Company of Heroes 2 - minden rendben van

  • Írta: fojesz
  • 2013. március 1.
  • Hír
Link másolása
Noha a Company of Heroes 2 megjelenését márciusra ígérték a fejlesztők, a THQ csődje miatt késni fog a játék; a Relic Entertainment, amint átköltözött a Segához, további infókat is megoszt majd.

Mint ismert, a Sega 26,6 millió dollárért vásárolta fel a Relic Entertainmentet a csődbe ment THQ-tól, és bár a fejlesztők legutóbbi helyzetjelentése szerint a kiadó- és tulajdonosváltás zökkenőmentesen zajlik, a Company of Heroes 2 késésére biztosan számíthatunk majd: a korábbi tervek szerint ebben a hónapban kellett volna megjelennie a stratégiának, most már viszont csak 2013-as megjelenést kommunikálnak a készítők.

A játék producere, Greg Wilson a Sega hivatalos blogján üzent a rajongóknak. Mint mondta, a felvásárlás bejelentése után azonnal megkezdődött a Relic beszervezése az új kiadó alá, és ma már a fejlesztőcég majdnem 100 százalékos tagja a Sega csapatának. Ezt azt is jelenti, hogy a srácok végre újra a Company of Heroes 2 készítésére koncentrálhatnak, és amint befejeződik az átállás, további helyzetjelentésekre is számíthatunk a játékkal kapcsolatban.

A Company of Heroes 2 fórumain megjelent bejegyzés szerint az átigazolás semmilyen tekintetben nem érintette a csapatot, és az előrendelőknek sem kell aggódniuk; egyedül azok előjegyzését törölték, akik közvetlenül a THQ online üzletéből rendelték meg a játékot.

A Relic jelenleg a zárt bétateszt összehozásán dolgozik, ez a tervek szerint sávozott lesz - elsőként az előrendelők férhetnek hozzá.

2.
2.
a3a
#1: irigyellek barátom :D
1.
1.
Ótvar
még jó hogy előrendeltem :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...