
A Ubisoft belsős rendezvényén állítólag már tegnap éjszaka bemutatták az új Assassin's Creedet, így rövidesen a hivatalos bejelentés is megérkezik. Addig is, tekintsétek meg a Black Flag állítólagos borítóját!

Nyílt titokként tekinthetünk az Assassin's Creed IV: Black Flagre, amely a kalózok világába enged betekintést. Helyszínünk a Karib-tenger nyugati része, a mai Florida, Kuba és Jamaica. Hősünk Connor nagyapja, Edward Kenway, aki igazi tengeri medve, ám fizetéskiegészítés végett a kalózkodást sem veti meg - legalábbis a kiszivárgott információk alapján. 

A Ubisoft fórumára felkerült a játék állítólagos borítóképe:

A francia kiadó nem tud titkot tartani, a beszámolók alapján tegnap éjszaka már bemutatták az Assassin's Creed IV: Black Flaget, így a hivatalos lepellerántásra sem kell sokat várnunk.

Maradjatok velünk!

Update! Itt is van, csekkoljátok!

41.
41.
KőbányaKispest
#40: Nagyon kimondtad a kulcsszót. Megfelelő marketingel rohadtul ki lehet mosni az embere agyát és megszerettetni velük azt. Akármilyen hibákkal is jönne ki, azt elnézik, mert ez az AC IV. És csak a pozitív dolgok vannak felszínen.
40.
40.
KASBEJ
#39: Én is pont ilyen rajongó vagyok:D, tudom, hogy elfogult vagyok a sorozattal kapcsolatban, mert nekem igazából mind1 h milyen korban vagyunk és milyen főhőssel, számomra nem tudják annyira elrontani, hogy ne vegyem meg.
Meg valószínűleg úgyis nagy lesz a marketing, mint ahogy a 3-nál is volt és azzal sok emberrel meg lehet szerettetni a sorozatot.
A harcrenszerhez meg annyit fúznék hozzá, hogy szerintem is egyszerű, viszont látványos és sztem nem kéne gyökeresen átalakítani csak csiszolni rajta, vagy ha valakinek nagyobb kihívás kell akkor rakhatnának bele többfajta nehézségi szintet is.
39.
39.
roli33
Ha nem lenne ott a IV-es, akkor nem vennék meg annyian. Amúgy meg miért pont Connor nagyapja lesz a főszereplő? Miért nem lehet egyenesen haladni a történetben, újabb korszakkal, ha már számozott epizód? És miért pont kalózok? Azért meg lehet nézni, hol kezdték a sorozatot, és most hol tart most. Úgy értem, assassin kalózok? Annyira nem jön át. A játékra attól még kíváncsi vagyok, és várom az első képeket, gameplay-eket, lehet hogy kellemes meglepetés lesz a végén belőle. Ja és még valami. A szidalmazók nagy százaléka is biztos meg fogja venni, mert az Ubisoft szépen kiad egy csomó trailert, aminek egy gamer, vagy egy Assassin's Creed rajongó nehezen tud ellenállni. Egyelőre ez a véleményem az új résszel kapcsolatban.
38.
38.
adam6751
#36: És én mondtam hogy annyira jó a harcrendszere? Nem.
Valójában arra kellett volna céloznom hogy sokakat felhergelsz majd (és én nem vagyok köztük).
De videó sem tény,hiszen vannak akiknek ez tetszik.Esetleg az a tény hogy az ellenfelek sajnos borzasztóan ostobák tudnak lenni, ami ahogy már említetted a harcban nyilvánul meg leginkább. Lehet nem is a harcrendszerrel van baj hanem a "lusta" ellenfelekkel. Nekem személy szerint nincs nagy problémám a harccal de 1000+1 módszer lenne a harcrendszer feldobására. Én például amikor a 3.rész bejelentése után hallottam hogy futás közben lehet gyilkolni,nem találtam az állam mert azt hittem hogy az E3-as trailerben látottakhoz hasonló lesz a harc.Hogy futás közben is lehet counterezni és harc közben fokozatosan előre haladni,de aztán kiderült hogy nem.Ezt csak azért írtam hogy valahogy példázzam igenis lehetne fejlettebb a harc.És már az előző részekben is megtehették volna.
Szóval...Ok igazad van! Mindössze abban nem értek egyet hogy a harcrendszer bénasága tény.Egyszerűen vélemény amiben sajnos van igazság.
37.
37.
Trapyd
#36: Annyit fűznék még hozzá, hogy pont ezért tudják eladni a DLC ket és LASSAN a kötelezővé váló mikrotranzakciókat.
36.
36.
Trapyd
#29: http://www.youtube.com/watch?v=sJuwA5U1qgo

Ez a video itt a vegytiszta tény.
Véleményt nem nyilvánítok, mert az a valóság elferdítése az érzelmeink által.
Csak 1 dolgot mondok, ami a kezdetek óta benne van a sorozatban.
5en állják körbe kedvelt (nem gúnyolódok komolyan gondolom) főhősünket és csak 1el harcol a többi bambán néz.
Ez csak 1 a sok közül.
Bocs ezt még idevésem. Dagetz kolléga mondta.
"elméletbe a játék lopakodásról és a csendes gyilkolásról szól..azt pedig igen jól megcsinálták.."
A videóban erre is van példa, hogy mennyire nem így van.
Amíg egy termet, kiürítek úgy, hogy többen vannak bent és nem veszik észre az ellenfelek, hogy fogynak, ne beszéljünk már erről.

Ezt is Dagetz kolléga mondja.
"amúgy akkor mondj egy játékot ami jóval jobb mint ez a harcrendszer..ha már fikázod akkor érvelj jobbal.."
Szóval más játékok is hasonló cipőben járnak igaz?

Ha valaki nem jött volna még rá a mondandóm lényegére akkor kiemelem.
Azért van rakat bénasággal teli a mai játékok zöme, mert nem kell kidolgozniuk a készítőknek. Miért? Mert a gamer társadalom úgyis megveszi. Ezért nem lesz a nextgen sem más játéktechnikailag, mint a jelenlegi. Se komplex pályatervezés, se korrektebb "MI" (nem véletlen, hogy így írtam), se korrektebb harcrendszer, se sokkal fejlettebb fizika. Másrészt, ami még gátolja a fejlődést az a kényelem és a szórakozás. Mert ha egy játék nehéz sokaknak már nem tetszik. A mai játékok zömében nincs megfelelő kihívás pedig a játék egyik alapvető eleme volna a megmérettetés. Ezt a jelenleg tárgyalt játék harcrendszere is nélkülözi. A fejlődést azok a játékosok fogják vissza, akik meg vannak elégedve azokkal a megoldásokkal, amiket mai napig az orrunk elé tolnak.
35.
35.
bitbandita
#22: Ja, tényleg az. Ennyire nem elfogadni más ember véleményét...
34.
34.
bitbandita
#24: "akkor mondj egy játékot ami jóval jobb mint ez a harcrendszer" helyesen: mondj egy játékot, ami jóval jobb játék ennél, vagy mondj egy játékot, aminek a harcrendszere jóval jobb, mint ezé. Okosan okoskodjunk! :)
33.
33.
savior10
#28: Eszemben sincs megvédeni mert osztom a véleményed, részben.
És ha már harcrendszerről beszélünk számomra a legélvezetesebb még mindig a Prince of Persia Warrior Within és a Two Thrones valamint a 2008-as PoP amit a mai napig nem értem miért nem folytattak. Na meg persze az X-men Origins: Wolverine
ami nagyon király volt e téren de az is tény ezek nem illenének bele az AC világába. Szóval ha belegondolsz jobban akkor csak csiszolni kéne rajta, nagyon változtatni nem. Na ezért írtam,hogy csak részben értek veled egyet.
32.
32.
BrendOoN
Addig ütik a vasat amíg meleg...
31.
31.
lolman598
emberek,ne etessétek a trollt!
30.
30.
adam6751
#29: "de az szinte összes olyan játéknak"

de szinte az összes olyan játéknak*
29.
29.
adam6751
#15: "Gagyi és mindig is az volt és ez nem vélemény hanem tény"

Már bocs de hogy a picsába ne lenne vélemény? Ha ez tény lenne (ahogy állítod) akkor nem mondana mindenki mást róla. Az, hogy nem vagy a harcrendszerrel megelégedve és ezt meg is osztod velünk jogos. De nem nyilváníthatsz ténynek egy véleményt...semmi értelme :D

A harcrendszerről annyit hogy igen nehéz lenne megoldani hogy nehéz és látványos legyen egyszerre mert az AC egyik eleme a realitás (részben).
Nem tudom észre vettétek e, de az szinte összes olyan játéknak aminek élvezetes volt a harcrendszere és kihívást is okozott, tele volt szaltókkal és pörgésekkel amik lássuk be nem valóságosak (pl.:Batman játékok).De szurkolok a Ubinak hogy hogy kicsit dobjanak rajta. Valami Sleeping Dogs féle kihasználható tereptárgyakat rakhatnának bele (az ACIII-ban is van de nem az igazi).
28.
28.
Trapyd
Még egyszer mondom MOCSKOSUL TETSZIK a játék. De a harcrendszer akkora gagyi, hogy... hát nem is tudom.
Nem baj, ha valaki játszik vele, hiszen nagyon szórakoztató. De a tényeken nem változtat, nem értitek igaz?
Nem baj ha fan vagy, de erősen kritizáld, amit szeretsz ,hiszen akkor kapsz jobbat, ha megteszed.
Gyerünk védjétek még ezt a gagyi harcrendszert! No? Csak ennyire vagytok képesek?
26.
26.
Trapyd
#24: Ez a második legbutább érv. :)))))
25.
25.
Dagetz
na mi van? nem tudsz? bújj el aranyapám, majd megkereslek;)
24.
24.
Dagetz
és azért fizetnek hogy fikázd?:) amúgy akkor mondj egy játékot ami jóval jobb mint ez a harcrendszer..ha már fikázod akkor érvelj jobbal..
23.
23.
KőbányaKispest
#21: ettől ,még a gondolataidat megoszthatod...
22.
22.
Faszi
Ez már undoritóóóó!!
21.
21.
Trapyd
#18: "és ha már itt tartunk te milyen harcrendszert raknál be egy Assasin's creed játékba?"

Fizetnek engem azért, hogy megmondjam, milyen rendszer kellene bele? Ez a munkám? NEM.
Ez az egyik legbutább érv amivel a játékosok jöhetnek. :)
Tovább!
Na gyerünk!
20.
20.
Trapyd
EZ AZ!!!
Gyerünk méééég akarooom. Védjétek meg ezt a gagyi harcrendszert!!! Gyerünk!!!
Szerintetek így néz ki egy harc?
Nyomjáááátok! Méééég!!!!
19.
19.
Raatkainen
A hajós csaták már ki is vannak pipálva, copy paste a III-ból.
18.
18.
Dagetz
#15 Nem tudom miről beszélsz..szerintem egész tűrhető benn a harcrendszer..nem mondom lehetne jobb..de ha azt veszem hogy a Batman Ac-nak a harcrendszerét istenítik holott az is csak két gombos harc volt és szerintem kevésbé nézett ki jól mint az AC 3-ba ahoz képest nem rossz..és ha már itt tartunk te milyen harcrendszert raknál be egy Assasin's creed játékba? elméletbe a játék lopakodásról és a csendes gyilkolásról szól..azt pedig igen jól megcsinálták..
17.
17.
KőbányaKispest
#16: Egy kivétel és én azt az egyet élveztem! A Brotherhoodban volt a challange-játékmód,, amikor külön be tudtál lépni ebbe és ki tudtad választani, hogy időre mennyit ölsz meg, akkor egy érintés, arany medál stb. Na az jó volt, haverommal jókat versenyeztünk abban az "'arénában". Lényegében egy quick-time harcrendszer ütemre jobb egérgomb, és vissza támadás bal. De itt a 3-ban levették és áttették e-re, ami akkora baromság volt, hogy lestem is, ez mi? Meg az egész úgy ahogy van (ahogy mondod), szörnyűen primitív. Ezt a mai napig nem bírják megcsinálni rendesen.
16.
16.
Trapyd
#15: Ja és mielőtt valaki elküldene picsába. Nagyon tetszik a játék, minden részével nagyon szívesen játszanék, de ez a harcrendszer fabatkát sem ér.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...