Októberben érkezhet az Assassin's Creed IV

  • Írta: zoenn
  • 2013. március 1.
  • Pletyka
Link másolása
A hivatalos bejelentés után is folytatódik a szivárgás: az Assassin's Creed IV weboldalán egy ideig feltűnt a megjelenési dátum, illetve egy új artwork is. Szinte biztos, hogy a next-gen konzolokra is megjelenik a játék.

A hivatalos Assassin’s Creed 4: Black Flag weboldal üzemeltetői hibát vétettek, elvégre tegnap egy rövid ideig látható volt rajta a játék megjelenési dátuma, valamint az, hogy next-gen platformokon is napvilágot lát a kalózos cím.

A szemfüles magazinok azonnal rávetették magukat a hírre, miszerint a játék október 29-én landol a boltok polcain, és "next-gen rendszereken is megjelenik". A tegnapi bejelentés során csak a PC-s, Xbox 360-és, PS3-as és Wii U-s verziót erősítették meg.

Feltűnt még egy kiszivárgott artwork is, amit azon nyomban megtekinthettek:

Szinte mellékes, hogy az Assassin's Creed IV: Black Flag előrendelői megkapják a kanadai képregényrajzoló, Todd McFarlane keze munkáját dicsérő posztert is.

Az október 29-i dátum azért is érdekes, mivel elképzelhető, hogy azon a napon már a PlayStation 4 és az Xbox 360 utódja is boltokban lesz. Valószínűbb viszont, hogy első körben a jelenlegi generációs platformokra érkezik az Assassin's Creed IV.

Bővebb részletek hétfőn futnak be a játékról.

29.
29.
Morgan88
Trailer az új assassin creedből!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=ql14JH891RY
28.
28.
Zeroni
Szerintem ezt a játékot elég régóta csinálják már, lehet, hogy egyike az "Ubisoft régóta készülő next gen címeinek". Én az alapján, hogy idén jön semmilyen ménőségbeli jóslatba nem mennék bele mélyen, szinte boritékolható, hogy meg van erre a játékra a befektetett idő.
27.
27.
adam6751
#23: Nem érzem hogy bármi baj lesz ezzel a résszel,és tőlem jöhet is csak én egy másik negyedik részt szeretnék valami hatalmasat természetesen a következő generációra.
Valószínű lesz is (nem pont negyedik rész) és valószínűleg 4-5 év múlva amikor mindenkinek lesz egy az új konzolok közül.Biztos jó lesz csak nem tudom el képzelni milyen városok,falvak lesznek bejárhatók vagy hogy egyedi mozgási stílusa lesz e ennek az Edward gyereknek,vagy hogy milyen lesz a hangja stb.
Szóval nagyon várom a hétfőt :D
26.
26.
trion96
#24: Ha nem tetszik a sorozat akkor minek kommentelsz. Igaz én is ellenzem h minden évben kiadnak egy részt de azért a "mosléktól" távol áll a játék.
25.
25.
RoLee-man
#24: Moslék a fejed te nyomorék.
24.
24.
Faszi
#20: te meg menj és nyald fényesre a segg*t annak aki évente piacra dob egy ilyen moslékot
23.
23.
RoLee-man
#13: Én is remélem hogy újitanak az enginen! A legboldogabb ember lennék ha a watch dogs motorjával jönne. De nem valószínű. Az ubi a watch dogsra külön motort csinált. Nemhiszem, hogy elég idő van átteni az acba. De remélem mégis hátha. A watch dogs bitangul néz ki!!! Na majd hétfőn megtudjuk...
#11:várd ki a végét. Ezek csak számok. Nem mindegy, hogy assassin's creed 4 black flag vagy assassin's creed black flag? Azért új főhős, kalózok, karib-tenger,és még amit nem tudunk. Lehet igazad van. Hétfőn kiderül.
22.
22.
Dugong
#18: Mindkettő sandbox akciójáték, de mégis más közönséget céloznak meg. Aki pedig mindkettőt szereti, az megoldja, hogy beszerezze mindkettőt.
Másrészt pedig szerintem arra játszanak, hogy az új generációval szakítsanak nagyot. Bemelegítik az embereket, meg a sajtót októberben, de aki tervez nextgen gépet venni, az úgyis kivárja, hogy arra vehesse meg a játékot mindenféle extrákkal.
21.
21.
giga321
Biztos lesz vagy 6 féle kiadás. Trailert várok.
20.
20.
Adamknight
#19: Bírom az ilyen "mostmegmondomatutitmerénvagyokafaszagyerekakibeoltmindenkit" stílusú kommenteket. Most két lehetőség van: a, 10-12 éves gyerek vagy, aki keménynek hiszi magát a net névtelenségének védelmében.
b, Nem vagy gyerek, de az iq-d a béka segge alatt van :D.

Én is osztom felegyi véleményét, miszerint ennek a résznek a fejlesztéséhez már jó ideje hozzákezdtek a srácok.
19.
19.
Faszi
Még gyorsan kidobnak egy szutykot a nextgen konzolok előtt had vigyék a barmok.
18.
18.
p3ti
#15: Eléggé nagy húzó erő lesz a GTA. Természetesen nem arra gondolok hogy mindenki elmegy az AC4 mellett, de azért érezhetően kevesebb bevételt fognak szedni egy ilyen cím mellett. Én tuti más időpontot helyeztem volna ki neki, de hát az Ubi tudja
17.
17.
eximmice
#13: Azért szögezd le hogy ezek részedről spekulációk...mert itt egy két humanoid kész ténynek veszi :D..
16.
16.
kanos005
#13: A 3-om is AnvileNext-et használ nem? :O
15.
15.
adriano28
14.
14.
csoki0619
Ki tudja, lehet forditottak a sorrenden es most kapunk 1-2 alcimes reszt, es a vegen pedig megkapjuk a mindent lezaro es tisztazo tenyleges 4.reszt. Vagy egy mindent lezaro es a jatek veget jelento utolso reszt. Ez a jovo titka.
13.
13.
felegyi
#9: Gondolkodjunk... igen, mondhatni jó lenne a sorozat AC 3: Black Flags néven, de akkor mégis miért nem? Megint csak ismételni tudom magam; ÚJ MOTORT használ a játék... AnvileNext ügyebár kicsit ütősebb mint amit a 3. rész használt.. így kb fejlövés lenne úgy kiadni hogy kb 4x realisztikusabb a játék, mégis 3. rész kiegészítéseként van emlegetve... és igen új motort használhat, miért ne? A watch dogs kenterbe vert eddig mindent... miért hagynának ki ekkora ziccert?
12.
12.
p3ti
Hatalmas öngól a GTA V -el egy időben piacra dobni
11.
11.
adam6751
1715? Korainak tartom a 4.részt,ebben a korszakban semmi új nincs.
Még hogy új hős új korszak...na persze.
Nem is azzal van a baj hogy jön,hanem az hogy ez a negyedik rész.
A negyediket 2015-16-ra saccoltam annak reményében hogy előtte jön 1-2 BH,Rev. szerű folytatás Connornak vagy előzmény Haythamnek.
9.
9.
kanos005
Amúgy akkor inkább AC3: Black Flag néven jöhetett volna ki, és a 4-et meg kiadták volna nextgenre.
8.
8.
Drazhar
Ez a sok "jaj, kiszivárgott, jaj" elég érdekes :) Inkább vallják már be, hogy ez egy marketing policy amit ők így csinálnak és kész.
7.
7.
lolman598
#6: azért én erősen kételkedek abban,hogy új engine lenne alatta
6.
6.
RoLee-man
Figyeljetek! Fújjogást félre tenni végre. Majd hétfőn megtudjuk, hogy mi lesz. Lehet, hogy most tényleg újjitanak valami hatalmasat. Lehet más enginet fog használni a játék. Egyébként szerintem már legalább egy és fél éve fejlesztik. Az meg, hogy kijön next-genre +pont. Csak érdekes lenne ha nem egyszerre jelenne meg a mostani genre meg az újra. Pl.: végigjátsza valaki okt. 29-én ps3-on,aztán megjelenik karácsonykor a ps4. Megveszi a ps 4et. Utána meg megveszi mégegyszer az ac4-et?????-nem hiszem! Kétszer ki venné meg ugyanazt a játékot????;)
5.
5.
Peterbaan
Hmmm... Érdekes, annak ellenére, hogy én is azt mondom, hogy hagyni kéne a fenébe az AC-t pár évre, akkoris várom! :D
4.
4.
KőbányaKispest
#2: Ááá ne beszélj többes számba.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...